Lees de Officiële Beschrijving

Waarom King online is?

Dezelfde kwaliteit. Dezelfde academische strengheid. Flexibel geleverd.

King's College London wordt gerangschikt onder 's werelds meest prestigieuze universiteiten.

Ons toonaangevende onderzoek vormt de kern van onze benadering van lesgeven, en dit geldt ook voor onze online cursussen.

Onze online cursussen worden gegeven door dezelfde uitstekende academici als onze cursussen op de campus - het enige verschil is de flexibele manier van bezorgen. Leren vindt plaats op een tijd en plaats die het meest geschikt is voor onze studenten.

Cursussen zijn speciaal ontworpen voor een online publiek, met behulp van een scala aan activiteiten, waaronder video's, online quizzen, discussieforums en online-lezingen.

King's Online-studenten profiteren tijdens hun studie van dezelfde middelen en ondersteuning voor studenten, waaronder toegang tot bibliotheekdiensten, academische schrijfvaardigheden, advies en loopbaanadvies.

King's Online studenten hebben ook de mogelijkheid om samen te werken met een netwerk van andere King's Online studenten van over de hele wereld. Na zijn afstuderen sluiten King's Online-studenten zich aan bij ons goed verbonden en actieve wereldwijde alumni-netwerk.

King's staat hoog op het gebied van afgestudeerde inzetbaarheid en heeft een toegewijde loopbaan om studenten te helpen het juiste carrièrepad voor hen te vinden. Bovendien geeft het voltooien van een online cursus blijk van de belangrijkste vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid waar veel vraag naar is over de hele wereld.

Over The Dickson Poon School of Law

The Dickson Poon School of Law, King's College London is een van de oudste rechtsscholen in Engeland en wordt wereldwijd erkend als een van de top 10 van Britse rechtsscholen in de wereld. De school werd opgericht in 1831 en heeft een integrale rol gespeeld in het leven van King's sinds de universiteit bijna 200 jaar geleden werd gevormd.

King's is sinds de oprichting in dienst van de samenleving en we zijn trots om die traditie voort te zetten tot op de dag van vandaag. Ons onderzoek en onderwijs behandelen enkele van de meest prangende vragen van onze tijd met betrekking tot gelijkheid en mensenrechten, de juridische implicaties van klimaatverandering, globalisering, internationale betrekkingen, handel, concurrentie en mondiale financiën, om maar een paar te noemen. Leden van The Dickson Poon School of Law adviseren regeringen, dienen commissies en openbare instanties en zijn gedetacheerd bij nationale en internationale organisaties, die helpen om het beleid en de praktijk nationaal en internationaal vorm te geven.

Onze undergraduate, postdoctorale en uitvoerende cursussen worden geïnformeerd door onze onderzoeksexpertise. We hebben een levendige studentengemeenschap die zich bezighoudt met pro deo, professionele ontwikkeling en mooting-activiteiten naast hun kernstudies.

De huidige Executive Dean is professor Gillian Douglas.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

King's College London Online

The International Financial ... [+]

Ontwikkel uw wereldwijde juridische carrière met een online LLM van The Dickson Poon School of Law, een van 's werelds toonaangevende rechtsscholen.

The International Financial

Vandaag de dag wordt de wereld van handel en financiën gedomineerd door wereldwijde handel en de vrije stroom van kapitaal en investeringen. De juridische praktijk evolueert voortdurend en past zich aan aan nieuwe producten, nieuwe markten en nieuwe technologieën. Financiële innovatie floreert in een zich voortdurend uitbreidend kader van financiële regelgeving, resulterend in de opkomst van nieuwe marktspelers, nieuwe financiële producten en nieuwe handelstechnieken.

Om deze verschijnselen conceptueel vast te leggen, moeten we onze traditionele juridische technieken op innovatieve manieren toepassen en vaak nieuwe juridische mechanismen bedenken die beter bij onze mondiale economische realiteit passen. Dit vereist dat advocaten een beroep doen op een veelheid aan juridische bronnen - binnenlands, internationaal en transnationaal - evenals op het gebruik van een interdisciplinaire benadering van het recht, gebaseerd op de inzichten van financiën en economie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
King's College London Online

Ontwikkel uw wereldwijde juridische carrière met een online LLM van The Dickson Poon School of Law, een van 's werelds toonaangevende rechtsscholen. De 100% online intern ... [+]

Ontwikkel uw wereldwijde juridische carrière met een online LLM van The Dickson Poon School of Law, een van 's werelds toonaangevende rechtsscholen. De 100% online internationale onderneming

Deze licentiaat in de rechten wordt online onderwezen, wat betekent dat je je opleiding kunt voortzetten zonder een pauze te nemen in het werk of andere verplichtingen. Zes instappunten gedurende het jaar zetten leren op uw schema.

The International Corporate

Cursusdetail

De online internationale onderneming

Bestudeer de kwesties van internationaal ondernemingsrecht, waaronder regulering van fusies en overnames, bedrijfsformulieren en -kwesties, bedrijfsactoren en internationale bedrijfsfinanciën.Focus op belangrijke transacties en wettelijke regelingen die zijn aangegaan door een rechtspersoon, waaronder handel, scheepvaart, financiën, energie en investeringsgerelateerde transacties.Voeg een fase toe waarin 'dingen fout gaan', met de nadruk op geschillenbeslechting en bedrijfsinsolventie. Inclusief cursussen over internationale commerciële arbitrage en internationale insolventie van bedrijven.Bied overkoepelende juridische basis en thema's voor zakelijke en commerciële rechtsgebieden en versterk een mondiale en transnationale visie die aan het programma ten grondslag ligt.... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
King's College London Online

Onze LLM-cursussen zijn 100% online en bieden de mogelijkheid om enkele van de meest interessante aspecten van het recht te bestuderen in een tijd van grote verandering. ... [+]

Internationale bedrijvenInternationaal financieel

Ontwikkel uw wereldwijde juridische carrière met een online LLM van The Dickson Poon School of Law - een van 's werelds toonaangevende rechtsscholen.

Onze LLM-cursussen zijn 100% online en bieden de mogelijkheid om enkele van de meest interessante aspecten van het recht te bestuderen in een tijd van grote verandering.

De rechtspraktijk evolueert voortdurend in reactie op een wereld die zelf snelle culturele vorderingen maakt.

Met onze online LLM-cursussen, zult u voorbeelden uit de praktijk verkennen om uw begrip van hoe deze transformatie wordt weerspiegeld in financiële praktijken en de manier waarop wij zaken doen, evenals de wettelijke structuren die deze beheersen, te verdiepen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Deeltijd
2 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
Strand
London, Engeland, WC2R 2LS GB
Social Media