Lees de Officiële Beschrijving

Glasgow Caledonian University is een onderscheidende, inclusieve en toekomstgerichte universiteit die zich inzet voor haar sociale missie om het algemeen welzijn te bevorderen. We zijn een internationaal topcentrum geworden in het hoger onderwijs, dat inzetbaarheid en mondiaal burgerschap bij onze afgestudeerden bevordert. We winnen prijzen voor onze steun en toewijding aan de studentenervaring, terwijl we innovatie leveren door ons onderzoek van wereldklasse op belangrijke krachtgebieden. We hebben een traditie van verruiming van de toegang tot hoger onderwijs voor getalenteerde individuen ongeacht hun achtergrond, en we maken gebruik van ons intellectueel en sociaal kapitaal ten behoeve van de gemeenschappen die we in Schotland en internationaal dienen.

Glasgow Caledonian University (GCU) is een levendige, innovatieve en met meerdere prijzen bekroonde universiteit voor het algemeen welzijn.

We willen een bijdrage leveren aan de samenleving op een manier die omhelst, maar die verder gaat dan de traditionele rol van een universiteit. GCU's For the Common Good commitment komt tot leven en wordt geleverd door studenten en medewerkers van academische scholen en afdelingen.

Welkom bij de Glasgow School for Business and Society

We gedijen op ideeën, ondersteunen innovatie en waarderen het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Studenten komen naar ons voor onze kennis en ervaring om hun carrière en persoonlijke ambities te verbeteren. Onze externe partners komen naar ons om het laatste onderzoekgedreven denken te vinden en toegang te krijgen tot het talent van onze studenten.

Verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn fundamentele aandachtspunten voor elke organisatie. De Glasgow School for Business and Society tracht de complexe uitdagingen van de wereldeconomie aan te pakken en tegelijkertijd sociale voordelen te bieden aan lokale en mondiale gemeenschappen.

Wereldburgerschap, verantwoordelijk leiderschap, ondernemerschap en sociale rechtvaardigheid vormen de kern van onze activiteiten op het gebied van onderwijs, onderzoek en maatschappelijke betrokkenheid.

Onze onderscheidende, door onderzoek geleide portfolio biedt uitstekende en toegankelijke mogelijkheden voor hoger onderwijs in Glasgow, Londen en New York. Onze programma's worden onderschreven door professionele en academische accreditaties die bevestigen dat uw kwalificatie bij de beste ter wereld behoort.

Verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn nu fundamentele zorgen voor elke organisatie. Als universiteit voor het algemeen welzijn spelen we een sleutelrol in de wereldwijde transformatie van bedrijfsmanagementonderwijs. We proberen de complexe uitdagingen van de wereldeconomie in de 21e eeuw aan te pakken, terwijl we sociale voordelen opleveren voor lokale en mondiale gemeenschappen.

We zijn bijzonder verheugd dat ons succes bij het integreren van ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid in alle aspecten van het leven op de Glasgow School for Business and Society is erkend door ons lidmaatschap van ASHOKA U, Global Compact en PRME van de Verenigde Naties, evenals lokale initiatieven zoals WRAP en bedrijven in de gemeenschap.

We zijn ook de eerste universiteit in Schotland die toetreedt tot het prestigieuze wereldwijde EPAS-netwerk. Ik verwelkom deze erkenning van onze hoogwaardige leer- en onderwijservaring die onze afgestudeerden de vaardigheden en kennis bijbrengen om te slagen in de mondiale markt. De EPAS-accreditatie is indicatief voor een breder institutioneel engagement om de allerhoogste internationale benchmarks te gebruiken om de kwaliteit van onze voorziening te bewijzen. Dit biedt onze medewerkers, studenten, academische en zakelijke partners een stevige geruststelling dat we een universiteit zijn met een wereldwijd netwerk die is ingebed in onze lokale gemeenschap.

We dagen onze medewerkers en studenten uit om kritische en onafhankelijke leerlingen te zijn, om verantwoordelijke leiders te worden en om een ​​positieve bijdrage te leveren aan het bedrijfsleven en de samenleving. We nodigen u uit om met ons mee te doen aan onze inzet voor het algemeen welzijn.

Professionele affiliaties

De Glasgow School for Business and Society heeft een sterke staat van dienst in samenwerkingsverbanden met professionele instanties die ervoor zorgen dat onze cursussen relevant zijn voor de veranderende behoeften van de arbeidsmarkt.

Onze professionele voorkeuren houden onze studenten niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het bedrijfsleven, maar ze helpen onze afgestudeerden opvallen bij het zoeken naar werk en verlenen in sommige gevallen een speciale status bij het afstuderen.

