Lees de Officiële Beschrijving

London South Bank University is een van de grootste en oudste universiteiten van Londen


Sinds 1892 bieden we beroepsgericht, geaccrediteerd en professioneel erkend onderwijs.

We zijn een kosmopolitische universiteit met meer dan 18.000 studenten uit meer dan 130 landen. We zijn bekroond met Silver voor uitmuntend onderwijs onder het Governmenting Excellence Framework (TEF) van de overheid. Wij zijn de Universiteit van het Jaar voor Afgestudeerden (The Times and The Sunday Times Good University Guide 2018) en de Ondernemende Universiteit van het Jaar 2016 van Times Higher Education.


Missie en visie

Onze missie is om erkend te worden als een ondernemende civic universiteit die echte uitdagingen aanpakt.

Tegen 2020 willen we de beste moderne universiteit van Londen zijn en onze bedrijfsstrategie 2015-2020 (PDF-bestand 749 KB) zet uiteen hoe we deze visie zullen bereiken:

Student succes

We willen erkenning krijgen voor het bieden van een persoonlijk en praktisch onderwijs dat afgestudeerden helpt een succesvolle carrière te maken en hen voor te bereiden op de basis.

Werkelijke impact

Ons onderwijs is geaccrediteerd, toegepast en professioneel, terwijl ons onderzoek nieuwe kennis creëert met praktische toepassingen, oplossingen helpt vinden voor mondiale problemen.

Toegang tot kansen

We hebben sterke banden opgebouwd met lokale en internationale partners, nieuwe wereldwijde kansen creërend, terwijl we onze gemeenschappen aanspreken en onze participatie vergroten.

Strategische enablers

We zorgen ervoor dat we over de juiste faciliteiten, systemen en mensen beschikken om onze strategie te realiseren.


Onze waarden zijn EPIIC


Onze medewerkers en studenten belichamen en omarmen onze waarden van:


We volgen een reeks initiatieven om deze waarden te bereiken en te behouden:

Gelijkheid en diversiteit: ons beleid voor gelijkheid, diversiteit en inclusie (PDF File 251 KB) beschrijft onze doelstellingen om ervoor te zorgen dat iedereen die hier studeert en werkt, vrij is van discriminatie.

Klantenservice: we werken samen met het Institute of Customer Service om onze dienstverlening aan klanten te verbeteren.

Gezondheid en welzijn: we zijn erkend voor ons werk om LSBU een veilige plaats voor iedereen te maken en een welzijnscultuur te ontwikkelen.

Strijdkrachten: We zijn erkend voor het ondersteunen van de behoeften van de militaire gemeenschap.


Lesgeven aan uitmuntendheid

Onze uitstekende leerprestaties zijn erkend door de regering

We hebben een zilveren beoordeling gekregen voor uitmuntend onderwijs in het Governmenting Excellence Framework (TEF) van de overheid.

We zijn erg trots op onze erkenning voor onze focus op persoonlijk leren, met de nadruk op hoe we afgestudeerden ondersteunen bij het vinden van een baan.

In het bijzonder heeft het TEF-paneel onze aandacht gevestigd:

  • uitstekende studentenresultaten
  • uitstekend onderwijs en persoonlijk leren
  • cursussen die zijn ontworpen om studenten vaardigheden en kennis te geven die door werkgevers worden gewaardeerd

Vice-kanselier professor David Phoenix zei: "Deze prijs toont de aanzienlijke vooruitgang die LSBU de afgelopen jaren heeft geboekt bij het verbeteren van de ervaring die we onze studenten bieden."

Naast onze zilveren TEF-rating, bevinden we ons in de top 100 universiteiten van The Guardian, twee internationale universitaire ranglijsten, en we zijn de Times and Sunday Times Good University Guide 2018 University of the Year voor Graduate Employment en Times Higher Education's genoemd Ondernemende universiteit van het jaar 2016.


Onze faciliteiten

In de afgelopen vijf jaar hebben we meer dan £ 60 miljoen geïnvesteerd in moderne onderwijsfaciliteiten die onze studenten tijdens hun studie ondersteunen en ontwikkelen.

Onze faciliteiten van wereldklasse zijn er om uw professionele en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Van onze uitgebreide bibliotheken tot ultramoderne multimiljoen-pond filmstudio's, wij zorgen ervoor dat u toegang hebt tot standaard apparatuur die uw leerervaring zal verrijken.


In de gemeenschap

Van het helpen van jongeren bij het ontwikkelen van hun vaardigheden, het verstrekken van advies en begeleiding aan bedrijven en gemeenschappen, het ondersteunen van onze lokale gemeenschap is de kern van wat we doen.


Onze familie

We hebben een familie van gelijkgestemde onderwijsaanbieders opgericht die betere toegang bieden tot zowel hoger als hoger onderwijs

Al 125 jaar bieden we professioneel en technisch onderwijs voor de mensen en bedrijven in Zuid-Londen. Het onderwijs van vandaag is echter complexer dan ooit tevoren en deze missie kan niet langer het beste worden bereikt door één organisatie alleen.

Daarom hebben we een nieuwe familie van gelijkgestemde gespecialiseerde onderwijsaanbieders opgericht, die studenten de mogelijkheid biedt om over te stappen tussen technische, beroeps- en academische Pathways en duidelijke progressieroutes creëert naar en door de middelste hooggekwalificeerde technische en professionele rollen.

De LSBU-familie bestaat uit South Bank University Academy of Engineering, South Bank University Engineering UTC, LSBU en South Bank University Enterprises Ltd.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

London South Bank University

In aanmerking komende licentiaat in de rechten geaccrediteerd door de beroepsorganisaties die advocaten en barristers vertegenwoordigen. Omvat kansen om juridische werker ... [+]

Op de zaak

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van advocaten. En het laat zien: we zijn de beste universiteit in Londen voor studentenervaring en onderwijskwaliteit in Law (Sunday Times League Table 2017). Onze professioneel geaccrediteerde LLB Law-opleiding geeft u een basiskennis in alle belangrijke kwesties met betrekking tot de wet en geschillen en is de eerste stap om een ​​advocaat, advocaat of juridisch directeur te worden.

Wij bieden de mogelijkheid voor alle niet-gegradueerde Home / EU-studenten om een stage, stage of werkervaring op te doen terwijl ze een voltijdcursus volgen die start in september 2019.

Waarom wet bij LSBU?Gelukkige studenten: nummer 1 voor het VK voor Tevreden over het algemeen met de cursus in de rechten (Guardian League Table, 2018) met een energieke studentenvereniging die gesprekken, bezoeken en wedstrijden organiseert.Geweldig onderwijs - we zijn geen 1 in Londen voor onderwijs, academische ondersteuning, beoordeling en feedback (Nationale Studenten Enquête 2016).Deskundige academici - onze leraren zijn gekwalificeerde advocaten en barristers, die hun inzichten, praktische casuïstiek en passie voor het recht doorgeven.Uitstekende faciliteiten - we voorzien u van een iPad mini, complete online ondersteuning en toegang tot een e-bibliotheek met persoonlijke wetgeving ter waarde van £ 6000.Werkervaring - u kunt vrijwilligerswerk doen bij de Lambeth County Court-helpdesk, bij lokale advocatenkantoren, of juridisch adviseur zijn bij de gratis gratis juridisch advieskliniek van LSBU.Alternatieve route - wij zijn de enige universiteit in Londen die kwalificatie als juridisch verantwoordelijke via het Chartered Institute of Legal Executives (CILEx) -modules op de LLB aanbiedt. Voltooi de... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

In aanmerking komende Business Law Degree geaccrediteerd door de professionele instanties die advocaten en barristers vertegenwoordigen. Krijg juridische werkervaring bij ... [+]

Op de zaak

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van advocaten. En het laat zien: we zijn de nummer 1 universiteit in Londen voor studentenervaring en onderwijskwaliteit in Law (Sunday Times League Table 2017). Onze professioneel geaccrediteerde LLB Law-opleiding geeft u een basiskennis in alle belangrijke kwesties met betrekking tot de wet en geschillen en is de eerste stap om een ​​advocaat, advocaat of juridisch directeur te worden.

U concentreert zich op het handelsrecht en onderzoekt hoe contracten worden gebruikt in een zakelijke omgeving, waaronder contracten tegen bedrijfsfaillissementen.

We zijn nu 25e gerangschikt in het Verenigd Koninkrijk in The Guardian's jaarlijkse ranglijst voor rechtscursussen (2019).... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Kwalificerende wet in strafrecht die is geaccrediteerd door de beroepsorganisaties die advocaten en barristers vertegenwoordigen. Omvat kansen om juridische werkervaring ... [+]

Doe mee aan het streven naar gerechtigheid

Wil je CPS helpen criminelen voor de rechter te brengen? Wil je graag onschuldige mensen helpen hun naam te zuiveren? Waar je je carrière in het strafrecht ook ziet, deze kwalificerende rechtenstudie biedt een fantastisch lanceerplatform. Met een solide basis in alle strafzaken, bent u perfect geplaatst om uw loopbaan in elke gewenste richting te nemen, dankzij de brede basis die deze graad u zal bieden.

Waarom wet bij LSBU?Gelukkige studenten: nummer 1 voor het VK voor Tevreden over het algemeen met de cursus in de rechten (Guardian League Table, 2018) met een energieke studentenvereniging die gesprekken, bezoeken en wedstrijden organiseert.Geweldig onderwijs - we zijn geen 1 in Londen voor onderwijs, academische ondersteuning, beoordeling en feedback (Nationale Studenten Enquête 2016).Deskundige academici - onze leraren zijn gekwalificeerde advocaten en barristers, die hun inzichten, praktische casuïstiek en passie voor het recht doorgeven.Uitstekende faciliteiten - we voorzien u van een iPad mini, complete online ondersteuning en toegang tot een e-bibliotheek met persoonlijke wetgeving ter waarde van £ 6000.Werkervaring - u kunt vrijwilligerswerk doen bij de Lambeth County Court-helpdesk, bij lokale advocatenkantoren, of juridisch adviseur zijn bij de gratis gratis juridisch advieskliniek van LSBU.Alternatieve route - wij zijn de enige universiteit in Londen die kwalificatie als juridisch verantwoordelijke via het Chartered Institute of Legal Executives (CILEx) -modules op de LLB aanbiedt. Voltooi de noodzakelijke opties en je komt in aanmerking om een ​​afgestudeerd lid van de CILEx te worden.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

LLM

London South Bank University

Krijg waardevolle werkervaring op onze Legal Advice Clinic en automatisch lidmaatschap van het Chartered Institute of Legal Executives (CILEx). Studeer fulltime of partti ... [+]

De LLM Civil Litigation and Dispute Resolution biedt u de mogelijkheid om een erkende juridische beroepskwalificatie te behalen als een Graduate Member van het Chartered Institute of Legal Executives (CILEx) en waardevolle waardevolle ervaring op te bouwen door als vrijwilliger in onze Legal Advice Clinic te werken.

Je zult de wet, procedure en theorie van civielrechtelijke geschillen en gerelateerde geschillenbeslechtingsprocessen bestuderen, terwijl je ook praktische juridische ervaring opdoet en je professionele vaardigheden ontwikkelt. Alle studenten nemen deel aan face-to-face, drop-in adviesverlenende sessies in onze Legal Advice Clinic en hebben misschien de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen bij onze Lambeth County Court Help Desk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Begrijp de belangrijkste principes die het Britse strafrechtsysteem ondermijnen. Krijg een diepgaand en systematisch inzicht in strafrechtelijke geschillen en strafrechts ... [+]

Met meer dan 30 jaar expertise heeft LSBU Law de professionele toekomst van duizenden rechtenstudenten gestalte gegeven.

Door middel van kritische en vergelijkende studies over justitie en het proces voor strafrechtelijke geschillenbeslechting, geeft deze cursus u een aantoonbaar begrip van de belangrijkste principes die het Britse strafrechtstelsel, de problemen, benaderingen en actuele discussies ervan afbakenen.

Als u recent bent afgestudeerd of al werkt binnen het strafrechtelijk veld, bevordert u uw academische en praktische kennis van het proces van procesvoering. Het programma is ook zeer relevant voor mensenrechtenwerkers en beleidsagenten die in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland werken. Na voltooiing heb je een diepgaand en systematisch inzicht in strafrechtelijke geschillen en strafrechtspleging verworven en kun je op het snijvlak van praktijk en onderzoek op deze gebieden werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Verbeter uw specialistische kennis op het gebied van internationaal handelsrecht, met mogelijkheden voor stages en een studiebezoek aan China. ... [+]

Deze specialist LLM in International Commercial Law bouwt voort op je niet-gegradueerde studie door je kennis van het internationale ondernemingsrecht te verdiepen en je commerciële bewustzijn op dit gebied te vergroten. De cursus is bedoeld voor mensen die rechten willen uitoefenen op het gebied van internationaal handelsrecht.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van advocaten. En het laat zien: we zijn de nummer 1 universiteit in Londen voor studentenervaring en onderwijskwaliteit (Sunday Times League Table 2017) en 13e voor de algemene wetgeving in het hele land (Guardian University Guide 2018).

De cursus behandelt de belangrijkste principes van internationaal zakelijk recht en de internationale verkoop van goederen. Daarnaast onderzoekt het de reputatierisico's en procesrisico's die samenhangen met maatschappelijk verantwoord ondernemen en mensenrechten. Optionele modules zijn 'Bemiddeling en onderhandeling' en 'Internationale commerciële arbitrage'.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Deze LLM-cursus behandelt de concepten van handhaving van internationaal strafrecht. Focus op internationale misdaden zoals genocide, misdaden tegen de menselijkheid, oor ... [+]

Met meer dan 30 jaar expertise heeft LSBU Law de professionele toekomst van duizenden rechtenstudenten gestalte gegeven.

Deze LLM-cursus behandelt de concepten en handhaving van het internationale strafrecht. Het richt zich op internationale misdrijven die onder de jurisdictie van internationale strafhoven en tribunalen vallen (genocide, misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en agressie). De kernbeginselen, wetten en instellingen van het internationale strafrecht zijn gecontextualiseerd tegen internationaal recht en mensenrechten en internationaal humanitair recht.

7 redenen om hier rechten te studerenDeskundige academici: onderwezen door deskundige academici en praktijkmensen. Een aantal gastprofessoren en docenten geven les over de cursus. Allen zijn leidende beoefenaars met een nationale reputatie op het gebied van internationaal strafrecht en mensenrechten.Professionele links: Door onze groeiende groep gastdocenten en professoren heeft de juridische afdeling een sterk netwerk van contacten ontwikkeld met vooraanstaande juristen in het Verenigd Koninkrijk.Dynamisch onderzoek: profiteer van het contact met hooggekwalificeerd wetenschappelijk personeel.Gratis tablet: geavanceerde technologie en e-learning, een gratis iPad of tablet ondersteunen uw studie.Uitgebreide leesmiddelen: via onze virtuele leeromgeving een persoonlijke e-law library van £ 6.000.Inzetbaarheid: afgestudeerd met de nodige kennis en vaardigheden om te werken op het gebied van internationaal strafrecht en internationale strafrechtelijke procedures (in het VK of in het buitenland) als adviseurs, deskundigen, onderzoekers en beleidsmakers.Geweldig onderwijs: de LSBU Law Department heeft een sterke set van experts, consultants en internationale adviseurs op het gebied van internationaal strafrecht en organiseert een aantal jaarlijkse evenementen en conferenties.Je bestudeert de volgende subsetcategorieën van internationaal recht: internationaal strafrecht, internationaal mensenrechtenrecht en humanitair recht door de contouren te verkennen... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
London South Bank University

Combineert modules in internationale mensenrechtenwetgeving, ontwikkelingsstudies en vluchtelingenstudies om hedendaagse debatten van specifieke landen en thema's te onde ... [+]

Met meer dan 30 jaar expertise heeft LSBU Law de professionele toekomst van duizenden rechtenstudenten gestalte gegeven. Deze cursus biedt een mix van internationale mensenrechtenwetgeving, ontwikkelingsstudies en modules voor vluchtelingenstudies. Je onderzoekt hedendaagse debatten in de context van specifieke landen en thema's.

Je zult kennis opdoen over de bescherming van internationale mensenrechten in het kader van internationale ontwikkeling en vluchtelingenpraktijken en de rol van een op rechten gebaseerde benadering van internationale ontwikkelingspraktijken.

Waarom wet bij LSBU?Gelukkige studenten: nummer 1 voor het VK voor Tevreden over het algemeen met de cursus in de rechten (Guardian League Table, 2018) met een energieke studentenvereniging die lezingen, bezoeken en wedstrijden organiseert.Top 10 in Groot-Brittannië voor tevredenheid over lesgeven in de rechten (Guardian 2019).Deskundige academici - onze leraren zijn gekwalificeerde advocaten en barristers, die hun inzichten, praktische casuïstiek en passie voor het recht doorgeven. Uitstekende faciliteiten - we voorzien u van een iPad of tablet, volledige online ondersteuning en toegang tot een e-bibliotheek met persoonlijke wetgeving ter waarde van £ 6000.De School of Law heeft sterke banden met de Law Society van South London en werkt samen met hen om een programma voor permanente professionele ontwikkeling (CPD) te bieden aan plaatselijke beoefenaars en leden van de Society.Informatie over sleutelcursussen - gesorteerd op modusmode modules... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

London South Bank University Open Day