Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Wet heeft campussen in Londen, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester en Nottingham, evenals onze GDL- en LPC-cursussen die worden gegeven aan de Universiteit van Exeter, de Universiteit van Reading en de Universiteit van Liverpool, en Onze LPC-cursus wordt ook gegeven aan de Universiteit van East Anglia vanaf september 2019. Eerder, het College of Law, hebben we in november 2012 de status van universiteit gekregen. Onze Business School opereert vanuit The University of Law campussen in Bloomsbury, Birmingham, Leeds en Londen. Manchester.

Wat ons echt onderscheidt van andere universiteiten is onze overtuiging dat onze studenten moeten leren in een realistische, professionele en hedendaagse context. We richten ons op praktijkgerichte training en geven studenten toegang tot onze uitgebreide carrièreservice en vacature-database zodra ze een plaats bij ons accepteren. Via ons pro deo-programma kunnen rechtenstudenten hun vaardigheden verbeteren door aan echte zaken te werken voordat ze afstuderen.


Meerdere campussen in het VK:

Met campussen in acht van de meest levendige en interessante steden van het Verenigd Koninkrijk, biedt The University of Law een grote verscheidenheid aan locaties om in te studeren. Ze bevinden zich allemaal in de buurt van bloeiende commerciële centra, advocatenkantoren en vervoersverbindingen. We bieden ook verschillende cursussen online aan.

Voor niet-gegradueerde cursussen Rechten, Policing en Criminologie: u kunt kiezen uit maximaal acht campussen in acht steden in het Verenigd Koninkrijk. We hebben ook onze unieke schakelmogelijkheid *, die het mogelijk maakt voor niet-gegradueerde LLB-studenten om te studeren op een, twee of meer campussen om tijdens hun studie het leven in verschillende steden te proeven (* T


Innovatief onderwijs:

Wij zijn gespecialiseerd in lesgeven en richten onze energie op het ontwikkelen van innovatieve, zeer effectieve leer- en leermethoden die studenten uitrusten voor hun professionele carrière. We hebben meer dan 250 gekwalificeerde en ervaren advocaten, advocaten en rechters als onze docenten, die ons in staat stellen om u te helpen bij het ontwikkelen van de praktische vaardigheden die het verschil kunnen maken bij het starten van uw loopbaan in de wet.


Loopbanen en inzetbaarheid:

We hebben een van de grootste juridische carrières en employability-services in het Verenigd Koninkrijk, met een team van meer dan 30 experts.

De toegewijde Employability Service van de University of Law geeft studenten toegang tot werkervaring en pro bonomogelijkheden en wettelijke vacatures zodra ze hun plaats aanvaarden. Het resultaat is uitstekende inzetbaarheidsstatistieken:

· 92% van onze full-time Britse LLB-studenten die in 2017 afstuderen, hebben binnen zes maanden na het succesvol afronden van hun opleiding een baan of verdere studie bereikt.

Ondersteunende omgeving:

We willen meer studenten van verschillende achtergronden dan ooit ondersteunen om hun carrièreambities te realiseren. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan beurzen en beurzen aan, inclusief mogelijkheden voor werkervaring, met een substantieel fonds beschikbaar voor onze cursussen. .

Alle studenten krijgen de kans om optimaal te profiteren van onze faciliteiten en diensten.

De ondersteuningsdienst voor mensen met een beperking is toegewijd aan het beheren van eventuele vereisten die u tijdens uw studie hebt, inclusief tijdelijke hulp als gevolg van letsel of ziekte.

Onze uitgebreide en ervaren Employability Service biedt diepgaande hulp bij het schrijven van CV's, interviewtechnieken en algemene loopbaanbegeleiding, en biedt ook een schat aan mogelijkheden om uw ervaring en vaardigheden te verbeteren. Ondertussen geven onze pro bono-klinieken u de kans om tijdens het studeren te werken met praktiserende advocaten over echte juridische zaken.

Bibliotheek en studievoorzieningen:

Onze goed uitgeruste IT-suites, uitgebreide wetbibliotheken, stille studiegebieden en levendige sociale plekken komen tegemoet aan al uw studiebehoeften. Onze bibliotheekservice biedt toegang tot meer dan 20.000 eBoeken op en buiten de campus om te vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt.

Studentenleven:

Je zult genieten van een scala aan interactieve en levendige activiteiten zowel binnen als buiten het klaslokaal. Bedrijfsspellen, schijnprocessen en onderhandelingswedstrijden zijn slechts enkele van de praktische oefeningen waaraan u zult deelnemen om uw juridische vaardigheden te ontwikkelen. In je vrije tijd kun je lid worden van verschillende clubs en verenigingen, sportteams en fondsenwervende commissies, of zelfs een eigen club beginnen, maar ook genieten van de meer ontspannen kant van het sociale leven van studenten.

Studentenvereniging:

Alle studenten zijn automatisch lid van de University's Student Association (SA). De SA heeft tot taak uw student- en academische ervaring te verbeteren door een sterke vertegenwoordiging van het studentencohort te hebben.

Er is een breed scala aan clubs en verenigingen op al onze campussen die door de SA worden beheerd. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de clubs die we onlangs hebben geleid:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Goede doelen samenleving

·Voetbal

· Vrouwennetwerk

·Yoga

cursussen:

Undergraduate Law, Policing and Criminology:

Onze niet-gegradueerde LLB-cursussen combineren academische discipline met praktische juridische vaardigheden om u de essentiële basis te bieden die nodig is om uw reis naar verschillende carrières te beginnen.

Meer dan 90% van onze LLB-docenten zijn gekwalificeerde advocaten en brengen uitgebreide praktijkervaring mee naar uw studie. Onze cursussen zijn beschikbaar als voltijdse, versnelde of online cursussen, dus u kunt de studiemethode kiezen die het beste bij u past. Veel van onze cursussen hebben ook een optie voor het stichtingsjaar. Daarnaast bieden we nu undergraduate degrees in Policing and Criminology.

International Leadership Summer School, Berlijn:

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding om uw ambities te ondersteunen, bieden we onze 2019 niet-gegradueerde studenten de mogelijkheid om onze International Leadership Summer School in Berlijn bij te wonen, waar u belangrijke werkvaardigheden kunt ontwikkelen en deze opwindende stad kunt verkennen met uw mede- ULaw studenten.

Dit staat open voor alle University of Law en ULaw Business School undergraduate studenten. Als u zich aanmeldt om in september 2019 bij ons te studeren, kunt u op een driejarige opleiding terecht voor onze Leadership Summer School aan het einde van uw tweede studiejaar. Verdere details zijn te vinden op de website van The University of Law, bezoek: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Toegangseisen en tarieven:

Toelatingseisen en kosten variëren per cursus - voor meer informatie over toelatingseisen, vergoedingen, financieringsopties en beurzen en beurzen, bezoek de website van de Universiteit van Wet.

Internationale studenten:

Als je aan The University of Law studeert, word je lid van studenten van meer dan 120 verschillende nationaliteiten, die bijdragen aan een bloeiende internationale gemeenschap op onze campussen.

We hebben een team voor Student Support Services die hier zijn om welzijnsgerelateerde adviezen en begeleiding te geven; en informatie over visumvereisten is te vinden op de website van The University of Law.


Accommodatie - Undergraduate:

Voor onze studenten hebben we accommodatie met gespecialiseerde Britse studentenhuisvestingsproviders geregeld, om ervoor te zorgen dat je een comfortabele plek hebt om te wonen terwijl je met ons studeert. Accommodatie vindt meestal plaats in gedeelde flats of in sommige gevallen zelfstandige studio's.

Voor studenten, garanderen wij u een aanbod van accommodatie in het eerste jaar van uw diploma, als u ons als uw vaste keus hebt geaccepteerd en vóór 30 maart in het jaar van binnenkomst ( T


Open dagen en evenementen:

Onze Open Dagen zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over onze cursussen, onze faciliteiten te bekijken en onze docenten en huidige studenten te ontmoeten. Er zijn lezingen, proeverijen en rondleidingen en je hebt de kans om je vragen te stellen. We zullen uw dag zo interessant en interactief mogelijk maken.

Van tijd tot tijd bieden we ook Online Open Days aan voor onze cursussen. Dus als je een van onze open dagen op de campus niet haalt, heb je nog steeds de kans om te ontdekken hoe het is om aan The University of Law te studeren en online je vragen te stellen.

Voor internationale studenten, wil je misschien meer weten over studeren met ons, door ons te bezoeken tijdens een internationaal evenement.

UK locaties:

Undergraduate Law-cursussen zijn beschikbaar op maximaal acht campussen: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Londen Bloomsbury, Manchester en Nottingham. De beschikbare cursussen variëren per locatie.

Verdere details over al onze locaties vindt u op de website The University of Law, Locations.

De Universiteit van Wet

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

De Universiteit van Wet

Tempel Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

De Universiteit van Wet

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

De Universiteit van Wet

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

De Universiteit van Wet

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

De Universiteit van Wet

14 Winkelstraat

Londen

WC1E 7DE

De Universiteit van Wet

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

De Universiteit van Wet

1 Koninklijke standaardplaats

Nottingham

NG1 6FS

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

The University of Law Undergraduate Programmes

Een duale opleiding met IE University, Spanje. Een vierjarig programma. Je zult een echt internationale leerervaring ervaren, een combinatie van drie jaar studeren met IE ... [+]

LL.B Burgerlijk en Engels recht

Een duale opleiding met IE University, Spanje. Een vierjarig programma. Je zult een echt internationale leerervaring ervaren, een combinatie van drie jaar studeren met IE University en een vierde jaar aan The University of Law. Succesvolle studenten krijgen zowel een kwalificerend Spaans rechtendiploma als een kwalificerend rechtendiploma in Engeland en Wales. De Dual-LLB helpt je een uitstekend profiel te ontwikkelen en je op weg te helpen om een ​​professional in internationale wetgeving te worden. Alle aanvragen worden rechtstreeks aan IE University gericht.

Cursus benodigd heden

Neem contact op met IE voor toelatingseisen - een online aanvraag met een toelatingsproef (inclusief taalvaardigheid) en een beslissing door de commissie en een persoonlijk interview. ULaw heeft het recht om aanvragers te weigeren die niet aan onze normen voldoen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Spanje Móstoles
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) -wet met juridische innovatie en technologie * is een driejarige kwalificatiewet. Het is bedoeld voor studenten die carrière willen maken in de juridische ... [+]

LLB (Hons) -wet met juridische innovatie en technologie *

Onze LLB (Hons) -wet met juridische innovatie en technologie * is een driejarige kwalificatiewet. Het is bedoeld voor studenten die carrière willen maken in de juridische of bredere commerciële sector en die geïnteresseerd zijn in de 21ste-eeuwse rechtspraktijk. Naast het bestuderen van belangrijke juridische onderwerpen, studeer je ook modules over juridische innovatie en legale technologie. De cursus behandelt het rechtsgebied, zoals kunstmatige intelligentie, blockchain, marketing, bedrijfspsychologie en procesanalyse.

*Onder voorbehoud van goedkeuring.

Cursus benodigd hedenBBB op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in G... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Leeds Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) -wet met juridische innovatie en technologie met stichtingsjaar * is een kwalificerende rechtenstudie bestudeerd over 4 jaar. Het is bedoeld voor studente ... [+]

LLB (Hons) -wet met juridische innovatie en technologie met stichtingsjaar *

Onze LLB (Hons) -wet met juridische innovatie en technologie met stichtingsjaar * is een kwalificerende rechtenstudie bestudeerd over 4 jaar. Het is bedoeld voor studenten die carrière willen maken in de juridische of bredere commerciële sector en die geïnteresseerd zijn in de 21ste-eeuwse rechtspraktijk. Naast het bestuderen van belangrijke juridische onderwerpen, studeer je ook modules over juridische innovatie en legale technologie. De cursus behandelt het rechtsgebied, zoals kunstmatige intelligentie, blockchain, marketing, bedrijfspsychologie en procesanalyse. Het eerste jaar is een jaar van de stichting, dat zich richt op het ontwikkelen van een goed begrip van de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die vereist zijn om de LLB (Hons) Law Degree te volgen. De daaropvolgende drie jaar volgen dan onze voltijdse cursus, LLB (Hons) Law met Legal Innovation and Technology.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Leeds Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Deze cursus is ontworpen om de meest gerichte professionele rechtenstudie beschikbaar te zijn. Voor studenten die in twee jaar een praktisch gerichte intensieve cursus wi ... [+]

LLB (Hons) -wet versneld

Deze cursus is ontworpen om de meest gerichte graad in professioneel recht te zijn die beschikbaar is. Voor studenten die een praktisch gerichte intensieve cursus in twee jaar willen studeren en een carrière in de juridische sector willen nastreven. Het is een snellere, intensievere route, gegeven door dezelfde docenten en met dezelfde hoogwaardige lesmethoden als onze driejarige rechtenstudie. De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Door academische strengheid te combineren met praktische juridische vaardigheden, in een zakelijke omgeving, biedt onze LLB u het essentiële uitgangspunt of u nu een advo ... [+]

LLB (Hons) Law

Onze LLB combineert academische discipline met praktische juridische vaardigheden in een zakelijke omgeving en biedt u het essentiële basiswerk, of u nu advocaat wilt worden of andere loopbaanopties wilt verkennen. De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.

Cursus benodigd hedenBBB op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in GCSE English Language, of gelijkwaardige kwalificaties. Studenten jonger dan 18, maar nie... [-]
Verenigd Koninkrijk Guildford Londen Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 5 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Op onze LLB-wet met handelsdiploma, studeer je belangrijke juridische onderwerpen en gerelateerde vaardigheden om een breed begrip te krijgen op een aantal juridische geb ... [+]

LLB (Hons) Law with Business

Op onze LLB-graad Rechten met zakendoen, bestudeer je belangrijke juridische onderwerpen en gerelateerde vaardigheden om een breed begrip te krijgen op verschillende juridische gebieden, noodzakelijk om een kwalificerende graad in de rechten te behalen. Een praktische focus met real-world toepassing van de wet en het bedrijfsleven met inzetbaarheid ingebed in de cursus. Voor studenten die een driejarige rechtenstudie met een praktische focus willen doen, maar hun opties open willen houden voor een carrière in de juridische of bredere zakelijke wereld. De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham Leeds
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Op onze LLB-wet Business with Foundation Year, studeer je belangrijke juridische onderwerpen en gerelateerde vaardigheden om een ​​breed begrip te krijgen op een aantal j ... [+]

LLB (Hons) Law with Business with Foundation Year

Op onze LLB-graad Rechten met zakendoen met basisjaar studeer je belangrijke juridische onderwerpen en gerelateerde vaardigheden om een breed begrip te krijgen op een groot aantal juridische gebieden, noodzakelijk om een kwalificerende graad in de rechten te behalen. Een praktische focus met real-world toepassing van de wet en het bedrijfsleven met inzetbaarheid ingebed in de cursus. Voor studenten die hun opties open willen houden voor een carrière in de juridische of bredere zakelijke wereld. Het eerste jaar is een Foundation-jaar, dat zich richt op het ontwikkelen van inzicht in de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om de volledige opleiding te volgen. De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham Leeds
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

De LLB (Hons) met Criminal Justice is een kwalificerend rechtendiploma van meer dan 3 jaar, gericht op studenten die een carrière willen nastreven in de juridische of bre ... [+]

LLB (Hons) Law with Criminal Justice

De LLB (Hons) met Criminal Justice is een kwalificerend rechtendiploma van meer dan 3 jaar, gericht op studenten die een carrière willen nastreven in de juridische of bredere commerciële sectoren, of in het bredere strafrechtsysteem en aanverwante beroepen. Naast het bestuderen van belangrijke juridische onderwerpen, bestudeer je ook Criminal Justice-opties die de agentschappen en de instellingen van de wet onderzoeken, kijkend naar hun rollen, verantwoordelijkheden en discretie, evenals kwesties van verantwoording met betrekking tot actuele ontwikkelingen in de strafrechtspleging.

Cursus benodigd hedenBBB op A-niveau en Grade C / 4 of hoger in GCS... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) met Criminal Justice with Foundation Year is een kwalificerende rechtenstudie die meer dan 4 jaar is gestudeerd. Het is bedoeld voor studenten die carrièr ... [+]

LLB (Hons) Law with Criminal Justice with Foundation Year (Onder voorbehoud van goedkeuring)

Onze LLB (Hons) met Criminal Justice with Foundation Year is een kwalificerende rechtenstudie die meer dan 4 jaar is gestudeerd. Het is bedoeld voor studenten die carrière willen maken in de juridische of bredere commerciële sectoren, of in het bredere strafrechtsysteem en aanverwante beroepen. Naast het bestuderen van belangrijke juridische onderwerpen, bestudeer je ook Criminal Justice-opties die de agentschappen en de instellingen van de wet onderzoeken, kijkend naar hun rollen, verantwoordelijkheden en discretie, evenals kwesties van verantwoording met betrekking tot actuele ontwikkelingen in de strafrechtspleging. Het eerste jaar is een jaar van de stichting, dat zich richt op het ontwikkelen van een goed begrip van de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die vereist zijn om de LLB (Hons) Law Degree te volgen. De daaropvolgende drie jaar volgen dan onze voltijdse cursus, LLB (Hons) Law with Criminal Justice.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham Leeds
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze wet met criminologie is een driejarige kwalificatiewet. De cursus richt zich op belangrijke juridische onderwerpen en een verscheidenheid aan verschillende aspecten ... [+]

LLB (Hons) Law with Criminology

Onze wet met criminologie is een driejarige kwalificerende graad in de rechten. De cursus richt zich op belangrijke juridische onderwerpen en een verscheidenheid aan verschillende aspecten van criminologie, waaronder criminaliteit, strafrecht en crimineel gedrag. De rechtsmodules worden overwegend verzorgd door professioneel gekwalificeerde advocaten met een hoog niveau van face-to-face collegegeld. De cursus heeft een praktische focus, met praktische toepassing van de wet en criminologie. Inzetbaarheid is geïntegreerd in de cursus om u de academische kennis en belangrijke overdraagbare vaardigheden te geven die de huidige werkgevers eisen. Deze cursus is ideaal voor studenten die een carrière in de juridische sector of, meer specifiek, binnen het strafrechtsysteem willen nastreven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) Law with Criminology with Foundation Year is een vierjarige kwalificatiewet. De cursus richt zich op belangrijke juridische onderwerpen en een verscheiden ... [+]

LLB (Hons) Law with Criminology with Foundation Year

Onze LLB (Hons) wet met criminologie met basisjaar is een vierjarige kwalificerende graad in de rechten. De cursus richt zich op belangrijke juridische onderwerpen en een verscheidenheid aan verschillende aspecten van criminologie, waaronder criminaliteit, strafrecht en crimineel gedrag. De rechtsmodules worden overwegend verzorgd door professioneel gekwalificeerde advocaten met een hoog niveau van face-to-face collegegeld. De cursus heeft een praktische focus, met praktische toepassing van de wet en criminologie. Inzetbaarheid is geïntegreerd in de cursus om u de academische kennis en belangrijke overdraagbare vaardigheden te geven die de huidige werkgevers eisen. Deze cursus is ideaal voor studenten die een carrière in de juridische sector of, meer specifiek, binnen het strafrechtsysteem willen nastreven. Het eerste jaar is een Foundation-jaar, dat zich richt op het ontwikkelen van inzicht in de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om de volledige opleiding te volgen. De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) -wet met stichtingsjaar is een kwalificatierecht dat vier jaar is gestudeerd. Het eerste jaar is een jaar van de stichting, dat zich richt op het ontwikke ... [+]

LLB (Hons) Law with Foundation Year

Onze LLB (Hons) Law met Foundation Year is een kwalificerende graad in de rechten bestudeerd gedurende vier jaar. Het eerste jaar is een Foundation-jaar, dat zich richt op het ontwikkelen van inzicht in de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om de LLB (Hons) Law Degree te volgen. De daaropvolgende drie jaar volgen dan onze Full-time LLB-cursus. De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) -wet met een driejarige voltijds universitaire studie zal u helpen een carrière op te bouwen in de juridische of internationale commerciële sectoren. Dit ... [+]

