Lees de Officiële Beschrijving

Of je nu undergraduate of graduate degree-opleidingen wilt volgen, Across the Pond kan hierbij helpen. Sinds 2004 helpen we bij het vinden en toepassen van meer dan 40 van de beste hogescholen en graduate schools in Engeland en de rest van het VK . Ons team van UK Study Experts , die uit de eerste hand ervaring hebben gehad met studeren in Groot-Brittannië, bieden gratis ondersteuning op maat en begeleiding bij elk aspect van het onderzoeks- en sollicitatieproces. Begin vandaag met je studiereis in Groot-Brittannië met de hulp van Across the Pond en profiteer van: - Gratis persoonlijk advies en begeleiding voor studenten die in Groot-Brittannië willen studeren - Meer dan 40 Britse universiteiten met wereldberoemde programma's en onderzoeksfaciliteiten - Verhoog uw Kansen op acceptatie - Leidraad voor alle aspecten van het Britse studentenleven Sinds 2004 geeft Across the Pond studentenadvisering en begeleiding aan studenten die willen studeren aan enkele van de beste Britse universiteiten.

We vertegenwoordigen meer dan 40 universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en de studenten met wie we werken, profiteren van een hoge acceptatiegraad voor deze instellingen ..

DE SLEUTEL TOT ONS SUCCES

Ons streven is om studenten een gratis, persoonlijke en uitgebreide service aan te bieden om hen te helpen hun ambities om te studeren in Groot-Brittannië te bereiken. Of het nu gaat om undergraduate- of graduate-programma's bij onze partneruniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk, we zorgen ervoor dat elke student het best bij zijn academische en persoonlijke doelen past. We kunnen deze aangepaste gratis service aanbieden omdat Across the Pond wordt gefinancierd door onze partneruniversiteiten in Groot-Brittannië om hen in Noord-Amerika te vertegenwoordigen.

BEREIK JE POTENTIEEL

Bij Across the Pond moedigen we studenten aan hun interesses na te streven, excellentie na te streven en een universiteit bij te wonen die aan al hun eisen voldoet. We hebben er alle vertrouwen in dat we door het gebruik van de service die we bieden en het ervaren van het hoge niveau van persoonlijke begeleiding, je kansen kunnen maximaliseren om te worden geaccepteerd door enkele van de beste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. De deskundigheid en toewijding van onze UK Study Experts vormen de hoeksteen van Across the Pond en het is vanwege deze kwaliteiten dat we buitenlandse studenten blijven helpen hun doelen te bereiken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

Across the Pond

De wet is de studie voor degenen die willen werken met mensen, en het gaat over de rechtsstaat en juridische methoden. De wet is een zeer diverse disciplines zo veel in d ... [+]

De wet is de studie voor degenen die willen werken met mensen, en het gaat over de rechtsstaat en juridische methoden. De wet is een zeer diverse disciplines zo veel in de samenleving wordt beheerst door wetten en regels, en het kan goed zijn om te weten hoe om te gaan met verschillende situaties.

Er zijn verschillende studies rechten in Groot-Brittannië en de LLB wet, want het is de gebruikelijke jurisprudentie, de handel in grote mate bij British regelgeving. Welke law school je ook kiest, is het belangrijk om het juiste gebruik en de interpretatie van wet- en regelgeving te leren, en grote delen van het programma gaat over precies dat. Via dit programma leren leerlingen om erachter te komen wat is het toepasselijk recht, en om alle kwesties in een zaak te zien. Daarnaast leert u de wijze waarop de oplossing van een zaak kunnen komen aan de rest van de samenleving van invloed te beoordelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Aberdeen Belfast Brighton Canterbury Cardiff Chester Cirencester Colchester Edinburgh Epsom Exeter Falmouth Farnham Glasgow Guildford Huddersfield Leeds Leicester Lincoln Liverpool Londen Loughborough Manchester Newcastle upon Tyne Norwich Nottingham Oxford Reading Rochester Sheffield  + 27 Meer
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Why use Study Across The Pond?

Across the Pond - studier i Storbritannia

Hvorfor studere i Storbritannia?

Stipend gjennom Across the Pond