Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Edinburgh Law School

Bekend om onze internationale en interdisciplinaire kijk, staan ​​we al meer dan 300 jaar centraal in juridisch onderwijs en onderzoek.

1707 markeerde de oprichting van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, nu bekend als Edinburgh Law School, die is gelegen in het historische Old College in het hart van Edinburgh, minuten van zowel de Law Courts en het parlement van Schotland.

Door te studeren aan de Law School van Edinburgh, word je lid van een levendige, actieve gemeenschap van wereldleidende onderzoekers, juridische professionals en studenten in alle stadia van hun opleiding.

rankings

Bij het kiezen van een plek om te studeren staat een universiteit met een sterke reputatie vrij hoog op je prioriteitenlijst en de naam van de Universiteit van Edinburgh is er een die wereldwijd grote impact heeft.

  • 14e in de Times Higher Education World University Rankings for Law.
  • 25ste in de wereld en 6e in het Verenigd Koninkrijk voor de wet in de QS World University Rankings van 2018 op onderwerp: Law.
  • 4e in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoekskracht, op basis van de kwaliteit en de breedte van ons onderzoek (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

De stad

De hoofdstad van Schotland is een prachtige, historische stad die regelmatig is uitgeroepen tot een van de meest gewilde plekken om te wonen in de wereld. Groot genoeg om iedereen iets te bieden, maar klein genoeg om zich thuis te voelen, Edinburgh is een moderne, verfijnde en mooie Europese stad met een diverse, multiculturele gemeenschap.

  • De campus van de universiteit is de op een na mooiste van het Verenigd Koninkrijk (Times Higher Education, 2017).
  • Edinburgh staat in de top 20 van beste student cities ter wereld, 2e in het Verenigd Koninkrijk (QS Best Student Cities 2017).
  • Edinburgh staat op de tweede plaats in de wereld voor kwaliteit van leven (Deutsche bank, 2017).
  • Edinburgh is uitgeroepen tot de op twee na veiligste stad ter wereld, volgens een onderzoek uitgevoerd door Post Office Travel Insurance in 2015.

We ondersteunen je om je carrièredoelen te bereiken

Al onze studenten hebben toegang tot een gespecialiseerde advocatenadviseur die op maat ondersteuning kan bieden voor uw carrièreplanning en -ontwikkeling.

We bouwen ook nuttige vaardigheden aan ons lesgeven en beoordelen, moedigen de schriftelijke en presentatievaardigheden van onze studenten en communicatie- en analytische vaardigheden aan, evenals het ontwikkelen van uw kennis op het door u gekozen gebied.

Je maakt deel uit van een indrukwekkend netwerk

Als een postdoctorale student aan de Edinburgh Law School, leer je rechtstreeks van academici wiens werk van invloed is op beleid en praktijk, zowel hier in het VK als wereldwijd.

Je studeert naast studenten die afkomstig zijn uit een uitzonderlijk aantal landen en een professionele of academische achtergrond, en waarvan de perspectieven alleen klassikale discussies zullen verrijken.

Natuurlijk is uw tijd bij ons niet alleen maar om studeren. De universiteit heeft een ruime keuze aan studentenverenigingen om deel te nemen of je kunt meedoen met de door de student geleide postdoctorale communities van de Law School om je te helpen vriendschappen te sluiten buiten de klas.

Studentengemeenschappen

Edinburgh Law Postgraduate Hub organiseert sociale evenementen om de postdoctorale studenten van de Law School elkaar te leren kennen.

Edinburgh Law Connections is een alumnivereniging speciaal voor LLM- of MSc-afgestudeerden. De groep organiseert regelmatig netwerkevenementen met oud-studenten.

We bieden veel keuze

Of u nu een PhD of een onderwezen programma overweegt, u vindt hier een uitzonderlijk breed scala aan onderwerpen, van strafrechtspraak tot handelsrecht, of van intellectueel eigendom tot internationale bankregulering.

Je kunt hier met ons studeren in Edinburgh of ver weg dankzij onze online leerprogramma's.

Locaties

Edinburgh

Address
David Hume Tower
George Square
Edinburgh

EH8 9JX Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden