Lees de Officiële Beschrijving

Kent Law School is een van de leidende rechtsscholen in het Verenigd Koninkrijk; we staan ​​op de 13e plaats in The Guardian University Guide 2019 voor de wet, 11e in The Times Good University Guide 2019 en 18th in The Complete University Guide 2019.

De Law School heeft ook een uitstekende internationale reputatie; we staan ​​op de 50e plaats in de Times Higher Education (THE) World University Rankings voor de wet 2018 en behoren tot de top 100 van wetsscholen in de wereld in de Global Ranking of Academic Subjects 2018 van de Shanghai Ranking. We staan ​​ook in de top 150 van wet scholen in de wereld in de QS World University Rankings op onderwerp 2018.

We bieden een ruime keuze aan geleerde Masters in Law (LLM) -programma's en onderzoekscategorieën, die allemaal worden onderwezen met een internationale en hedendaagse focus in een ondersteunende en intellectueel stimulerende omgeving. Onderwijs en onderzoek zijn gebaseerd op een kritische en sociaal-juridische benadering, waarbij de wet wordt bekeken binnen de bredere sociale, politieke en economische context waarin het opereert. De school herbergt een reeks actieve onderzoekscentra met academisch personeel dat actief betrokken is bij een breed scala aan onderzoeksprojecten.

De Kent LLM in Canterbury

Ons vlaggenschip, getiteld Master's in Law, het Kent LLM, wordt aangeboden op de prachtige 300 hectare grote parkgrond van Canterbury in Kent. De campus kijkt uit over de historische kathedraalstad Canterbury, dicht bij het vasteland van Europa en Londen, op slechts een uur rijden met de trein.

De Kent LLM biedt u de zekerheid van het behalen van een LLM op een specialistisch rechtsgebied en de vrijheid om uw keuze voor LLM te laten openstaan ​​tot na uw aankomst, en uw Pathway bepalen via de modules die u kiest.

U kunt uw studies afstemmen op uw specifieke behoeften en interesses om een ​​LLM te verkrijgen in een enkele Pathway , in twee Pathways gezamenlijk, of door een breed scala aan modules in verschillende rechtsgebieden te kiezen om een ​​algemene LLM of een diploma / certificaat in de rechten te verkrijgen.

Onze programma's staan ​​open voor afgestudeerden van een relevante discipline (een niet-gediplomeerde wet is geen vereiste) en zullen van bijzonder belang zijn voor studenten en / of professionals die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun juridische vaardigheden. Aanvragen worden van over de hele wereld verwelkomd. Al onze programma's hebben een startdatum voor september en een startdatum voor januari.

De programma's worden gegeven door een combinatie van cursussen en proefschrift, met de meeste beschikbaar op zowel full-time en part-time basis. Voltijdstudenten voltooien de LLM over een academisch jaar en deeltijdstudenten maken het gedurende twee jaar af.

Specialist gaf les in LLM-programma's in Brussel

We bieden twee specialistische LLM-programma's aan de Brussels School of International Studies van de University of Kent, die allemaal profiteren van de status als centrum voor internationale studies in het politieke hart van Europa.

Beurzen en financiering

De universiteit heeft een royaal postgraduaat beursfonds van meer dan £ 9 miljoen beschikbaar voor studenten van het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek aan Kent. Er zijn ook beurzen speciaal voor studenten van de rechtenstudenten, waaronder een geleerd zeevaartbeurs en een onderwezen studie / EU-beurzen. Kent Law School heeft ook een groot fonds opgericht ter ondersteuning van studenten die gestudeerd hebben in Kenia, Nigeria of Thailand en die een Master's Law (LLM) volgen op de Canterbury-campus van de Universiteit van Kent.

employability

Employability is een belangrijk aandachtspunt binnen de universiteit en op Kent Law School heb je de steun van een toegewijde Employability and Career Development Officer samen met een brede keuze aan stagemogelijkheden, inzetbaarheid evenementen en loopbaanonderhandelingen. We bereiden studenten voor op succesvolle en lonende carrières en onze uitstekende internationale reputatie betekent dat onze studenten doorgaan met oefenen in tal van landen over de hele wereld - onze afgestudeerden zijn door gegaan naar een loopbaan in financiën, internationale handel, overheid en wetgeving of zijn toegetreden of begonnen met een NGO of liefdadigheid.

Sociale media

Bekijk onze afspeellijst met Kent LLM-video's op ons YouTube-kanaal voor meer informatie. Je kunt ons ook volgen op Twitter, Facebook en Instagram en op onze blog geschreven door Kent LLM studenten - Mastering Law.

Contact

 • Kent Law School Postgraduate Office
  Eliot College
  Universiteit van Kent
  Canterbury
  Kent CT2 7NS
  Telefoon: 44 (0) 1227 824595
  Fax: 44 (0) 1227 827442
Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:


University of Kent, Kent Law School

Deze Pathway in Intellectual Property Law voorziet postdoctorale studenten van de nodige diepgaande kennis om intellectueel eigendomsrecht of werk in creatieve industrieë ... [+]

Met Kent LLM (en het bijbehorende Diploma-programma) kunt u uw kennis van en inzicht in de wet verbreden en verdiepen door u te specialiseren in een of meer verschillende gebieden.

Overzicht

Deze Pathway in Intellectual Property Law voorziet postdoctorale studenten van de nodige diepgaande kennis om intellectueel eigendomsrecht of werk in creatieve industrieën te praktiseren. Het biedt ook een uitstekende basis voor studenten die misschien een onderzoeksopleiding in het veld willen volgen.

The Pathway biedt studenten een gedetailleerd inzicht in het dynamische en groeiende gebied van intellectueel eigendomsrecht door een duidelijk contextuele benadering te volgen: het afbakenen van zijn geschiedenissen, materialisaties en praktijken, evenals het analyseren van hun conceptuele grondslagen en dilemma's.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, Kent Law School

Deze Pathway biedt toegang tot een reeks beroepen waarvoor specialistische expertise vereist is. Het voorziet je van de nodige intellectuele instrumenten om internationaa ... [+]

Met Kent LLM (en het bijbehorende Diploma-programma) kunt u uw kennis van en inzicht in de wet verbreden en verdiepen door u te specialiseren in een of meer verschillende gebieden.

Overzicht

Deze Pathway biedt toegang tot een reeks beroepen waarvoor specialistische expertise vereist is. Het voorziet je van de nodige intellectuele instrumenten om internationaal handelsrecht te praktiseren, of werkt voor relevante overheidsafdelingen, toezichthouders en internationale organisaties in een beleidsvormende of adviserende functie. Het biedt ook een uitstekende basis voor studenten die misschien een onderzoeksopleiding in het veld willen volgen.

Het combineert een grondige gronding in technische juridische instrumenten van internationaal handelsrecht, met geavanceerde training in interdisciplinaire kaders voor analyse van wereldwijde bedrijfsregulering, evenals een reflectieve evaluatie van de werking en effectiviteit van wetgeving. Nadruk wordt ook gelegd op de wisselwerking van het recht met andere disciplines, in het bijzonder economie en politiek. De modules worden gegeven door vooraanstaande academische specialisten die een groot en divers scala van onderwerpen binnen het vakgebied behandelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, Kent Law School

Deze Pathway wordt voornamelijk gegeven door het bestuderen van de huidige internationale evenementen en de theoretische grondslagen van het internationaal recht. Het is ... [+]

Met Kent LLM (en het bijbehorende Diploma-programma) kunt u uw kennis van en inzicht in de wet verbreden en verdiepen door u te specialiseren in een of meer verschillende gebieden.

Overzicht

Deze Pathway wordt voornamelijk gegeven door het bestuderen van de huidige internationale evenementen en de theoretische grondslagen van het internationaal recht. Het is met name geschikt voor diegenen die betrokken zijn bij, of die willen werken voor, internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties, internationale advocatenkantoren en afdelingen buitenlandse zaken. Studenten die Internationaal publiekrecht bestuderen, worden aangemoedigd om deel te nemen aan de activiteiten van het Centre for Critical International Law (CeCIL) in Kent. Deze omvatten workshops en gastlezingenreeksen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, Kent Law School

Internationale strafrechtspleging zal van bijzonder belang zijn voor diegenen die op ruimere schaal werken, van plan zijn te werken of zich interesseren op het gebied van ... [+]

Met Kent LLM (en het bijbehorende Diploma-programma) kunt u uw kennis en begrip van de wet verbreden en verdiepen door u te specialiseren in een of meer verschillende gebieden.

Overzicht

Door een Pathway in internationale criminele rechtvaardigheid te volgen, kunt u een kritisch begrip ontwikkelen van de werking van internationale en transnationale strafrechtspleging, met name in contexten die als controversieel of in een staat van evolutie worden gezien. U leert over de belangrijkste juridische instrumenten en instellingen die zorgen voor internationale samenwerking en vervolging van internationale, transnationale en nationale criminaliteit en de impact van mensenrechten en combineert dit met een kritische reflectie van de bredere context en van de effectiviteit van wetgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, Kent Law School

Met deze Pathway kunt u de bescherming van mensenrechten op nationaal, regionaal en internationaal niveau onderzoeken. Het is met name geschikt voor diegenen die momentee ... [+]

Met Kent LLM (en het bijbehorende Diploma-programma) kunt u uw kennis van en inzicht in de wet verbreden en verdiepen door u te specialiseren in een of meer verschillende gebieden.

Overzicht

Deze Pathway stimuleert een kritisch bewustzijn van de werking van internationale milieuwetgeving en beleid, en heeft een bijzondere focus op onderwerpen die als controversieel of in een staat van evolutie worden beschouwd. Je ontwikkelt een gedegen kennis en een systematisch begrip van de institutionele structuren, de belangrijkste principes van recht en beleid en de contexten waarbinnen het internationaal recht opereert.

Je bestudeert de theoretische, sociale, politieke en wetenschappelijke perspectieven die ten grondslag liggen aan de inhoudelijke rechtsgebieden, evenals de praktische situaties waarin internationaal milieurecht opereert. Afgestudeerden van de LLM nemen met zich mee de kennis en expertise die nodig is om een ​​professionele of academische carrière in deze hedendaagse en ontwikkelende discipline na te streven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, Kent Law School

Met deze Pathway kunt u de bescherming van mensenrechten op nationaal, regionaal en internationaal niveau onderzoeken. Het is met name geschikt voor diegenen die momentee ... [+]

Met Kent LLM (en het bijbehorende Diploma-programma) kunt u uw kennis van en inzicht in de wet verbreden en verdiepen door u te specialiseren in een of meer verschillende gebieden.

Overzicht

Met deze Pathway kunt u de bescherming van mensenrechten op nationaal, regionaal en internationaal niveau onderzoeken. Het is met name geschikt voor diegenen die momenteel werken in, of hopen te werken in internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties, internationale advocatenkantoren en afdelingen buitenlandse zaken. Het is ook geschikt voor diegenen die een mensenrechtenpraktijk willen ontwikkelen in een context van nationaal recht.

Studenten die mensenrechten bestuderen, worden aangemoedigd om deel te nemen aan de activiteiten van het Centre for Critical International Law (CeCIL) in Kent. Deze omvatten workshops, uitstapjes naar internationale gerechtshoven en tribunalen en gastcollege-series.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 28 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

What's it like to study law at Kent Law School?

University of Kent tour for law students

Mubarak talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Theodora talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Sylvanus talks about studying the Kent LLM (Masters in Law)

Eliot College
Address
The University of Kent, Canterbury
CT2 7NZ Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 1227 764000