The College, Swansea University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

113374_ReasonsToStudyAtSwanseaInfographics-MARCH-20191.jpg

Welkom bij The College, Swansea University

Wij bieden undergraduate en postgraduate Pathways aan de Swansea University, die in de Britse top 30 staat in de prestigieuze Times and Sunday Times Good University Guide 2019.

Met een moderne en dynamische educatieve ervaring, zet The College zich in om academische en ondersteunende diensten te bieden in een omgeving die je aanmoedigt om topprestaties te behalen in je studie.

Het College biedt academische Pathways in samenwerking met de Universiteit van Swansea die leiden tot undergraduate en postdoctorale graden. Onze unieke benadering van het onderwijs verandert internationale studenten in afgestudeerden van de Swansea Universiteit en levenslang lerenden.

Bij The College wordt van je verwacht dat je hard werkt, maar je hebt ook genoeg mogelijkheden om te genieten van je studie en de vele sociale activiteiten die beschikbaar zijn in zowel Swansea als de omgeving.

 • Kleine klassen met persoonlijke aandacht: we bieden een persoonlijke en ondersteunende onderwijsfilosofie die studenten aanmoedigt om hun maximale academisch potentieel te bereiken. Academische cursussen aangeboden door The College hebben meestal niet meer dan 35 studenten.
 • Een student van de Swansea University vanaf de eerste dag: vanaf het eerste moment dat je je aanmeldt bij The College, word je een student van de Swansea University met een studenten-ID die bij je past!
 • Op de campus: je studie vindt plaats aan de prachtige campussen aan de Swansea University, zodat je kunt deelnemen aan de spannende evenementen die plaatsvinden op de universiteit!
 • Vijf innames per jaar: begin met je studie op een tijdstip dat het beste bij je past, met opnames in september, januari, mei, juni en zelfs een startdatum van november.
 • Funderingsopties: onze uitgebreide semester-basisopties bieden toegang met lagere Engelse niveaus.
 • Toegewijde accommodatie op de campus: studenten van The College hebben een speciale residentie op de Bay Campus, alle kamers hebben een eigen badkamer, bevinden zich zeer dicht bij het lesgebouw en worden ondergebracht bij andere studenten van The College. De residentie werd geopend in januari 2019, en al onze studenten zijn verzekerd van accommodatie.
 • Waar voor uw geld: we kunnen een van de minst dure levensstijlen van de Britse Top 30-onderzoeksuniversiteiten aanbieden. Het College biedt dezelfde uitstekende standaard van onderwijs, zonder het prijskaartje.
 • 24-uursondersteuning voor studenten: Ons team voor studentenondersteuning kan 24 uur per dag, zeven dagen per week advies en hulp bieden. We kunnen ophaalservice van de luchthaven regelen, accommodatie toewijzen, oriëntatie bieden en advies geven over waar u het beste eten in de stad kunt proberen!
 • Fantastische studentenlevensstijl: onze studenten kunnen deelnemen aan alle universitaire evenementen en aan speciale activiteiten die alleen voor jou zijn voorbehouden. Van kansen om Premier League-games te zien op uitstapjes rond beroemde historische locaties in het Verenigd Koninkrijk.

girl, young, studentnastya_gepp / Pixabay

Je leven op de campus

Het College streeft ernaar u te helpen uw doelen te bereiken door veel ondersteunende diensten aan te bieden. Als student van The College heb je toegang tot alle services van Swansea University.

Services beschikbaar bij The College

We raden u aan de beschikbare ondersteuningsservices te gebruiken en contact op te nemen met onze vriendelijke medewerkers voor advies en hulp wanneer u deze nodig hebt.

Eenmaal ingeschreven hebben alle studenten ook directe toegang tot de online studentinformatie, die alle tijdschema's en academische informatie bevat, evenals buitenschoolse informatie van de studentenunie en de ondersteunende diensten en academische teams van het College.

Het student ondersteuningsteam is verantwoordelijk voor het leveren van:

 • accommodatiediensten
 • airport pick-up service (op aanvraag)
 • oriëntatieprogramma's om u vertrouwd te maken met het College, de universiteit en de stad Swansea
 • sociale activiteiten
 • student ondersteuning
 • opleiding voor studievaardigheden
 • monitoring van academische prestaties, inclusief het programma Students in Jeopardy
 • aanwezigheidscontrole
 • handicap ondersteuning
 • leerondersteuning

Houd er rekening mee dat al het bovenstaande onder voorbehoud van beschikbaarheid is en mogelijk extra kosten met zich meebrengt.

Activiteiten bij The College

Als u geïnteresseerd bent om betrokken te raken bij sport en verenigingen, is Swansea University de perfecte universiteit voor u. De campussen bieden een breed scala aan recreatieve en sportfaciliteiten die u kunt gebruiken, waaronder een fitnessruimte, speelvelden, sporthallen en een zwembad van 50 meter.

Deel uitmaken van sport en culturele samenlevingen terwijl je aan de Swansea University bent, zal veel sociale en netwerkmogelijkheden voor je openen. We moedigen onze studenten aan zoveel mogelijk deel te nemen aan dergelijke activiteiten.

Bay Campus

The Bay Campus is de thuisbasis van de toegewijde les- en woonruimtes van The College. The Bay Campus beschikt over een aantal van de beste leerfaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk en is een van de weinige universitaire campussen ter wereld die directe toegang tot het strand hebben.

Het Academisch Academiegebouw

Ons nieuwe academische gebouw heeft 18 lesruimten, speciaal ontworpen voor onze kleinere groepslessen, evenals computerlokalen en studiegebieden die keuzemogelijkheden bieden voor individuele en kleine groepsstudies. Met ruimte voor sociale en culturele activiteiten, het is het centrum van onze leergemeenschap op de Bay Campus.

De grote zaal

In het hart van de Bay Campus staat de Grote Zaal. Deze faciliteit van £ 32 miljoen herbergt collegezalen, break-out onderwijsruimten, een auditorium met 700 plaatsen en een café-bar met een prachtig uitzicht over de baai van Swansea.

bouwkunde

Het College of Engineering wordt internationaal erkend voor zijn onderwijs en onderzoek met Research Centers van wereldklasse en een duurzaam investeringsprogramma dat studenten voorziet van uitstekende middelen en faciliteiten.

Management school

De School of Management heeft een bloeiende studentengemeenschap van over de hele wereld. De school heeft een dynamische onderzoekscultuur rond een aantal onderzoeksgroepen en onze studenten profiteren van de expertise van onze wereldleidende academici die op alle niveaus betrokken zijn bij het lesgeven.

Bay Library

U zult vakspecifieke leermiddelen, studieplekken, computers, uitleenbare laptops, USB-oplaadpunten, personeel en ruimtes vinden om uw onafhankelijke leren en professionele ontwikkeling te ondersteunen.

Toegang tot het volledige assortiment van e-books en e-journals en een printcollectie van 850.000 items is beschikbaar via levering vanaf onze andere sites.

Computational Foundry

In september 2018 wordt een computationeel onderzoekcentrum van wereldklasse geopend.

Andere faciliteiten:

 • Studentenvakbond
 • Gym- en sportfaciliteiten
 • Geloofsruimte
 • wasserette
 • Coffeeopolis coffeeshop
 • Tesco Express

Locaties

Swansea

Address
Bay Campus
Fabian Way

SA1 8EN Swansea, Wales, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden