Global Edulink

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Global Edulink is een toonaangevende online leer- en trainingsaanbieder. Wij geloven dat iedereen de kans moet hebben om te leren, ongeacht hun situatie. Daarom streven we ernaar om onze middelen voorop te stellen en makkelijk te begrijpen.

Onderwijs is slechts een aspect van het leven dat kan vormen wie je bent en wie je wilt zijn als werknemer. In een tijdarmde wereld moet je soms een flexibele aanpak hebben om je te helpen je doelen te bereiken. Online leren met Global Edulink biedt zo dat - professionele en beroepsopleiding die past bij je leven.

Global Edulink is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar strekt zich uit tot leerlingen over de hele wereld. Het bedrijf streeft naar het overbruggen van de leemten in een drie-stappen proces van training, vaardigheden en banen, waar u in uw eigen tempo kunt leren met behulp van interactieve onderwijstechnieken.

Visie

Global Edulink streeft naar de leider in online leertechnologie, om generaties van e-onderwijs en e-learning mogelijk te maken.

Missie

Wij geloven dat iedereen de kans moet hebben om te leren, dus het is onze missie om dit mogelijk te maken door een betere online leerervaring te bieden.

Waarom kiezen voor ons als leerprovider?

  • Leer met Global Edulink en krijg inzicht en kennis van gekwalificeerde, ervaren docenten.
  • Studie cursussen die praktische en theorie combineren, en vertrouwen krijgen om je vaardigheden in de praktijk te zetten.
  • Toegang tot hoogwaardige cursusmaterialen op elk moment, op elke plaats.
  • U studeert kwalitatief hoogwaardige modules en wordt getoetst door mock en final examens. Sommige vakken worden beoordeeld en toegekend door externe organen zoals NCFE, Edexcel (Pearson), CPD, Peoplecert, iAP, enz.
  • Wij zijn volledig geaccrediteerd door een reeks zeer professionele toekenningsorganen.

Altijd op zoek naar verbetering

Feedback over cursussen en cursusleiders wordt actief aangemoedigd en we evalueren onze trainers regelmatig.

Vertrouwen hebben in ons personeel

Met ID CRB en referentiecontroles van elke begeleider die een van onze cursussen uitvoert, kunt u gerust stellen wanneer u met ons trainen.

Flexibel leren

Onze cursussen zijn dagelijks toegankelijk, zodat u over uw levensstijl kunt leren, of dat ook werk, familie tijd, of hobby's en interesses omvat.

Reageren op de werkplek

Wij zijn een bedrijf dat reageert op veranderingen en de verschillende behoeften zowel in de industriegebieden als op de werkplek als geheel. U kunt er dus voor zorgen dat u op de hoogte bent van opleidingsmaterialen.

Technologie is sleutel

Via onze kwalificaties kunnen we u helpen bij het gebruik en verbeteren van technologie in uw werkplek. We hebben alles over technisch en beroepsonderwijs.

Professionele ontwikkeling

Als u een leraar, adviseur of beheerder bent, hebben we een reeks professionele cursussen voor ontwikkeling om u te helpen slagen op de werkplek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Law Diploma's » Bekijk Online Certificaten » Bekijk Online Diplomas » Bekijk Online Cursus » Bekijk Health Cursus » Bekijk Health Diploma's » Bekijk Certificaten » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Diploma in Legal Secretary

Online Voltijd Deeltijd 20 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

Kennis van wet en juridische procedures, het vermogen om multi-task en een beleefd en behulpzame manier te kunnen zijn, kan belangrijk zijn.

De juridische secretariële diploma cursus leert u alles wat u moet weten over de dagelijkse taken die betrokken zijn bij het uitvoeren van een juridische dienst of een advocatenkantoor.

DE ENGELSHOFEN Exercise Files: Business Report Schrijven E-MAILS SCHRIFTELIJKE TIPS AANSTELLING RESERVERING EN REGELING INTERVIEWSAfspraakboeking en Regel een Interview Afleverpost leveren Hot Phone Tips Een vergadering organiseren EVENEMENT PLANNINGEvent Planning Essentials ARRANGE BUSINESS TRAVEL & ACCOMMODATIONOrganiseren van zakenreizen en accommodatie Tips voor snelheidslezen ... [-]