Lees de Officiële Beschrijving

Elk jaar kiezen meer dan 6000 internationale studenten ervoor om bij ons te studeren, waardoor onze campus een van de meest diverse en multiculturele in het Verenigd Koninkrijk is. Schrijf je in en je zult lid worden van een gemeenschap van uitstekende academici. We behoren tot de top 100 van universiteiten in de QS World University Rankings 2019. We maken ook deel uit van het Worldwide Universities Network, dat 16 onderzoeksintensieve instellingen omvat en kwesties van mondiale betekenis aanpakt.

Welkom bij de faculteit Educatie, Sociale Wetenschappen en Rechten.

Deze faculteit brengt deskundigen op het gebied van onderwijs, sociologie en sociaal beleid, politiek, internationale betrekkingen, internationale ontwikkeling, recht en criminologie samen om onderwijs en onderzoek te leveren via de volgende scholen.

We bieden undergraduate, master en research degrees van hoge kwaliteit, wat tot uiting komt in de ontvangst door de universiteit van een Gold-rating in het Teaching Excellence Framework (TEF), de hoogst mogelijke prijs.

School of Education

We zijn trots op ons aanzien als een van de allerbeste scholen in het Verenigd Koninkrijk voor excellent onderzoek naar onderwijs en onderwijs.

Als student in de School of Education word je onderdeel van onze bloeiende academische gemeenschap. We bieden meer dan 30 gespecialiseerde programma's voor niet-gegradueerdenstudie, onderwijstraining, postdoctoraal onderwezen studie en postdoctoraal onderzoek.

School voor de Rechten

De School of Law van de University of Leeds is een community waar we, door ons onderwijs, onderzoek en publieke betrokkenheid, proberen een verschil te maken in de wereld.

Onze school is de thuisbasis van wereldleidende wetenschappers en inspirerende leraren die zich inzetten voor het verkennen van hedendaagse kwesties in hun vakgebied en die onze studenten ondersteunen om zeer inzetbare afgestudeerden te worden. Het is zo'n engagement dat ons in staat heeft gesteld een internationale reputatie op te bouwen als een vooraanstaande wetenschool.

School of Politics and International Studies

De School of Politics and International Studies (POLIS) is een levendige school waar academisch onderzoek ons ​​onderwijs informeert en ontsteekt. We bieden academisch onderwijs en theoretische training om de huidige uitdagingen van onze wereldwijde samenleving te verkennen.

School voor sociologie en sociaal beleid

De School voor Sociologie en Sociaal Beleid (SSP) is een gemeenschap waar we door ons onderwijs, onderzoek en publieke betrokkenheid proberen een verschil te maken voor de samenleving.

We leven in tijden van dramatische sociale, politieke en economische veranderingen, nationaal, internationaal en wereldwijd. Het studeren van een diploma sociale wetenschappen kan niet spannender of actueler zijn.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Deze tweejarige cursus is voor jou als je al een undergraduate-diploma hebt in een niet-juridisch vak. De cursus biedt u de mogelijkheid om meer te weten te komen over de ... [+]

OverzichtDeze tweejarige cursus is voor jou als je al een undergraduate-diploma hebt in een niet-juridisch vak.De cursus biedt u de mogelijkheid om meer te weten te komen over de wet, zowel in de traditionele betekenis van 'denken als een advocaat' en in de bredere zin van het recht als een sociale instelling. Dit is een kwalificerend licentiaatdiploma * waarmee u rechtstreeks door kunt gaan naar de beroepsfase van de juridische opleiding als u zich wilt kwalificeren als advocaat of advocaat in Engeland en Wales. Het wordt ook erkend in een aantal andere rechtsgebieden.Je behandelt de zeven grondslagen van juridische kennis en ontwikkelt je juridische onderzoeksvaardigheden. Een breed scala aan optionele modules stelt u ook in staat uw interesses op gespecialiseerde juridische gebieden, zoals vennootschaps- of arbeidsrecht, mensenrechten, milieurecht en familierecht, te volgen. Je zou ook onderwerpen in strafrecht en criminologie kunnen onderzoeken, zoals politiewerk of jeugdcriminaliteit.* De regulerende instantie voor advocaten stelt wijzigingen voor in het systeem vanaf 2020.accreditatieAl onze LLB-cursussen zijn momenteel geaccrediteerd door de Solicitors Regulation Authority (SRA) en de Bar Council ** De regulerende instantie voor advocaten stelt wijzigingen in het systeem voor vanaf 2020. Ga voor meer informatie naar www.sra.org.ukvrijstellingenDit programma leidt tot een kwalificerende licentiaatsdiploma *, waarmee u de maximale vrijstelling van de academische opleidingsfase van zowel de Orde van advocaten als de Law Society of England and Wales kunt verkrijgen. Hiermee kun je direct doorgaan naar de beroepsfase van de training.* De regulerende instantie voor advocaten stelt wijzigingen voor in het systeem vanaf 2020.Cursusinhoud... [-]
Verenigd Koninkrijk Leeds
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

LLM

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Deze geavanceerde cursus mensenrechten die door internationale experts wordt gegeven, biedt een unieke en onderscheidende focus op de theorieën en praktijk van rechten en ... [+]

OverzichtDeze geavanceerde cursus mensenrechten die door internationale experts wordt gegeven, biedt een unieke en onderscheidende focus op de theorieën en praktijk van rechten en produceert een levendige omgeving voor het verkennen van dit belangrijke gebied van recht en beleid.Dit programma geeft je geavanceerde kennis, meer begrip en kritisch inzicht in de huidige systemen van mensenrechtenrechtsbescherming en mensenrechtendebatten.Je onderzoekt verschillende nationale, regionale en internationale mensenrechten-rechtsstelsels om te analyseren hoe rechten zijn gelegaliseerd, ontwikkeld en gehandhaafd door middel van de theorie en praktijk van mensenrechten.Je onderzoekt de wet met betrekking tot de bescherming van het leven en de menselijke waardigheid, vrijheid van foltering en andere mishandelingen, vrijheid van meningsuiting en mensenrechten met betrekking tot mediaorganisaties, terrorisme, gezondheidszorg, het gezin en gehandicapten.Onderzoek en professioneel inzichtU zult profiteren van de expertise van vooraanstaande academici in een stimulerende onderzoeksomgeving. Onze onderzoeksgroepen omvatten:Centre for Business Law and Practice (CBLP)Centrum voor Criminal Justice Studies (CCJS)Centrum voor recht en sociale rechtvaardigheid (CLSJ)Centrum voor Innovatie en Onderzoeksonderwijs (CIRLE)Cursusinhoud... [-]
Verenigd Koninkrijk Leeds
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Beech Grove House University of Leeds
LS2 9JT Leeds, Engeland, Verenigd Koninkrijk