Lees de Officiële Beschrijving

Over Dundee

Fantastische cultuur, prachtige landschappen en beroemde vriendelijke mensen ... Schotland heeft passie en innovatie als kern en dit zijn slechts enkele van de redenen waarom het een geweldige plek is om te wonen en te studeren.

Dundee ligt aan de oevers van de rivier de Tay aan de oostkust van Schotland. Het verschijnt regelmatig aan de bovenkant van 'kwaliteit van leven' enquêtes in het Verenigd Koninkrijk - biedt alles wat geweldig is aan het stadsleven, maar is vriendelijk, compact en gemakkelijk te navigeren.

The Wall Street Journal heette Dundee als een van hun tien warme bestemmingen voor 2018.

De bevolking van Dundee is ongeveer 150.000. Met studenten die 1 op 5 van de bevolking vormen, richt onze stad zich op het studentenleven.

Onze campus ligt in het hart van het bruisende en leuke West End van Dundee, met winkels, cafés en restaurants allemaal op een steenworp afstand.

"Schotse mensen zijn aardig en vriendelijk. Ik herinner me de eerste dag dat ik aankwam, de kerel die verondersteld werd mij te ontmoeten, was er nog niet. De taxichauffeur zette me af, ik klopte op de deur en hij was er niet, dus ik wachtte buiten. Er kwam iemand vragen of ik in orde was en nodigde me uit terwijl ik wachtte. Hij verwelkomde me en gaf me eten en drinken, dus begon ik de mensen van Dundee en Schotland lief te hebben vanaf de eerste dag dat ik kwam. " Willy William Mrema komt uit Tanzania en studeert MSc Geotechnical Engineering.

Rankings: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Sociale wetenschappen

Sociale wetenschappen omvatten veel van de academische gebieden die de maatschappij vormen. Deze omvatten onder meer hoe we worden bestuurd (wet), waar we wonen (architectuur, planning en geografie), hoe economieën en bedrijven functioneren (bedrijfs- en managementstudies), de keuzes die we maken (psychologie) en onze politiek en internationale betrekkingen. In wezen alles dat invloed heeft op hoe mensen denken en zich gedragen.

Wat je kunt studeren

  • architectuur
  • Bedrijf
  • Aardrijkskunde
  • Energierecht
  • Milieukunde
  • Wet
  • Psychologie
  • Politiek

Instituut voor Sociale Wetenschappen Onderzoek

We zijn bezig met het begrijpen van 's werelds meest complexe en uitdagende problemen. Deze variëren van gezondheid, werk en welzijn tot klimaatverandering en veerkracht van de gemeenschap en van veiligheid en sociale rechtvaardigheid tot de ervaringen van kinderen, gezinnen en relaties.

Onze onderzoekers werken samen met beleids- en praktijkgemeenschappen in Schotland, het VK en internationaal om ervoor te zorgen dat hun onderzoek impact heeft buiten de academie.

We voeren wereldwijd toonaangevend onderzoek uit, dat is gebaseerd op een unieke combinatie van disciplines: recht, zaken, energierecht en beleid, aardrijkskunde, milieuwetenschappen, politiek en internationale betrekkingen, psychologie, architectuur en stedenbouw.

Ons baanbrekende onderzoek staat bekend om expertise, uitmuntendheid en impact en probeert de meest complexe en uitdagende problemen ter wereld te begrijpen. We zijn trots op het leveren van onderzoek met aanzienlijke impact op wereldwijde innovatie en internationaal beleid.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of Dundee - School of Social Sciences

The LLM Corporate ... [+]

Overzicht

The LLM Corporate

De bedrijfsmodules in Dundee bieden studenten een gedetailleerd begrip van kernaangelegenheden met betrekking tot ondernemingsrecht en corporate governance, mededingingsrecht, internationaal belastingrecht en maken specialisatie mogelijk in intellectueel eigendomsrecht.

In The Times Good werd een universiteitsgids 2012 Dundee Law School op de zevende plaats geplaatst in de ranglijst van de Law School in het Verenigd Koninkrijk en we werden op de 1e plaats gerangschikt in Schotland in de National Student Survey 2011 (NSS).

In de 2008 Onderzoek Beoordeling Oefening was Dundee Law School een van de slechts twee rechtsscholen in het Verenigd Koninkrijk om een ​​100% internationale standaardclassificatie te bereiken, waarbij de helft van onze inzendingen internationaal uitmuntend of wereldleider was. Onze toewijding bestaat uit het geven van kwalitatief hoogstaand onderwijs, met een focus op zaken van praktische relevantie, om studenten voor te bereiden op een succesvolle juridische carrière, in binnen- of buitenland.... [-]

Verenigd Koninkrijk Dundee
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Dundee - School of Social Sciences

Of u nu geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over de juridische en ethische aspecten van uw baan, erken de impact die een kwalificatie met een wettelijke en ethi ... [+]

Overzicht

Of u nu geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over de juridische en ethische aspecten van uw baan, erken de impact die een kwalificatie met een wettelijke en ethische basis kan hebben op de vooruitzichten op promotie of gewoon geïnteresseerd is in gezondheidszorgwetgeving, deze cursus is voor u.

De cursus is bedoeld om u begrip en waardering te bieden voor de wet en ethiek die van toepassing zijn op de beroepspraktijk. Het zal u helpen juridische en ethische concepten, terminologie en rechtsbronnen te begrijpen.

De cursus laat je toe om te studeren op een tijdstip en plaats naar keuze en in een tempo dat comfortabel is voor jou en de meeste van onze afgestudeerden hebben hun studie voltooid terwijl ze fulltime werkzaam zijn als zorgprofessionals.... [-]

Verenigd Koninkrijk Dundee
September 2020
Engels
Deeltijd
36 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
University of Dundee - School of Social Sciences

De LLM in International Commercial Law behandelt de kernkwesties die relevant zijn voor de oplossing van commerciële geschillen in combinatie met contractuele principes. ... [+]

Overzicht

De LLM in International Commercial Law behandelt de kernkwesties die relevant zijn voor de oplossing van commerciële geschillen in combinatie met contractuele principes.

Deze cursus biedt u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te gedijen op het gebied van ondernemingsrecht met onderwerpen die specifiek betrekking hebben op e-commerce, intellectuele eigendom, contracten en meer.

Onze cursus geeft je de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te gedijen in de commerciële arena. U leert over de oplossing van commerciële geschillen vanuit mondiale en vergelijkende perspectieven. We houden onze modules regelmatig bij, zodat ze relevant zijn voor de bedrijfswereld van vandaag. Deze omvatten e-commerce; intellectueel eigendom; mededingingsrecht; zakelijke transacties en meer.... [-]

Verenigd Koninkrijk Dundee
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Dundee - School of Social Sciences

Het concept van veiligheid vormt de kern van veel van de huidige internationale wettelijke regimes. Tegelijkertijd moeten veiligheidsbelangen nationale staten ertoe aanze ... [+]

globaal

Het concept van veiligheid vormt de kern van veel van de huidige internationale juridische regimes. Tegelijkertijd zorgen veiligheidsbelangen ervoor dat nationale staten hun nationale belangen op verschillende manieren definiëren. Deze interdisciplinaire graad biedt een diepgaand begrip van zowel het internationale recht als de internationale betrekkingen met betrekking tot moderne veiligheidskwesties, zoals reacties op terrorisme, reacties op het gebruik van geweld in het algemeen en reacties op bedreigingen voor de veiligheid van het milieu.

Denkt u aan een carrière in het internationale recht of internationale betrekkingen, als een beoefenaar van juridische beroepen, een adviseur van de overheid, binnen het leger of de politie, of werkt u samen met of voor intergouvernementele organisaties zoals de Verenigde Naties of NGO's zoals de Rode Kruis / Rode Halve maan?... [-]

Verenigd Koninkrijk Dundee
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Dundee - School of Social Sciences

De aarde van vandaag staat voor grote uitdagingen op milieugebied: klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en overexploitatie van natuurlijke hulpbronnen. Om deze ... [+]

Overzicht

De aarde van vandaag staat voor grote uitdagingen op milieugebied: klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en overexploitatie van natuurlijke hulpbronnen. Om deze aan te pakken zijn effectieve juridische en beleidsinstrumenten nodig, internationaal, nationaal en lokaal. Dundee heeft de expertise om u in staat te stellen om de belangrijkste vaardigheden en kennis te ontwikkelen om een ​​carrière in dit opwindende gebied van recht en beleid na te streven.

De universiteit van Dundee heeft een van de grootste groepen advocaten op het gebied van milieu- en resource management van haar personeel in het Verenigd Koninkrijk. Het personeel heeft op de hoogste niveaus geadviseerd, geoefend, gepubliceerd en onderwezen op een breed scala van rechtsgebieden, waaronder milieuwetgeving, energie, duurzame ontwikkeling, landgebruiksplanning, natuurbehoud, bosbouw, water, arctisch bestuur en de wet van de zee.... [-]

Verenigd Koninkrijk Dundee
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Dundee - School of Social Sciences

De economische ontwikkeling op de lange termijn is afhankelijk van het bestaan ​​van efficiënte, innovatieve en creatieve energie- en hulpbronnenindustrieën. Deze vertrou ... [+]

Overzicht

De economische ontwikkeling op de lange termijn is afhankelijk van het bestaan ​​van efficiënte, innovatieve en creatieve energie- en hulpbronnenindustrieën. Deze vertrouwen op hun beurt weer op personen die een goed begrip hebben van hun juridische, economische, technische en beleidsmatige achtergrond.

De CEPMLP vormt de kern van deze kwesties en biedt het beste op het gebied van geavanceerd onderwijs op dit gebied, en bereidt zijn afgestudeerden voor op het aangaan van de uitdagingen van de zich ontwikkelende wereldeconomie.

Gedurende zijn geschiedenis heeft het CEPMLP een continue groei doorgemaakt en heeft het internationale voorrang gekregen in zijn kernactiviteiten: academische prestaties, academisch onderzoek op hoog niveau, strategisch advies en kwalitatief hoogstaand executive onderwijs. Momenteel hebben we meer dan 500 geregistreerde postdoctorale studenten uit meer dan 50 landen over de hele wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Dundee
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Dundee - School of Social Sciences

De LLM in Law, Banking en Finance in Dundee biedt een innovatieve mix van professionele en theoretische training om studenten voor te bereiden op een loopbaan in de finan ... [+]

Overzicht

De LLM in Law, Banking en Finance in Dundee biedt een innovatieve mix van professionele en theoretische training om studenten voor te bereiden op een loopbaan in de financiële sector. De cursus is zeer gefocust van aard en wordt, in tegenstelling tot veel andere LLM-cursussen in het veld, gegeven door zowel zakelijke als juridische professionals met uitgebreide praktische ervaring met bank- en financieel recht, waaronder ervaring met financiële regelgevingspraktijken in zowel de EU als de VS .

Wie zou de cursus moeten volgen?

De LLM is ontworpen voor afgestudeerden met een juridische achtergrond of een juridische achtergrond die gespecialiseerde vaardigheden willen ontwikkelen om carrière te maken in de bank- en financiële-dienstensector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Dundee
September 2020
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Start your journey

Learn why our international students choose to study at the University of Dundee