Lees de Officiële Beschrijving

Sheffield Hallam University is een gastvrije gemeenschap van studenten en personeel uit meer dan 120 landen. Wij bieden uitzonderlijk onderwijs aan in 700 programma's op het niveau van de stichting, undergraduate, postdoctorale en research-graad. Met meer dan 31.000 studenten behoren we tot de grootste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Onze cursussen ontwikkelen de vaardigheden die je nodig hebt om uit te blinken in je carrière. We integreren werkervaring en praktijkcases in ons onderwijs, dus je hebt veel mogelijkheden om je leren in de praktijk te brengen. We hebben een sterke staat van dienst op stages met onze studenten die elk jaar bijna 19.000 stages voltooien. Onze toegewijde loopbaanservice biedt één-op-één ondersteuning voor sollicitaties en interviews. We organiseren ook regelmatig lezingen van experts uit de industrie en een reeks vakspecifieke carrièresbeurzen. Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd door organisaties zoals CIMA, RIBA en CIM. We zijn trots dat 93% van onze afgestudeerden binnen zes maanden aan het werk zijn of verder studeren (DLHE, 2013-14).

Sheffield Hallam University biedt een uitzonderlijke leer- en onderwijservaring en een onderzoeksprogramma dat gerangschikt staat in de top vijf van alle Britse moderne universiteiten in het Verenigd Koninkrijk (Research Excellence Framework, 2014).


Het TESOL Center van Sheffield Hallam biedt door British Council geaccrediteerde Engelse taalcursussen aan om uw lees-, schrijf-, luister- en spreekvaardigheid te verbeteren voordat u begint aan uw niet-gegradueerde of postdoctorale opleiding. Gratis Engelstalige lessen zijn ook beschikbaar om u tijdens uw studie te ondersteunen.

De universiteit is gevestigd in Sheffield, een gastvrije, multiculturele stad met een rijke en trotse geschiedenis. Het is een veilige, vriendelijke en goedkope plek om te wonen, en daarom is het de favoriete studiebestemming voor meer dan 60.000 studenten. Sheffield biedt het beste van beide werelden, met alle voorzieningen, cultuur en entertainment van een grote stad en de rustige, groene ruimtes van het platteland.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

Sheffield Hallam University

Dit postgraduaat biedt de basis die je nodig hebt om mensenrechtenwetgeving in te voeren en je bestaande diploma te bevorderen. Je zult de breedte van de mensenrechten th ... [+]

Ontwikkel je vaardigheden, bouw een netwerk op en word een inzetbare beoefenaar op het gebied van mensenrechten door tijdens de cursus aan live projecten te werken.

Dit postgraduaat biedt de basis die je nodig hebt om mensenrechtenwetgeving in te voeren en je bestaande diploma te bevorderen. Je zult de breedte van de mensenrechten theorie behandelen en oefenen en afstuderen als een bekwame, deskundige en inzetbare beoefenaar.

Specialistische expertise op het gebied van internationale of binnenlandse mensenrechten verwerven.Pas je vaardigheden toe door gedurende de cursus samen te werken met mensenrechtenbeoefenaars.Krijg een goed begrip van mensenrechtenwetgeving, principes en beleid en bouw voort op uw bestaande kwalificaties.Werk aan echte mensenrechtenkwesties met externe instantiesVerbeter je carrière en maak de overgang naar een lonende rol.... [-]
Verenigd Koninkrijk Sheffield
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Howard St, Sheffield S1 1WB, UK
S1 1WB Sheffield, Engeland, Verenigd Koninkrijk