Manchester Metropolitan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Die teruggaat tot 1824, Manchester Metropolitan University is één van de grootste en meest populaire universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 36.000 undergraduate en postgraduate studenten, waaronder een diverse gemeenschap van 3.000 internationale studenten uit 120 landen.

Meer dan £ 350 miljoen geïnvesteerd om een ​​world-class leeromgeving met een aantal van de beste onderwijs en leren faciliteiten in het Verenigd Koninkrijk te creëren. De universiteit is nu geplaatst bij de mondiale top 3% van de instellingen en is gerangschikt in de wereld top 150 universiteiten onder de 50 jaar oud (Times Higher Education 2016).

Manchester Met levert uitstekende onderzoek dat de grootste uitdagingen voor de hedendaagse samenleving aanpakt. 85% van het onderzoek gevolgen aan de universiteit is ingedeeld als wereldwijd toonaangevend of internationaal uitstekend (Research Excellence Framework 2014) en u zal worden gegeven door academici die zijn vooraanstaande experts in hun vakgebied.

Het stadscentrum campus is gelegen in het hart van Manchester, onder de wereldberoemde nachtleven, muziek, kunst, winkels en sportstadions in Groot-Brittannië de beste stad om in te wonen '(The Global Leefbaarheid Survey 2016).

Manchester Met heeft verdiend een sterke reputatie voor het ontwikkelen van werk-ready wereldwijde afgestudeerden, met meer dan 1.000 cursussen met een focus op ervaring in de sector en inzetbaarheid, links naar meer dan 70 beroepsverenigingen en sterke werkrelaties met wereldwijde marktleiders.

De universiteit heeft 10 vakgebieden in de top 20 in het Verenigd Koninkrijk (Complete University Guide 2017), met inbegrip van Kunst en Design, Architectuur, fysiotherapie en Hospitality, Leisure, Recreatie en Toerisme.

Ervaren personeel, loopbaanadvies, gratis Engels taallessen en een speciale International Office ervoor te zorgen dat de internationale studenten krijgen alle steun die ze nodig hebben om te slagen in hun studie aan Manchester Met.

Manchester Metropolitan University zet zich in voor de erkenning van een hoge bereiken van internationale studenten en heeft een beperkt aantal beurzen beschikbaar ter waarde van £ 5.000.

Belangrijkste feiten:

  • Centrum van de stad campus ligt in het hart van Manchester
  • Manchester is de beste stad van het Verenigd Koninkrijk om in te wonen (The Global Leefbaarheid Survey 2016)
  • £ 350 miljoen is geïnvesteerd in faciliteiten
  • Professioneel advies carrière tijdens je studie en voor 3 jaar na het afstuderen
  • Industrie banden met internationale bedrijven, waaronder IBM, Panasonic, Disney, Airbus, Siemens, Nissan, Puma en Canon
  • Gerangschikt in de wereldwijde top 3% (Times Higher Education 2016)
  • 85% van het onderzoek heeft 's werelds toonaangevende' of 'internationaal excellent' effect (REF 2014)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's » Bekijk Course » Bekijk LLM » Bekijk MSc » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Course

Bar Professional Training Course

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Kenmerken en voordelen van de cursus

Studenten profiteren van gespecialiseerde postdoctorale studie gebieden, persoonlijke kamers kamers, juridische bibliotheken, persoonlijke studie gebieden plus een mock rechtszaal waar de studenten hun advocacy vaardigheden kunnen oefenen in een realistische juridische omgeving.

Onze advocacy sessies veel hoger zijn dan de door de Bar Standards Board (BSB) in te stellen minimum uur en we zijn erg trots op de vaardigheden die onze studenten ontwikkelen tijdens de cursus.

U ontvangt ongeveer 42 uur van de strafrechtelijke en civiele advocacy plus assessments, dat is meer dan drie keer het minimum dat vereist is door de BSB. Wij bieden ook extra klassen met advocaten die in full-time praktijk u meer mogelijkheden om uw advocacy vaardigheden te ontwikkelen.... [-]


Diploma

Graduate Diploma In De Rechten (gemeenschappelijke Professionele Examen)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Wij bieden ook een Carrière en Employability adviseur om u te helpen de stappen in een bevredigende juridische carrière te nemen.

Kenmerken en voordelen van de cursus

De mooting de samenleving in de wet school is zeer actief, het organiseren van regelmatige mooting sessies en debatten ondersteund door een team van deskundige docenten. Onze mooting teams deel aan en het hoogste niveau 2013-16 en hebben genoten van regelmatige nationale competitie succes.

Je zal beginnen met het ontwikkelen van een sterk inzicht in het Engels Juridisch systeem, naast een inleiding tot juridisch onderzoek en wet-gerelateerde informatie-technologie.

[-]

Postgraduate Diploma In Rechtspraktijk (LPC)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Ontworpen om u voor te bereiden op het leven als advocaat, de LPC programma bij Manchester Law School zal u voorzien van een grondige en rigoureuze start van je carrière. Met de nadruk op het nabootsen van het echte leven juridische situaties, de cursus is zowel praktisch en interactief, met behulp van workshops en effectieve lesmethoden ondersteund door online materialen, om u te helpen de praktische en theoretische vaardigheden die nodig zijn voor de juridische praktijk te ontwikkelen. Je leert hoe te denken en zich gedragen als een juridische professional vanaf het begin. [+]

Onze juridische praktijkcursus (LPC) aan de Manchester Law School geeft u de essentiële training die u nodig heeft om voor te bereiden op het leven als advocaat. Onze klantgerichte LPC geeft u de juridische kennis, vaardigheden en commercieel begrip om in de huidige markt te bloeien, waarbij de nadruk wordt gelegd op het simuleren van realistische juridische scenario's.

De cursus is zowel praktisch als interactief, met behulp van workshops en effectieve onderwijsmethoden ondersteund door online materialen, om u te helpen de praktische en theoretische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor de juridische praktijk. U leert hoe u vanaf het begin moet denken en gedragen als een juridische professional.... [-]


LLM

LLM (Master of Laws)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Research Methods Proefschrift Gelijkheid en Mensenrechten Europese migratie en asiel Law

Optie-eenheden zijn afhankelijk van beschikbaarheid en middelen.

Typische toegangsvereisten

Je moet een Britse graad (of internationale equivalent) met een minimum van 2: 2 in ofwel een wet of relevante sociale wetenschap gebaseerde discipline.

[-]

Contact
Bezoekadres
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

Manchester, Engeland, M15 6BH GB
Social Media
Bezoekadres
Manchester Metropolitan University,
Cheshire Campus,
Crewe Green Road

Crewe, Engeland, CW1 5DU GB
Social Media