Lees de Officiële Beschrijving

Over de universiteit

Wij zijn een van Engelands nieuwste universiteiten, maar we hebben een geschiedenis van het opleiden van professionals die teruggaat meer dan 150 jaar. We werden gevormd in 2007 uit Cumbria hogeschool voor de kunsten, St Martin's College en de Cumbria campus van UCLan. Met academische sterktes in onderwijs, gezondheidszorg, sport, beeldende en podiumkunsten, geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, recht en criminologie, wetenschap, buitenshuis, bosbouw en land studies zullen we een geweldige cursus om je carrière te beginnen hebben.

Onze campussen zijn in Carlisle, Lancaster en Ambleside. Dit zijn levendige, veilige, student-vriendelijke steden met een lager dan gemiddelde kosten van levensonderhoud. Er zijn uitstekende vervoersverbindingen. We zijn op de West Coast mainline spoorwegnet en dicht bij de snelweg M6. Carlisle naar Lancaster is ongeveer een uur in een auto of trein. Lancaster naar Manchester ligt op slechts 55 minuten op half uur spoordienst.

De campussen zijn compact en ligt op loopafstand van de stadscentra. De natuur is voor onze deur van het centrum parken Nationale Parken en clubs en verenigingen van de universiteit zal u helpen om te profiteren van alles wat onze spectaculaire omgeving te bieden hebben.

Klein en vriendelijk

Kleine studiegroepen ons toelaten om een ​​meer persoonlijke ervaring en toegewijde docenten die u kunnen ondersteunen door middel van je studie bieden. Onze student support teams, die kunnen helpen met alles, van academische vaardigheden te geven u te ondersteunen bij uw eerste stappen op de carrièreladder, zijn goed geïnformeerd en gemakkelijk te bereiken via onze student support hubs.

Klein en vriendelijk campussen betekenen dat terwijl je studie bij ons maak je deel uit van een hele campus gemeenschap, met inbegrip van personeel en academici en studenten van over al onze cursussen.

We hebben ook campussen in Londen, en Lillyhall, Workington, dus kunnen we cursussen aan te bieden in de buurt van waar je bent.

Verbreding Participatie

De universiteit heeft een stevige inzet voor, en een geschiedenis van, toegankelijk hoger onderwijs op regionaal, nationaal en internationaal. In het centrum van de missie van de universiteit is het aanbieden van een toegankelijke en uitstekende student ervaring en streven wij ernaar om zo veel mogelijk mensen profiteren van de transformationele mogelijkheden van het hoger onderwijs te garanderen. Dit geldt ook voor het zien van veel studenten uit minder bevoorrechte achtergronden slagen in het hoger onderwijs.

Toewijding aan kwaliteit

De universiteit is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige cursussen die toekomstige inzetbaarheid van studenten te ondersteunen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

University of Cumbria

Er is een sterke nadruk op het opbouwen van praktische vaardigheden, naast de meer gedetailleerde wet modules en onze groepen klein gehouden worden, zodat we je te leren ... [+]

LLB wet Waarom studeren bij ons?

Onze rechtenstudie is gerangschikt in de top 15 wet cursussen in het land *, is volledig geaccrediteerd door de Law Society en Joint Stage Board Academische en onderwezen door enthousiaste docenten met ervaring in zowel de academische en juridische professionele werk.

Studenten worden opgeleid in klant interviewen vaardigheden, team-based onderhandelen en mediation vaardigheden, met de mogelijkheid om gesprekken en onderhandelingen met klanten uit te voeren.

Er is een sterke nadruk op het opbouwen van praktische vaardigheden, naast de meer gedetailleerde wet modules en onze groepen klein gehouden worden, zodat we je te leren kennen en u voorzien van persoonlijke ondersteuning.... [-]

Verenigd Koninkrijk City of Carlisle Whitehaven Londen Lancashire  + 1 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Cumbria - International Study