LLB (Hons) Law with International Business

Onze LLB (Hons) wet met International Business driejarige voltijdse opleiding zal je helpen om een carrière in de juridische of internationale commerciële sector te starten. Dit is een kwalificerende graad in de rechten, waarmee u door kunt gaan naar de volgende fase van juridische training. Elke module wordt gegeven door ervaren professionals uit de wereld van het recht en het bedrijfsleven, waardoor u de praktische vooruitzichten krijgt die u nodig heeft voor uw carrière. De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) -wet met International Business vier jaar full-time graad zal u helpen om een ​​carrière in de juridische of internationale commerciële sectoren te starte ... [+]

LLB (Hons) Law with International Business with Foundation Year

Onze LLB (Hons) wet met International Business vierjarige voltijdse opleiding zal je helpen om een carrière in de juridische of internationale commerciële sector te starten. Dit is een kwalificerende graad in de rechten, waarmee u door kunt gaan naar de volgende fase van juridische training. Elke module wordt gegeven door ervaren professionals uit de wereld van het recht en het bedrijfsleven, waardoor u de praktische vooruitzichten krijgt die u nodig heeft voor uw carrière. Het eerste jaar is een Foundation-jaar, dat zich richt op het ontwikkelen van inzicht in de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om de volledige opleiding te volgen. De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) -wet met overheid en politiek is een diploma in de vorm van een kwalificatierecht dat gedurende drie jaar is bestudeerd met opties die zich richten op ove ... [+]

LLB (Hons) Wet met overheid en politiek

Onze LLB (Hons) -wet met overheid en politiek is een diploma in de vorm van een kwalificatierecht dat gedurende drie jaar is bestudeerd met opties die zich richten op overheid en politiek. Het is bedoeld voor studenten die een carrière willen nastreven in de juridische of bredere publieke sector, centrale en lokale overheidssector of de commerciële sector, en die geïnteresseerd zijn in overheid en politiek. Het heeft een praktische focus, met inzetbaarheid geïntegreerd in de cursus. Er is een hoog niveau van face-to-face onderwijs dat voor de wetmodules hoofdzakelijk door professioneel gekwalificeerde advocaten wordt geleverd.

Cursus benodigd ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Leeds
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) -wet met regering en politiek met stichtingsjaar is een kwalificatierecht dat vier jaar is gestudeerd. Het eerste jaar is een jaar van de stichting, dat z ... [+]

LLB (Hons) Wet met regering en politiek met stichtingsjaar

Onze LLB (Hons) -wet met regering en politiek met stichtingsjaar is een kwalificatierecht dat vier jaar is gestudeerd. Het eerste jaar is een jaar van de stichting, dat zich richt op het ontwikkelen van een goed begrip van de juridische sector en de belangrijkste vaardigheden die vereist zijn om de LLB (Hons) -wet met een diploma van de overheid en de politiek af te ronden. De daaropvolgende drie jaar volgen dan onze Full-time LLB Law met Government and Politics-cursus.

Cursus benodigd hedenKandidaten die beschikken over 48 UCAS-punten van maximaal 3 A-niveaus of gelijkwaardige kwalificaties, plus GCSE English Language in Grade ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Leeds
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Undergraduate Programmes

Onze LLB (Hons) Senior Status-graad is speciaal ontworpen voor afgestudeerden die zich willen bekeren tot een rechtenstudie. Naast het behalen van een diploma rechten in ... [+]

LLB Senior Status

Onze LLB (Hons) Senior Status-graad is speciaal ontworpen voor afgestudeerden die zich willen bekeren tot een rechtenstudie. Naast het behalen van een diploma rechten in twee jaar, zul je drie LLB-opties kunnen bestuderen om je loopbaanperspectieven te verbeteren. Voor buitenlandse studenten kan dit diploma u ook vrijstellingen in uw eigen rechtsgebied toestaan ​​(geïnteresseerde aanvragers moeten eventuele vrijstellingen met hun eigen rechtsgebied controleren voordat ze de cursus uitvoeren).

Cursus benodigd hedenAanvragers moeten een 2: 2 of hoger bezitten van een undergraduate-diploma in een discipline. Studenten jonger dan 18, maar niet jonger dan 17, kunnen al... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Switch it Up – Study our LLB, Your Way

ULaw We Support Your Ambition

A World of Opportunity – International Student Journey (Uzbekistan)

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

Address
Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines
GU3 1HA Guildford, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 (0)1483 216000
Address
Guildford, Engeland, Verenigd Koninkrijk