King’s College London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

King's College London is een onderzoek onder leiding van de universiteit gevestigd in het hart van Londen. King's heeft meer dan 28.000 studenten uit 140 landen en is momenteel in de tweede fase van een £ 1 miljard herontwikkeling programma dat is het transformeren van haar landgoed.

King's heeft een uitstekende reputatie voor het leveren van wereldklasse onderwijs en heeft een bijzonder onderscheiden reputatie in de wet. In 2014, The Dickson Poon School of Law was de Britse wet school in de top van wereldwijd toonaangevend onderzoek in de officiële Research Excellence Framework 2014. King's is ook geplaatst 20e in de wereld in de Times Higher Education Meest International Universities Rankings 2016.

Het Centrum voor Europees recht, de Dickson Poon School of Law, King's College in Londen is één van 's werelds toonaangevende centra van het Europees recht. Het Centrum heeft een mooie traditie van onderwijs en onderzoek op alle gebieden van het recht van de Europese Unie. Het Centrum heeft een reputatie van uitmuntendheid voor zijn voorname programma van publieke evenementen en voor de postdoctorale opleiding.

Locaties

Londen

Address
Informa Professional Academy
2nd Floor, KNect House
30-32 Mortimer Street

W1W 7RE Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: