The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het College van Geneeskunde en Veterinaire Geneeskunde bestaat uit twee scholen. Dit zijn de Edinburgh Medical School en de Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Samen vormen we een unieke groepering in het Verenigd Koninkrijk waar dierenartsen, medici en biomedische wetenschappers samenwerken en de gemeenschappelijke oorzaken van ziekte bestuderen die onze populaties beïnvloeden. Onze campussen, onze structuur en de organisatie van onze graden zorgen ervoor dat we mensen van de Royal (Dick) School of Veterinary Studies en Edinburgh Medical School hebben die dezelfde lucht ademen, projecten samen ontwerpen en onderwijzen in hun vakgebied.

Dierenarts

Koninklijke (Dick) School of Veterinary Studies

De hoogst gerangschikte veterinaire school in het Verenigd Koninkrijk in het Research Excellence Framework 2014, de Royal (Dick) School of Veterinary Studies is wereldleider op het gebied van veterinaire opleiding, onderzoek en praktijk. Wij bieden een uitstekend veterinair onderwijs met behulp van een bekroond curriculum, innovatieve onderwijsmethoden en een interdisciplinaire omgeving. We werden voor het eerst in de 2008 onderzoeksbeoordelingsoefeningen van de zeven Britse veterinaire scholen geplaatst voor de kwaliteit van het onderzoek, waarin de internationale reputatie van de school werd bevestigd. Onze klinische diensten - Ziekenhuis voor kleine dieren en grote dierenpraktijken - behoren tot de meest invloedrijke centra voor klinische zorg in het Verenigd Koninkrijk.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School herbergt drie Deaneries. Dit zijn Biomedische Wetenschappen, Klinische Wetenschappen en Moleculaire, Genetische en Bevolkingsgezondheidwetenschappen.

Onderwijs voor het MBChB-programma en andere biomedische voorgraadse en postdoctorale programma's vindt plaats in de drie Deaneries. Door de juiste personen samen te brengen, zowel klinisch als niet-klinisch, combineren en creëren wij de mogelijkheden om spannend werk te ontwikkelen dat een verschil maakt in het leven van mensen. Edinburgh Medical School levert een eersteklas opleiding in eersteklas faciliteiten door opgewonden mensen die op de voorgrond staan.

Wij bieden een uitstekende ervaring in een omgeving waar onderzoek gekoesterd en vervolgd wordt. Onderzoek is een belangrijk onderdeel van het leven van elke student als een middel om een ​​denkwijze te begrijpen die hen zal uitrusten om positieve veranderingen voor de mensheid te leveren.

Edinburgh Medical School: Biomedische Wetenschappen

Door middel van baanbrekend onderzoek herbergt de Biomedische Wetenschappen het Centrum voor Cognitieve en Neurale Stelsels, het Centrum voor Integratieve Fysiologie, het Centrum voor Neuroregeneratie en de Afdeling Infectie en Pathway Medicine.

Wij dragen ook bij tot interdisciplinair onderzoek met deze aangesloten centra: Edinburgh Infectious Diseases, Edinburgh Neuroscience, het Epirepsiecentrum Muir Maxwell, het Patrick Wild Center en Farmacologie, Toxicologie en Therapeutics.

Onderzoeksthema's binnen de decaan omvatten:

  • Genen en ontwikkeling
  • Membraanbiologie
  • Neurale controle systemen
  • Cognitie, leren en synaptische plasticiteit
  • Neurofarmacologie
  • Basis- en klinische virologie
  • Bacteriële pathogenese en chemotherapie

Ook binnen de decaan is de Biomedische Onderwijsorganisatie (BMTO), die een essentiële rol speelt bij het beheer, de coördinatie en de implementatie van het bacheloronderwijs.

De BMTO is verantwoordelijk voor het BSc Medical Sciences programma, samen met tal van Honours programma's in Biologische Wetenschappen, Medische Wetenschappen en Veterinaire Wetenschappen, plus veertien Biomedische Wetenschappen cursussen voor studenten.

Dierenarts

Edinburgh Medical School: klinische wetenschappen

Met een langdurig internationaal onderzoeksprofiel herbergt de Klinische Wetenschappen het Centrum voor Cardiovasculaire Wetenschappen, het Centrum voor Klinische Brainwetenschappen, het Centrum voor Inflammatieonderzoek, het Centrum voor Regeneratieve Geneeskunde, het Centrum voor Reproductieve Gezondheid, het Postgraduaat Dental Institute in Edinburgh en de Divisie van de gezondheidswetenschappen.

In de meest recente UK Research Assessment Oefening, was de klinische geneeskunde beoordeeld uit 28 inbreng in heel het Verenigd Koninkrijk.

De Deanery is vooral gebaseerd op Little France.

In Little France hebben de Chancellor's Building, The Queen's Medical Research Institute en het Center for Regenerative Medicine de meest recente onderwijs- en onderzoeksvoorzieningen die grenst aan de Royal Royal Hospital of Edinburgh en het biomedische onderzoekspark, Edinburgh BioQuarter.

Andere Deanery sites zijn het Edinburgh Zieken Kinderziekenhuis, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital en Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Moleculaire, genetische en populatie gezondheidswetenschappen

Moleculaire, genetische en populatie Gezondheidswetenschappen omvat het MRC Instituut voor Genetica en Moleculaire Geneeskunde, het Usher Instituut voor Bevolking Gezondheidswetenschappen en Informatica, de Klinische Proefeenheid van Edinburgh en de Afdeling Patologie.

Het MRC Instituut voor Genetica en Moleculaire Geneeskunde omvat de MRC Human Genetics Unit, het Edinburgh Cancer Research Center en het Center for Genomics and Experimental Medicine.

Het Usher Institute of Population Health Sciences en Informatica omvat het Centrum voor Bevolking Gezondheidswetenschappen, Centrum voor Medische Informatica en Centrum voor Global Health Research.

De Deanery is ook gastheer van de Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), die onlangs volledige registratie was bij het UK Clinical Research Consortium en werd toegekend aan de MRC klinische proeven methodologie hub status, en de Afdeling Pathologie.

Locaties

Edinburgh

Address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

EH3 9HA Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk