Lees de Officiële Beschrijving

Een universiteit van wereldklasse

Swansea University is een door onderzoek geleide universiteit die sinds 1920 een verschil maakt. De universitaire gemeenschap leeft van exploratie en ontdekking en biedt de juiste balans tussen uitstekend onderwijs en onderzoek, gekoppeld aan een benijdenswaardige kwaliteit van leven.

De universiteit heeft een periode van enorme groei doorgemaakt en we hebben onze ambitie bereikt om een ​​top-dertig onderzoeksuniversiteit te zijn, die de 2014 Research Excellence Framework-ranglijst naar 52 opvoert in het Verenigd Koninkrijk vanaf 52 in 2008.

Bovendien is een ambitieus Campusontwikkelingsprogramma in volle gang - een van de grootste kenniseconomieprojecten in het VK en binnen de top vijf van Europa.

Het gaat om de oprichting van de Bay Campus, een gloednieuwe £ 450 miljoen ontwikkeling op de oostelijke benadering van de stad, samen met de transformatie van onze bestaande Singleton Park Campus.

Swansea's multiculturele gemeenschap met twee campussen biedt een wereldwijd perspectief en kansen om vaardigheden te verwerven die een leven lang meegaan.

Trouw aan de visie van de industriële oprichters in 1920, zal Swansea University:

 • Zorgen voor een klimaat van toponderzoek, met onderzoek dat is wereldwijd toonaangevende, wereldwijde samenwerking en internationaal erkend;
 • Lever een uitstekende student ervaring met het onderzoek onder leiding van en praktijkgerichte gedreven leer van de hoogste kwaliteit dat de wereldwijde afgestudeerden opgeleid en uitgerust voor voorname persoonlijke en professionele prestatie produceert;
 • Gebruik maken van haar onderzoek sterkte, samenwerking met het bedrijfsleven en het wereldwijde bereik, om de economische groei, het stimuleren van welvaart rijden, verrijken de gemeenschap en culturele leven van Wales, en een bijdrage leveren aan de gezondheid, vrije tijd en het welzijn van haar burgers.

Een baken voor baanbrekende samenwerkingsverbanden

In het Research Excellence Framework van 2014, realiseerde de Swansea University de ambitie om een ​​Britse top 30 onderzoeksinstelling te worden.

Onze REF-ranglijst van 26 was de "grootste sprong onder onderzoeksintensieve instellingen", volgens Times Higher Education. Nu de universiteit zijn honderdjarig bestaan ​​in 2020 nadert, hebben we nieuwe doelen. Ze zijn om:

 • Word in 2018 een Britse top 30-gerangschikte universiteit
 • Doorgaan met onze ambitieuze uitbreidingsplannen
 • Ons wereldwijde bereik uitbreiden; en
 • Ga dichterbij een van 's werelds beste 200 universiteiten worden.

In REF 2014 werd de kwaliteit van het onderzoek van Swansea op één lijn gesteld met zes Russell Group-universiteiten of deze overtroffen. We stonden ook op de 22e plaats voor de impact van dat onderzoek.

Wij geloven in ...

Gelijkheid van Kansen

Swansea University streeft naar een inclusieve en ondersteunende werk- en leeromgeving, die vrij is van oneerlijke discriminatie en die medewerkers en studenten in staat stelt hun persoonlijke potentieel te vervullen.

Het gelijkekansenteam van de universiteit ondersteunt actief medewerkers en studenten om mogelijke barrières te identificeren en te verwijderen en zorgt ervoor dat de universiteit gelijke kansen biedt aan alle medewerkers en studenten, ongeacht ras, geslacht, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid, religie en geloof, geslacht overplaatsing, zwangerschaps- en bevallingsstatus of status van huwelijk en burgerlijk partnerschap.

Lopende projecten op het gebied van gelijkheid van universiteiten omvatten Athena SWAN, de Workplace Equality Index, het Race Charter Mark en de Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Meer informatie is beschikbaar op de webpagina's met gelijke kansen.

Waardigheid op het werk en studeren

Het beleid Waardigheid op het werk en studie bevordert de waardigheid van alle studenten en medewerkers van de universiteit door alle vormen van aanstootgevend gedrag te elimineren en een werk- en leeromgeving te creëren die vrij is van intimidatie en agressie. Leden van de universiteit moeten worden behandeld met waardigheid en respect en worden beschermd tegen pesterijen en intimidatie op het werk en tijdens de studie.

Ondersteuning van de Welshe taal

We willen de Welshe cultuur en de Welshe taal actief ondersteunen, promoten en verrijken.

Als onderdeel van onze visie streven we ernaar onze studentenervaring te verbeteren door meer mogelijkheden om te studeren via het medium Welsh en een verbeterde opname van de voorziening.

We zullen ook de mogelijkheden voor alle leden van de universiteit vergroten, die de taal in het Welsh kunnen gebruiken en zo het imago van de universiteit in Wales als een tweetalige instelling versterken.

Het leven van anderen verrijken

Discovery is een door vrijwilligers geleide liefdadigheidsorganisatie die tot doel heeft het leven van mensen in Swansea te verrijken. De organisatie voorziet een gemeenschap waarin mensen als gelijken worden behandeld en niet worden gediscrimineerd of benadeeld door de samenleving.

Discovery heeft tot doel:

 • Verrijk de levens van mensen in Swansea zodat zij hun potentieel als gemachtigde individuen en als leden van groepen en gemeenschappen kunnen vervullen.
 • Bied nieuwe ervaringen en kansen aan via een breed scala aan door studenten geleide activiteiten in de gemeenschap die leiden tot meer wederzijds begrip en gelijkheid.
 • Ondersteun actief studenten om zich bewust te zijn van hun persoonlijke ontwikkeling en de impact op zichzelf en het leven van anderen door hun betrokkenheid bij gemeenschapsactiviteiten.

Een gezonde universiteit

Swansea is aangewezen als een van de 'Gezonde Steden' van de Wereldgezondheidsorganisatie en wordt lid van een elite groep steden die samenwerken om de gezondheid van lokale gemeenschappen te verbeteren. Evenzo is Swansea University aangewezen als een gezonde universiteit en heeft een gezond netwerk op de campus gevestigd met als opdracht de gezondheid en het welzijn van de universitaire gemeenschap te verbeteren.

International Students

Swansea University wordt erkend als een World Top 200 University for International Students en we verwelkomen applicaties van internationale studenten van over de hele wereld.

We moedigen onze internationale studenten aan om applicaties te maken via ons online sollicitatiesysteem. Ga naar onze toepassingspagina's voor meer informatie over het maken van een niet-gegradueerde of postdoctorale studie aan de Swansea University.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

Swansea University

Zet de eerste stappen naar een reeks spannende en lonende carrières in de rechten met onze LLB Law Single Honours-graad. ... [+]

Cursus overzicht

Zet de eerste stappen naar een reeks spannende en lonende carrières in de rechten met onze LLB Law Single Honours-graad.

Je krijgt een uitgebreide basis in de zeven gebieden die onder een kwalificerende graad in de rechten vallen; Contractrecht, strafrecht, landrecht, aandelen en trusts, EU-recht, recht van onrechtmatige daad en publiekrecht.

Naarmate je studie vordert, kun je kiezen uit een breed scala aan gespecialiseerde vakgebieden met betrekking tot geneeskunde, mensenrechten, familie, milieu, handel, werkgelegenheid en media.

Tijdens je studies ontwikkel je uitstekende onderzoeks- en analytische vaardigheden en leer je je ideeën effectief zowel mondeling als schriftelijk te presenteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

LLM

Swansea University

De LLM in internationaal handelsrecht geeft je de kennis en vaardigheden om de weg vrij te maken voor een reeks opwindende carrières in dit belangrijke en diverse rechtsg ... [+]

Cursus overzicht

De LLM in internationaal handelsrecht geeft je de kennis en vaardigheden om de weg vrij te maken voor een reeks opwindende carrières in dit belangrijke en diverse rechtsgebied.

Door te leren van experts met academische en praktische ervaring op hoog niveau, krijgt u een diepgaand inzicht in de juridische en praktische uitdagingen rond internationale commerciële transacties.

Deze LLM-graad helpt je een specialist in handelsrecht te worden, met kennis en vaardigheden die door werkgevers zeer worden gewaardeerd.

Waarom internationaal handelsrecht bij Swansea?

Als een postdoctorale student aan de Hillary Rodham Clinton School of Law maak je deel uit van een wereldwijd erkende rechtsschool, met een bloeiende academische omgeving die streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, en die een uitzonderlijke studentenervaring biedt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De zee is van vitaal belang voor het menselijk bestaan - voor handel, navigatieroutes en als een belangrijke bron van natuurlijke hulpbronnen. Er is altijd vraag naar jur ... [+]

Cursus overzicht

De zee is van vitaal belang voor het menselijk bestaan - voor handel, navigatieroutes en als een belangrijke bron van natuurlijke hulpbronnen. Er is altijd vraag naar juridische expertise op het gebied van de wetgeving rondom deze gebieden.

Onze LLM in internationaal maritiem recht geeft u een diepgaand begrip van de wet met betrekking tot contracten voor het vervoer van goederen, maritieme verzekeringen, internationale handel en zeerecht.

Door te leren van experts met academische en praktische ervaring op hoog niveau, verwerft u specialistische kennis en vaardigheden die door werkgevers zeer worden gewaardeerd, en opent u een reeks opwindende carrièremogelijkheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Oktober 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Nieuw in 2018, is de LLM in LegalTech, een innovatief en actueel masterprogramma, dat onderzoekt hoe technologieën zoals Artificial Intelligence en Blockchain invloed heb ... [+]

Nieuw in 2018, is de LLM in LegalTech, een innovatief en actueel masterprogramma, dat onderzoekt hoe technologieën zoals Artificial Intelligence en Blockchain invloed hebben op juridische diensten.

Organisaties uit zowel de juridische als de technische wereld zullen worden betrokken bij de uitvoering van het programma, dat mogelijkheden biedt om met kunstmatige-intelligentiesystemen te werken; om LegalTech-apps en -oplossingen te ontwikkelen; om comfortabel te werken met Big Data, en om de wettelijke en regelgevende uitdagingen in verband met technologie te begrijpen.

Belangrijkste kenmerken

Wees een van de UK's eerste LLM in LegalTech-afgestudeerden!

De kennis en ervaring opdoen om uit te groeien tot een 21e-eeuwse jurist / jurist die verschillende technologieën kan inzetten om de rechtspraktijk te bevorderen en innovatie in het hele beroep te stimuleren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Met de LLM in LegalTech loopt u voorop in een snelgroeiend veld en biedt u interessante carrièremogelijkheden om de kracht van technologie in de advocatuur te benutten. ... [+]

Cursus overzicht

Met de LLM in LegalTech loopt u voorop in een snelgroeiend veld en biedt u interessante carrièremogelijkheden om de kracht van technologie in de advocatuur te benutten.

Kunstmatige intelligentie en aanverwante technologieën spelen een snel toenemende rol in de juridische praktijk. Dit innovatieve en actuele masterprogramma geeft je de vaardigheden om deze nieuwe technologie te begrijpen en te omarmen, te innoveren en 'LegalTech' in de praktijk te brengen.

Je gaat onderzoeken hoe technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en Blockchain invloed hebben op juridische diensten. U krijgt ook de mogelijkheid om met AI-systemen te werken, LegalTech-apps en -oplossingen te ontwikkelen, comfortabel te werken met Big Data en de wettelijke en regelgevende uitdagingen in verband met technologie te begrijpen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Onze LLM in Human Rights onderzoekt de hedendaagse uitdagingen voor de wereldwijde samenleving en hun impact op de mensenrechten van lokaal tot internationaal. Je krijgt ... [+]

Overzicht

Onze LLM in Human Rights onderzoekt de hedendaagse uitdagingen voor de wereldwijde samenleving en hun impact op de mensenrechten van lokaal tot internationaal.

Je krijgt een diepgaand inzicht in de uitdagingen voor mensenrechten en mogelijke reacties door wetgeving, beleid en praktijk.

Kies uit een breed scala aan modules, met een praktische focus, gegeven door mensenrechtenexperts.

Belangrijkste kenmerken

Onze LLM in mensenrechten biedt:

Een programma dat is ontworpen op basis van hoogwaardig onderzoek - De REF 2014 casestudy over de mensenrechten van kinderen van het college heeft de hoogst mogelijke beoordeling van 4 * behaaldAcademici die een sterke relatie hebben met externe partners op het gebied van mensenrechtenEen interdisciplinaire en multidisciplinaire aanpakEen focus op diverse uitdagingen op het gebied van mensenrechtenKansen om een ​​reeks mensenrechtenkwesties op een aantal thematische gebieden aan te pakkenBeschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De LLM in Human Rights geeft je de kennis en vaardigheden om een aantal van de grootste uitdagingen voor de samenleving van vandaag aan te gaan, en biedt opwindende carri ... [+]

Cursus overzicht

De LLM in Human Rights geeft je de kennis en vaardigheden om een aantal van de grootste uitdagingen voor de samenleving van vandaag aan te gaan, en biedt opwindende carrièremogelijkheden op het gebied van mensenrechten.

U krijgt een diepgaand inzicht in de uitdagingen voor mensenrechten over de hele wereld en mogelijke antwoorden via wetgeving, beleid en praktijk.

Dit LLM-programma wordt gegeven door experts op het gebied van mensenrechten en is ontworpen op basis van uitstekend onderzoek - onze impact case study over de mensenrechten van kinderen behaalde de hoogst mogelijke beoordeling in de nieuwste onafhankelijke beoordeling van onderzoekskwaliteit (REF 2014).... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De energievoorziening is van vitaal belang voor de wereldwijde economische welvaart. Onze LLM in olie, gas en hernieuwbare energie geeft u een diepgaand inzicht in de com ... [+]

Cursus overzicht

De energievoorziening is van vitaal belang voor de wereldwijde economische welvaart. Onze LLM in olie, gas en hernieuwbare energie geeft u een diepgaand inzicht in de complexe juridische en commerciële aspecten, om een reeks opwindende carrièremogelijkheden te openen.

Door te leren van experts met academische en praktische ervaring op hoog niveau, krijgt u een diepgaand inzicht in de wet met betrekking tot de olie- en gasindustrie en nieuwe energiebronnen, met name hernieuwbare energiebronnen.

Waarom olie-, gas- en hernieuwbare energiewetten bij Swansea?

Als een postdoctorale student aan de Hillary Rodham Clinton School of Law maak je deel uit van een wereldwijd erkende rechtsschool, met een bloeiende academische omgeving die streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, en die een uitzonderlijke studentenervaring biedt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Verenigd Koninkrijk