The University of Law Undergraduate Programmes

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Wet heeft campussen in Londen, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester en Nottingham, evenals onze GDL- en LPC-cursussen die worden gegeven aan de Universiteit van Exeter, de Universiteit van Reading en de Universiteit van Liverpool, en Onze LPC-cursus wordt ook gegeven aan de Universiteit van East Anglia vanaf september 2019. Eerder, het College of Law, hebben we in november 2012 de status van universiteit gekregen. Onze Business School opereert vanuit The University of Law campussen in Bloomsbury, Birmingham, Leeds en Londen. Manchester.

Wat ons echt onderscheidt van andere universiteiten is onze overtuiging dat onze studenten moeten leren in een realistische, professionele en hedendaagse context. We richten ons op praktijkgerichte training en geven studenten toegang tot onze uitgebreide carrièreservice en vacature-database zodra ze een plaats bij ons accepteren. Via ons pro deo-programma kunnen rechtenstudenten hun vaardigheden verbeteren door aan echte zaken te werken voordat ze afstuderen.


Meerdere campussen in het VK:

Met campussen in acht van de meest levendige en interessante steden van het Verenigd Koninkrijk, biedt The University of Law een grote verscheidenheid aan locaties om in te studeren. Ze bevinden zich allemaal in de buurt van bloeiende commerciële centra, advocatenkantoren en vervoersverbindingen. We bieden ook verschillende cursussen online aan.

Voor niet-gegradueerde cursussen Rechten, Policing en Criminologie: u kunt kiezen uit maximaal acht campussen in acht steden in het Verenigd Koninkrijk. We hebben ook onze unieke schakelmogelijkheid *, die het mogelijk maakt voor niet-gegradueerde LLB-studenten om te studeren op een, twee of meer campussen om tijdens hun studie het leven in verschillende steden te proeven (* T


Innovatief onderwijs:

Wij zijn gespecialiseerd in lesgeven en richten onze energie op het ontwikkelen van innovatieve, zeer effectieve leer- en leermethoden die studenten uitrusten voor hun professionele carrière. We hebben meer dan 250 gekwalificeerde en ervaren advocaten, advocaten en rechters als onze docenten, die ons in staat stellen om u te helpen bij het ontwikkelen van de praktische vaardigheden die het verschil kunnen maken bij het starten van uw loopbaan in de wet.


Loopbanen en inzetbaarheid:

We hebben een van de grootste juridische carrières en employability-services in het Verenigd Koninkrijk, met een team van meer dan 30 experts.

De toegewijde Employability Service van de University of Law geeft studenten toegang tot werkervaring en pro bonomogelijkheden en wettelijke vacatures zodra ze hun plaats aanvaarden. Het resultaat is uitstekende inzetbaarheidsstatistieken:

· 92% van onze full-time Britse LLB-studenten die in 2017 afstuderen, hebben binnen zes maanden na het succesvol afronden van hun opleiding een baan of verdere studie bereikt.

Ondersteunende omgeving:

We willen meer studenten van verschillende achtergronden dan ooit ondersteunen om hun carrièreambities te realiseren. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan beurzen en beurzen aan, inclusief mogelijkheden voor werkervaring, met een substantieel fonds beschikbaar voor onze cursussen. .

Alle studenten krijgen de kans om optimaal te profiteren van onze faciliteiten en diensten.

De ondersteuningsdienst voor mensen met een beperking is toegewijd aan het beheren van eventuele vereisten die u tijdens uw studie hebt, inclusief tijdelijke hulp als gevolg van letsel of ziekte.

Onze uitgebreide en ervaren Employability Service biedt diepgaande hulp bij het schrijven van CV's, interviewtechnieken en algemene loopbaanbegeleiding, en biedt ook een schat aan mogelijkheden om uw ervaring en vaardigheden te verbeteren. Ondertussen geven onze pro bono-klinieken u de kans om tijdens het studeren te werken met praktiserende advocaten over echte juridische zaken.

Bibliotheek en studievoorzieningen:

Onze goed uitgeruste IT-suites, uitgebreide wetbibliotheken, stille studiegebieden en levendige sociale plekken komen tegemoet aan al uw studiebehoeften. Onze bibliotheekservice biedt toegang tot meer dan 20.000 eBoeken op en buiten de campus om te vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt.

Studentenleven:

Je zult genieten van een scala aan interactieve en levendige activiteiten zowel binnen als buiten het klaslokaal. Bedrijfsspellen, schijnprocessen en onderhandelingswedstrijden zijn slechts enkele van de praktische oefeningen waaraan u zult deelnemen om uw juridische vaardigheden te ontwikkelen. In je vrije tijd kun je lid worden van verschillende clubs en verenigingen, sportteams en fondsenwervende commissies, of zelfs een eigen club beginnen, maar ook genieten van de meer ontspannen kant van het sociale leven van studenten.

Studentenvereniging:

Alle studenten zijn automatisch lid van de University's Student Association (SA). De SA heeft tot taak uw student- en academische ervaring te verbeteren door een sterke vertegenwoordiging van het studentencohort te hebben.

Er is een breed scala aan clubs en verenigingen op al onze campussen die door de SA worden beheerd. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de clubs die we onlangs hebben geleid:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Goede doelen samenleving

·Voetbal

· Vrouwennetwerk

·Yoga

cursussen:

Undergraduate Law, Policing and Criminology:

Onze niet-gegradueerde LLB-cursussen combineren academische discipline met praktische juridische vaardigheden om u de essentiële basis te bieden die nodig is om uw reis naar verschillende carrières te beginnen.

Meer dan 90% van onze LLB-docenten zijn gekwalificeerde advocaten en brengen uitgebreide praktijkervaring mee naar uw studie. Onze cursussen zijn beschikbaar als voltijdse, versnelde of online cursussen, dus u kunt de studiemethode kiezen die het beste bij u past. Veel van onze cursussen hebben ook een optie voor het stichtingsjaar. Daarnaast bieden we nu undergraduate degrees in Policing and Criminology.

International Leadership Summer School, Berlijn:

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding om uw ambities te ondersteunen, bieden we onze 2019 niet-gegradueerde studenten de mogelijkheid om onze International Leadership Summer School in Berlijn bij te wonen, waar u belangrijke werkvaardigheden kunt ontwikkelen en deze opwindende stad kunt verkennen met uw mede- ULaw studenten.

Dit staat open voor alle University of Law en ULaw Business School undergraduate studenten. Als u zich aanmeldt om in september 2019 bij ons te studeren, kunt u op een driejarige opleiding terecht voor onze Leadership Summer School aan het einde van uw tweede studiejaar. Verdere details zijn te vinden op de website van The University of Law, bezoek: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Toegangseisen en tarieven:

Toelatingseisen en kosten variëren per cursus - voor meer informatie over toelatingseisen, vergoedingen, financieringsopties en beurzen en beurzen, bezoek de website van de Universiteit van Wet.

Internationale studenten:

Als je aan The University of Law studeert, word je lid van studenten van meer dan 120 verschillende nationaliteiten, die bijdragen aan een bloeiende internationale gemeenschap op onze campussen.

We hebben een team voor Student Support Services die hier zijn om welzijnsgerelateerde adviezen en begeleiding te geven; en informatie over visumvereisten is te vinden op de website van The University of Law.


Accommodatie - Undergraduate:

Voor onze studenten hebben we accommodatie met gespecialiseerde Britse studentenhuisvestingsproviders geregeld, om ervoor te zorgen dat je een comfortabele plek hebt om te wonen terwijl je met ons studeert. Accommodatie vindt meestal plaats in gedeelde flats of in sommige gevallen zelfstandige studio's.

Voor studenten, garanderen wij u een aanbod van accommodatie in het eerste jaar van uw diploma, als u ons als uw vaste keus hebt geaccepteerd en vóór 30 maart in het jaar van binnenkomst * (* T


Open dagen en evenementen:

Onze Open Dagen zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over onze cursussen, onze faciliteiten te bekijken en onze docenten en huidige studenten te ontmoeten. Er zijn lezingen, proeverijen en rondleidingen en je hebt de kans om je vragen te stellen. We zullen uw dag zo interessant en interactief mogelijk maken.

Van tijd tot tijd bieden we ook Online Open Days aan voor onze cursussen. Dus als je een van onze open dagen op de campus niet haalt, heb je nog steeds de kans om te ontdekken hoe het is om aan The University of Law te studeren en online je vragen te stellen.

Voor internationale studenten, wil je misschien meer weten over studeren met ons, door ons te bezoeken tijdens een internationaal evenement.

UK locaties:

Undergraduate Law-cursussen zijn beschikbaar op maximaal acht campussen: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Londen Bloomsbury, Manchester en Nottingham. De beschikbare cursussen variëren per locatie.

Verdere details over al onze locaties vindt u op de website The University of Law, Locations.

De Universiteit van Wet

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

De Universiteit van Wet

Tempel Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

De Universiteit van Wet

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

De Universiteit van Wet

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

De Universiteit van Wet

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

De Universiteit van Wet

14 Winkelstraat

Londen

WC1E 7DE

De Universiteit van Wet

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

De Universiteit van Wet

1 Koninklijke standaardplaats

Nottingham

NG1 6FS

Locaties

Guildford

Address
Braboeuf Manor,
Portsmouth Road,
St Catherines

GU3 1HA Guildford, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 (0)1483 216000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden