Lees de Officiële Beschrijving

De University of Dundee is een van 's werelds top 200 universiteiten volgens de Times Higher Education World University Rankings 2018.

We houden ook een Gold-prijs - de hoogst mogelijke beoordeling - in het Teaching Excellence Framework 2017, dat door de Britse regering is geïntroduceerd om uitstekend leren en lesgeven te erkennen en belonen.

Onze compacte stadscampus heeft een ideale locatie in het hart van Dundee, en met zijn lage kosten van levensonderhoud, prachtige landschappen en fantastische beursmogelijkheden is hij perfect voor je nieuwe studentenleven.

Lees meer over ons via deze pagina's of kom ons bezoeken om Dundee zelf te ervaren.

Feiten en cijfers

  • Dundee werd een onafhankelijke universiteit in 1967 na een 70-jarige relatie met de Universiteit van St. Andrews
  • De oorsprong van de universiteit gaat terug tot 1881 toen University College, Dundee werd opgericht
  • De universiteit biedt onderdak aan meer dan 17.000 studenten en meer dan 3000 personeelsleden, wat de Dundee Schotland's meest studentvriendelijke stad maakt
  • 25% van de studenten waarmee we bezig zijn komt van buiten het Verenigd Koninkrijk
  • Dundee is een van de hoogst gerangschikte Britse universiteiten in de International Student Barometer, de jaarlijkse maatstaf voor studenttevredenheid
  • De universiteit is consequent beoordeeld als beste in Schotland in de jaarlijkse Times Higher Education Student Experience Survey
  • De universiteit is een van de oprichters van de V

Een wereld top 200 universiteit

Wij zijn een van 's werelds Top 200 universiteiten (Times Higher Education 2018) en een van de slechts 12 in het Verenigd Koninkrijk die ook een Gold Award heeft in het kader van Teaching Excellence 2017.

Wij zijn een van de best beoordeelde universiteiten van het Verenigd Koninkrijk voor studentenervaring en afgestudeerden, waardoor Dundee een van de beste studieplekken in het Verenigd Koninkrijk is.

In de hoofdrailtafels in het Verenigd Koninkrijk hebben we een gemiddelde stijging van 20 plaatsen in de afgelopen drie jaar genoteerd en staan ​​in de top 30 voor elk van hen - The Sunday Times Good University Guide, The Guardian University Guide en The Complete University Guide.

We zijn ook gerangschikt onder Europa's meest innovatieve universiteiten, komen als beste uit de UK in de Nature Innovation Index 2017 en in de top vijf van Reuters '`Most Innovative Universities' achter alleen Cambridge, Imperial, Oxford en Manchester.

Het studentenleven in Dundee

Onze compacte stadscampus heeft een ideale locatie in het hart van Dundee, op slechts vijf minuten lopen van de beste winkels, bars, kunst- en vrijetijdsgelegenheden van de stad. Toch blijft het rustig en ontspannen en biedt het alle aspecten van het studentenleven.

Dundee is een dynamische en multiculturele stad, met een echte buzz erover. Het is onlangs beschreven als 'het coolste stadje van Groot-Brittannië' ( GQ Magazine ) en we zijn enthousiast over de vele veranderingen en ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden.

Dundee is de vierde grootste stad van Schotland en heeft een bevolking van ongeveer 150.000. De mensen van Dundee zijn beroemd vriendelijk en open, en de relatief kleine omvang en hechte gemeenschap maken de stad zowel betaalbaar om in te leven als een veilige plek om te zijn.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

University of Dundee

Dundee is een echt unieke rechtenstudie. We bieden een moderne, toekomstgerichte benadering van leren en een rigoureuze voorbereiding op de professionele wereld, zowel op ... [+]

Dundee is een echt unieke rechtenstudie . We bieden een moderne, toekomstgerichte benadering van leren en een rigoureuze voorbereiding op de professionele wereld, zowel op juridisch gebied als elders.

We bieden twee volledig kwalificerende juridische graden voor de advocatuur in Schotland of in Engeland en Wales en Noord-Ierland. Dundee is de enige rechtsschool in het Verenigd Koninkrijk die deze keuze biedt.

Voor studenten van de Scots-stream van de LLB in Dundee is er ook een unieke en intellectueel veeleisende optie om een ​​dubbele kwalificatie te behalen. Na het behalen van dit diploma hebben studenten de keuze uit verschillende rechtsgebieden waar ze kunnen studeren voor hun postdoctorale professionele kwalificatie, waardoor onze afgestudeerden een aanzienlijk concurrentievoordeel op de markt hebben.... [-]

Verenigd Koninkrijk Dundee
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
University of Dundee Nethergate DD
Dundee, Schotland, Verenigd Koninkrijk