University of Edinburgh - School of Biological Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Wij zijn een van de grootste biologie-afdelingen in het Verenigd Koninkrijk.

Als de moderne erfgenamen van onze 400 jaar oude reputatie voor uitmuntendheid, dragen onze medewerkers en studenten bij aan een levendige academische gemeenschap waarvan de visies de wereld van morgen vormen.

De leading edge

De School of Biological Sciences is toonaangevend op het gebied van onderwijs, onderzoek en innovatie. Onafhankelijke rankings zoals de Times Higher Education plaatsen ons consequent bij de top 25 universiteiten in de wereld voor biologische wetenschappen.

Onze leer- en leeromgeving

Onze studenten waarderen ons zeer voor de kwaliteit van ons onderwijs. De studenten van vandaag kunnen een breed scala aan onderwerpen bestuderen en bieden een sterke basis in de fundamentele biologie met de flexibiliteit om ervaring op te doen met de meest recente onderzoeksontwikkelingen in biologische en biomedische wetenschappen in de latere jaren van hun opleiding. Verschillende cursussen worden samen met andere scholen gegeven om onze studenten interdisciplinaire kansen te bieden.

We bieden 10 innovatieve Masters-programma's, waaronder afstandsonderwijs en samenwerkingsprogramma's met andere onderzoeksorganisaties die de breedte van onderwerpen die onze studenten kunnen bestuderen, uitbreiden.

Onderwezen cursussen worden ondersteund door onze BiologyTeaching Organization met academische en pastorale ondersteuning. Elke student heeft een aangewezen Personal Academic Tutor.

Ons onderzoek

Onze studenten worden onderwezen door enkele van 's werelds toonaangevende wetenschappers. Wij zijn een van de beste biologie-afdelingen in het Verenigd Koninkrijk voor de kwaliteit en impact van ons onderzoek. Meer dan de helft van onze onderzoeksactiviteit werd beoordeeld als 'wereldleider' in kwaliteit en reikwijdte in de Britse nationale onderzoeksevaluatie van 2014, waardoor we de derde overall en de tweede plaats in het Verenigd Koninkrijk behaalden bij de universitaire onderwijsafdelingen.

Ons onderzoek is gericht op vier hoofdthema's. Al onze hoofdonderzoekers en hun onderzoeksteams dragen bij aan een of meer van deze thema's.

duurzaamheid

De School of Biological Sciences zet zich in om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid aan de Universiteit van Edinburgh. De school ondersteunt de deelname van verschillende teams aan de University Sustainability Awards. De teams houden momenteel of werken aan een Award voor brons of zilver.

Onze mensen

Het succes van ons onderzoek en onderwijs is een bewijs van de uitmuntendheid van onze mensen: ongeveer 130 academische onderwijzend personeel en onafhankelijk gefinancierde onderzoekers, en de 400 onderzoeksmedewerkers en technici en meer dan 200 promovendi die met deze hoofdonderzoekers werken. Ongeveer 90 professionele servicemedewerkers ondersteunen de academische activiteiten van de school.

We zijn er trots op dat we een Athena Swan Silver Award hebben gehouden als erkenning voor ons succes bij het bevorderen van loopbaangelijkheid voor vrouwen in biologische wetenschappen, en we hebben een actief programma om de diversiteit onder onze medewerkers en studenten te bevorderen en te ondersteunen.

Onderzoekstraining en loopbaanontwikkeling

De school heeft een actief programma van ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden voor beginnende onderzoekers (postdoctoraal en postdoctoraal onderzoekpersoneel en persoonlijke beurzen). BioDocSoc, onze postdoctorale en postuniversitaire samenleving, ondersteunt zowel sociale als professionele ontwikkeling.

Promovendi en onderzoeksmasters zijn lid van de Graduate School of Biological Sciences, die overkoepelende ondersteuning biedt aan onderzoekstudenten.

Locaties

Edinburgh

Address
Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Deze school biedt ook: