Lees de Officiële Beschrijving

De School of Advanced Study (SAS), University of London, verenigt 9 internationaal gerenommeerde onderzoeksinstituten om het nationale centrum van het VK te vormen voor de ondersteuning en promotie van onderzoek in de geesteswetenschappen.

Gelegen in het hart van het intellectuele Londen in Bloomsbury - omringd door University of London Colleges, waaronder UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, London School of Hygiene and Tropical Medicine, Institute of Education, het British Museum en de British Library - SASaanbiedingen een unieke wetenschappelijke gemeenschap voor postdoctorale studenten in de geesteswetenschappen. Onze studenten profiteren van gemakkelijke toegang tot ongelooflijk rijke onderzoeksbronnen, waaronder de Senate House Library, de centrale bibliotheek van de University of London en een van de grootste onderzoekscollecties voor humaniora in het Verenigd Koninkrijk.

Zeven van de instituten van de school bieden een scala aan onderwezen masteropleidingen en doctoraatstoeleiding in hun vakgebieden: geschiedenis, kunstgeschiedenis, Franse / Duitse / Spaanse / Italiaanse / Portugese culturen en literatuur, Engelse studies, rechten, politiek en internationale ontwikkeling, Mensenrechten, Commonwealth Studies, Latijns-Amerikaanse Studies, Vluchtelingenstudies, Internationale corporate governance en financiële regelgeving, en Belastingen.


Funding

De School of Advanced Study voert elk jaar een aantal beurzen en financieringsmogelijkheden. Daarnaast bieden de instituten van de school ook een scala aan eigen financieringsmogelijkheden, waaronder beurzen en studentenstudies.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

University of London, School of Advanced Study

Dit innovatieve programma bouwt voort op de onderzoeksexpertise Institute of Advanced Legal Studies op het gebied van vennootschapsrecht, corporate governance, internatio ... [+]

Over de cursus

De LLM in International Corporate Governance, Financieel Reglement en Economisch Recht (ICGFREL) is een geavanceerd niveau-programma dat corporate governance, financiële regelgeving en economisch recht onderzoekt vanuit een internationaal en comparatief perspectief, met bijzondere aandacht voor Europese en Britse corporate-governancevoorschriften en -praktijken, en internationale institutionele ontwikkelingen.

De cursus is gebaseerd op het Institute for Advanced Legal Studies in het centrum van Londen, een lidinstituut van de School of Advanced Study, University of London. De graad van LLM in International Corporate Governance, Financial Regulation en Economic Law wordt toegekend door de University of London tijdens een ceremonie die elk jaar in het Senaatshuis plaatsvindt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2020
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands