Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nottingham Law School is een van de De grootste universiteit wet scholen in het Verenigd Koninkrijk met een reputatie voor innovatie en het leveren van de hoogste normen van juridische opleiding en onderwijs. Onze missie is om studenten voor te bereiden op hun toekomstige loopbaan en we hebben een bewezen track record in graduate inzetbaarheid. Referenties van de School's spreken voor zich.

Onderwijs excellentie

Onze banden met toonaangevende lokale, nationale en internationale advocatenkantoren en kamers advocaten 'houden ons in de voorhoede van juridisch onderwijs. NTU is in de top tien universiteiten in het Verenigd Koninkrijk voor het aantal studenten die een jaar durende stages (HESA 2013-14). Onze bekroonde Juridisch Advies Centrum project voorziet in meer dan 100 mogelijkheden om te belonen, praktische juridische ervaring op te doen. Je krijgt les van juridisch gekwalificeerde medewerkers die echte praktische ervaring in de juridische sector en ook door vooraanstaande wetenschappers, wiens onderzoek drijft onze cursussen. Wij erkennen dat flexibele studie wordt steeds belangrijker, het aanbieden van full-time, part-time en afstandsonderwijs programma's. Al onze undergraduate wet graden worden erkend door de Solicitors Regulation Authority en de Bar Standards Board als Qualifying Law Degrees. Onze Legal Practice Course heeft voortdurend ontving de hoogste mogelijke indeling door de Law Society / Solicitors Regulation Authority sinds haar oprichting. Wij zijn een van de slechts negen onderwijsinstellingen gevalideerd door de Bar Standards Board aan de Bar Professional Cursus te leveren. Wij bieden een breed scala aan LLMS, zowel academische en professionele, evenals PhD en Professional Doctorate programma. We waren de eersten om een ​​full-time LLM in Advocacy Skills bieden buiten de Verenigde Staten. Wij bieden ook een opvallende reeks van award lager en CPD cursussen voor artsen, waaronder onze Professional Certificate in Merkenbureau Praktijk en postgraduaat in Legal Services verordening. Onze gewaardeerde Graduate Diploma in de Rechten conversie cursus heeft een slagingspercentage van meer dan 90%. De hoge kwaliteit van het onderzoek aan Nottingham Law School is erkend onder de REF 2014. Meer dan 88% van de School van onderzoeksresultaten die werden geëvalueerd werden gevonden ten minste internationaal erkende kwaliteit.

The place to be

Uitstekende faciliteiten Nottingham Law School, met inbegrip van mock rechtszalen, een bibliotheek £ 13 miljoen, meer dan 7.000 computerwerkplekken en onlangs gerenoveerde gebouwen, zorgen ervoor dat onze studenten de beste omgeving om in te leren. We hebben een hele sectie van de bibliotheek gewijd aan Nottingham Law School, die tijdschriften, schoolboeken, beoefenaar teksten, rapporten en wetgeving omvat. Een speciale carrière en recruitment service voor onze professionele cursussen biedt studenten met begeleiding en hulp bij het zoeken naar een training contract of pupillage. Opwindende mogelijkheden bestaan ​​om te studeren in Europa met onze International Summer Schools programma. Waarom niet je carrière te verbeteren door het leren van een vreemde taal, deelnemen aan een van onze vele clubs en verenigingen, met inbegrip van Lex Law Society of fit blijven in onze uitstekende sportfaciliteiten?

Locaties

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden