Lees de Officiële Beschrijving

Over Arden University

Hier bij Arden University geloven we dat iedereen overal toegang zou moeten hebben tot het hoger onderwijs dat ze verdienen. Of je nu al een postsecundair diploma hebt of net begint aan je reis naar het hoger onderwijs, Arden heeft de tools en de passie om je een echt boeiende en nuttige leerervaring te bieden.

Bij Arden zijn we van mening dat geografische beperkingen en persoonlijke en professionele verplichtingen hindernissen zijn die ambitieuze personen niet moeten beletten hoogwaardig onderwijs te volgen om hun loopbaan te verbeteren. We bieden een breed scala aan programma's via online afstandsonderwijs en blended learning om u de opleiding te bieden die u kunt aansluiten bij uw levensstijl. Ons toegankelijke online leerplatform en deskundige docenten bieden ondersteuning en begeleiding tijdens uw studies en om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw studies kunt halen.

116439_employment-1280-740.jpg

Wat onderscheidt ons

Bestudeer je Britse diploma, waar je ook bent

Onderwijs op afstand en blended leren Pathways worden steeds gebruikelijker dankzij de toegankelijkheid die online wordt geboden aan studenten. Hier bij Arden hebben we 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van onze expertise bij het ontwikkelen van aantrekkelijke en hoogwaardige programma's, naast ons innovatieve online leerplatform. We zijn er trots op 50.000 studenten van alle leeftijden en professionele achtergronden te hebben ondersteund via onze online programma's en blijven ons inzetten voor het maximaliseren van het succes van onze studenten door hen voor te bereiden op het belonen van carrières in het door hen gekozen beroep.

Arden University biedt online meer dan 50 bachelor-, postdoctorale en diploma-programma's aan. Veel van onze programma's zijn geaccrediteerd door professionele instanties zoals het Chartered Institute of Marketing (CIM), het Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) en de Association of Project Managers (APM). We zijn ook een van de slechts vijf onderwijsinstellingen in het VK die LLB (Hons) -graden met kwalificatiestatus aanbieden via afstandsonderwijs.

119062_logos3.png

Focus op inzetbaarheid

Onze online programma's zijn ontworpen met uw carrière in gedachten. Onze docenten zijn geïnvesteerd in uw succes, zowel binnen als buiten onze cursussen, en onze programma's omvatten mogelijkheden om praktische vaardigheden toe te passen in individuele modules en een onafhankelijk onderzoeksproject te voltooien. Bij het voltooien van een van onze programma's, zult u in staat zijn om een duidelijk begrip van uw studiegebied te tonen en over de vaardigheden te beschikken die nodig zijn om vooruitgang te boeken op uw carrièrepad.

Veel van onze online studenten zijn al begonnen aan hun loopbaan, willen overstappen naar hogere functies en sommigen staan klaar om een geheel nieuw veld te verkennen. Als je geïnteresseerd bent in het bestuderen van een van onze programma's maar niet voldoet aan de standaard academische vereisten, kom je mogelijk in aanmerking om je aan te melden via onze niet-standaard toegangsroute, die een meer holistisch beeld geeft van je kwalificaties en professionele ervaring tijdens je sollicitatiebeoordeling werkwijze.

Financieringsopties

Bij Arden zijn we van mening dat kosten u er niet van mogen weerhouden een waardevolle opleiding te volgen. Onze opleidingen kosten minder dan de gemiddelde Britse kwalificatie, maar we handhaven een competitieve academische standaard voor hoger onderwijs.

We bieden flexibele financieringsmogelijkheden voor onze programma's om ervoor te zorgen dat studenten zich kunnen concentreren op hun studie, in plaats van de financiën te belasten. Je cursusgeld wordt bepaald op basis van je woonplaats en het type programma dat je volgt.

U hebt de mogelijkheid om de volledige kosten van uw cursus vooraf te betalen, die meestal een korting van 10% van de totale prijs of betaling in beheersbare termijnen omvat. Met ons afbetalingsplan kunt u betalen wanneer u de volgende fase van uw cursus bereikt in plaats van maandelijkse kosten te betalen.

Wat onze studenten zeggen

116278_UaNCSiuo.png

"Ik begon te profiteren van mijn MBA, nog voordat ik het diploma had afgerond, ik voelde meer respect en waarde op het werk van mijn collega's en superieuren, terwijl de salarisstijging zeer snel volgde zoals ik had gehoopt."

Rupinder Singh,

Master of Business Administration (CMI)

116277_DfXupLCk.png

"Afstandsonderwijs heeft me veel flexibiliteit gegeven die essentieel was, dit was erg moeilijk en vereiste volledige toewijding en goed tijdsbeheer, maar het was iets dat ik heb bereikt en ik ben erg trots op."

Laura Benson,

BA (Hons) Zakelijk (marketing)

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLB

Arden University

Wilt u uw carrière als juridisch professional beginnen? Zoek niet verder: de LLB (Hons) met Qualifying Status is die voor u. Je zult je verdiepen in alles wat je moet wet ... [+]

LLB (Hons) met in aanmerking komende status

Wilt u uw carrière als juridisch professional beginnen? Zoek niet verder: de LLB (Hons) met Qualifying Status is die voor u. Je zult je verdiepen in alles wat je moet weten over het rechtssysteem in het Verenigd Koninkrijk en de EU, een grondige kennis van de wet opbouwen en alle smarts die je nodig hebt. Deze LLB (Hons) wordt erkend door de regulerende instantie voor advocaten en de Bar Standards Board. Succesvol jurist is alles over het toepassen van uw juridische kennis op een gecompliceerde situatie en het bieden van een goed onderbouwde oplossing. Elk jaar verken je de kernbeginselen van de wet. Zodra u dit onder uw riem hebt, kunt u twee van de vier optionele modules kiezen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Coventry
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

What Makes the Arden MBA Different?

Meet Our Student Support Team!

Arden University