Lees de Officiële Beschrijving

Manchester Metropolitan University heeft een trotse erfenis dateert uit 1824. Het is een van de grootste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 38.000 studenten, en is de thuisbasis van een diverse internationale studentenpopulatie uit meer dan 120 landen.

De universiteit is gerangschikt onder 's werelds top 200 universiteiten onder de 50 jaar *, wat een indicatie is van haar inzet voor het leveren en ondersteunen van kwalitatief hoogstaand onderzoek en onderwijs.

De campus van Manchester Metropolitan bevindt zich in het centrum van Manchester, tussen wereldberoemde muziek-, kunst-, winkel- en sportlocaties en de op een na grootste Chinatown in het Verenigd Koninkrijk. Manchester wordt beschouwd als de 'beste stad van Groot-Brittannië om in te leven' ** en een van 's werelds top 10 meest opwindende steden †.

De universiteit ondergaat momenteel een investeringsprogramma van £ 400 miljoen om zijn onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten, gebouwen en openbare ruimten te verbeteren.

85% van het onderzoek van Manchester Metropolitan heeft 'wereldleidende' of 'internationaal uitstekende' impact ††, de School of Architecture staat op de zevende plaats in de wereld ‡ en de Business School heeft prestigieuze AACSB- en AMBA-accreditaties, waardoor het deel uitmaakt van een elite-groep van business schools wereldwijd.

Manchester Metropolitan biedt haar studenten regelmatig inzetbare evenementen, waaronder adviesworkshops, netwerken in de industrie, gastsprekers en carrièrebeurzen. De universiteit heeft brancheverbindingen met internationale bedrijven, waaronder Nike, Hilton, DHL en Dentsu Aegis Network§, en studenten profiteren van levenslange toegang tot een digitale carrièreservice.

De universiteit biedt een selectie van beurzen exclusief voor internationale studenten, tot een waarde van £ 5.000¶.

* Times Higher Education Young University Rankings 2018

** Global Liveability Survey 2018 door de Economist Intelligence Unit

† Time Out City Life Index 2018

†† Research Excellence Framework (REF) 2014-21

‡ QS World University Rankings op onderwerp 2018

§ Gebaseerd op plaatsingen die zijn beveiligd in 2017-18

¶Het vermelde beursbedrag heeft betrekking op het academiejaar 2018-19 en kan wijzigen voor het academiejaar 2019-20

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Manchester Metropolitan University

Verbeter uw juridische carrière met onze Conversation Diploma in Law (GDL) conversiecursus. Ontworpen voor studenten die op zoek zijn naar de uitdagingen en voordelen van ... [+]

Overzicht

Ons Graduate Diploma in Law (GDL) is een conversiecursus. Als je een niet-wetse undergraduate-graad hebt, kan het je helpen snel je eerste juridische kwalificatie te behalen. In slechts één jaar legt u de basis vast die u nodig hebt om een ​​juridische carrière te smeden.

Er is een sterke focus op het ontwikkelen van je praktische juridische vaardigheden. We helpen je ook de fundamentele juridische kennis te ontwikkelen die je nodig hebt om in de sector te werken.

Het is een geweldige kennismaking met de wet en een opstap naar verdere juridische kwalificaties, zoals de juridische praktijkcursus om een ​​advocaat te worden of de Bar Professional Training Course om een ​​advocaat te worden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Manchester Metropolitan University

Ontworpen om u voor te bereiden op het leven als advocaat, zal het LPC-programma aan de Manchester Law School u een grondige en rigoureuze start van uw carrière bieden. M ... [+]

Overzicht

Oefen je juridische vaardigheden in live situaties. En leer de nieuwste theorie van academische experts. Manchester Law School biedt je het beste van beide werelden in een ondersteunende universiteitsgemeenschap.

Of het nu gaat om een ​​case study in een groep, of het leren van professioneel gedrag van een leider in het veld, wij bereiden u voor op het leven als een advocaat. We ontwikkelen uw juridische kennis terwijl we de commerciële kant onderzoeken van wat er nodig is om te slagen.

Praktische praktijk

Je bouwt de vaardigheden op die je nodig hebt om te denken en je als een professional te gedragen. Interviewen van klanten, schrijven van adviesbrieven, opstellen van juridische documenten, verschijnen voor de rechtbank - onze interactieve cursus omvat alles.... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

LLM

Manchester Metropolitan University

Door u de kans te geven uw kennis van de wet uit te breiden en geavanceerde juridische onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen, zal de aangeleerde LL.M uw toekomstperspecti ... [+]

Overzicht

Als u er klaar voor bent om uw juridische carrière in een bepaalde richting te nemen, is de LLM een uitstekende volgende stap.

Deze cursus is bedoeld om je kennis van de wet uit te breiden en je geavanceerde juridische onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen. U kunt uw LLM breed houden, of u kunt zich specialiseren in een van de vier gebieden:

GelijkheidswetEuropese wetMensenrechtenWet en maatschappij

Dieper graven

Je leert van onze academische specialisten en praktiserende juridische professionals terwijl je een meer diepgaande blik werpt op hoe en waarom de wet wordt gevormd en hoe deze wordt toegepast.

Je zult ook onderzoeken hoe het zich verhoudt tot beleids- en beleidsvormingsprocessen op nationaal, Europees en internationaal niveau.... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

Manchester, Engeland, M15 6BH GB
Social Media