Voorbeelden van beroepsorganisaties waarmee GSBS is geassocieerd, zijn:

 • AACSB
 • ABS (Association of Business Schools)
 • Zakendoen in de Gemeenschap
 • CEEMAN
 • EFMD (Europese stichting voor managementontwikkeling)
 • ESRC (Economic and Social Research Council)
 • UN PRME Initiative (Principles of Responsible Management Education)
 • Gold Approved Learning Center voor ACCA
 • Erkend leercentrum voor het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)
 • Centre of Excellence met het Chartered Institute for Securities and Investment (CISI)

We bieden programma's en modules geaccrediteerd door:

 • ACCA (Vereniging van Chartered Certified Accountants)
 • Broadcast Journalism Training Council (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT)
 • Chartered Institute of Marketing (CIM)
 • Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)
 • Chartered Institute of Purchasing and Supply (CIPS)
 • Chartered Insurance Institute (CII)
 • Chartered Management Institute (CMI)
 • CIMA (Chartered Institute of Management Accountants)
 • EPAS (European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme)
 • ICAEW (The Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales)
 • ICAS (Institute of Chartered Accountants of Scotland)
 • Instituut voor gezondheid op het werk (IOSH)
 • Institute of Operations Management (IOM)
 • Institute of Risk Management (IRM)
 • IOR (Institute of Operational Risk)
 • Law Society of Scotland
 • Nationale Raad voor de opleiding van journalisten (NTCJ)
 • British Psychological Society
 • SHRM (The American Society for HRM)
 • The Institute of Hospitality (IHA)
 • Het Instituut voor Reizen en Toerisme (ITT)
 • Tourism Society (TS)
 • Tourism Management Institute (TMI)

Onze afdelingen

Recht, Economie, Accountancy

Onze afdeling brengt academici samen met interesses en expertise op het gebied van recht, risico, economie, accountancy en financiën. We zijn trots op onze nauwe banden met bedrijfsorganisaties, waaronder non-profit organisaties en beroepsorganisaties die een aantal van onze programma's hebben geaccrediteerd.

Afdeling bedrijfsmanagement

Onze afdeling is gericht op het hedendaagse en innovatieve gebruik van managementbenaderingen en -technieken, -middelen en -processen om organisaties in de private en publieke sectoren in een zeer concurrerende wereldwijde markt te verbeteren en te ontwikkelen

Afdeling Sociale Wetenschappen, Media en Journalistiek

Het departement heeft meer dan vijftig medewerkers bij elkaar en heeft zowel een sterke onderzoekscultuur als een streven naar excellent onderwijs. Beoordeeld als internationaal excellent en wereldleider op verschillende gebieden in de laatste Research Assessment Exercise.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

GCU - Glasgow School for Business and Society

De LLB is geaccrediteerd door de Law Society of Scotland en biedt kleine klassen en de flexibiliteit om je rechtenstudies te combineren met een andere verwante discipline ... [+]

Geaccrediteerd door: Law Society of Scotland

Als u een carrière als professionele advocaat wilt voortzetten, is de Bachelor of Laws LLB de belangrijkste toegangsweg tot het beroep. Je ontwikkelt je juridische kennis en vaardigheden door het bestuderen van kerngebieden van privaat, publiek, strafrecht en handelsrecht.

Het hoofddoel van het programma, dat is geaccrediteerd door de Law Society of Scotland, is om u kennis en begrip te verschaffen van het rechtssysteem en de wetgeving van Schotland. U profiteert van kleine lessen, uitstekende toegang tot personeel en de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen via onze GCU Law Clinic terwijl u de lokale gemeenschap helpt.

Veel afgestudeerden volgen het Diploma in Professionele Juridische Praktijken (PEAT1), wat de volgende fase is voor diegenen die zich willen kwalificeren als een advocaat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Geaccrediteerd door de Law Society of Scotland, onze 2-jarige fast track LLB is beschikbaar voor degenen die al een Honours diploma hebben in een andere discipline. Het p ... [+]

Geaccrediteerd door: Law Society of Scotland

Onze tweejarige fast-track LLB is beschikbaar voor diegenen die al een Honours diploma hebben in een andere discipline. Het programma biedt een fundamentele kennis en begrip van de belangrijkste kenmerken van het rechtssysteem en de wet van Schotland.

Het hoofddoel van het programma, dat is geaccrediteerd door de Law Society of Scotland, is om u kennis en begrip te verschaffen van het rechtssysteem en de wetgeving van Schotland. U profiteert van kleine lessen, uitstekende toegang tot personeel en de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen via onze GCU Law Clinic terwijl u de lokale gemeenschap helpt.

Veel afgestudeerden volgen het Diploma in Professionele Juridische Praktijken (PEAT1), wat de volgende fase is voor diegenen die zich willen kwalificeren als een advocaat.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
GCU - Glasgow School for Business and Society

Met de groei van de regelgeving in alle sectoren is er een toenemende behoefte aan expertise in zakelijk en juridisch risico. Geaccrediteerd door Law Society of Scotland, ... [+]

Geaccrediteerd door: Law Society of Scotland

Dit programma, de eerste in zijn soort in Schotland, is ontwikkeld in reactie op de groei van wettelijke regelgeving in alle sectoren en de daarmee samenhangende behoefte aan bedrijfsorganisaties om aan hun nalevingsvereisten te voldoen.

Recente gebeurtenissen, waaronder de wereldwijde financiële crisis en recentelijk de 'Brexit'-stemming, hebben het onzekere en uitbreidende bereik en de mate van risicovolle zaken onderstreept en zo de behoefte aan deskundigheid op het gebied van bedrijfs- en juridisch risico benadrukt. Zo is er een toenemende verwachting dat advocaten proactief zijn in het voorspellen en voorkomen van onethisch en onrechtmatig gedrag in alle samenlevingsgebieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk