Lees de Officiële Beschrijving

University Paris 2 Panthéon-Assas is voorstander van diversiteit en cultiveert een echte synergie tussen onderzoek, instructie en toepassing. Het biedt een brede keuze aan cursussen, zowel in het basis- als voortgezet onderwijs, coalescing-studie in het buitenland en veldwerk.

Beschouwd als de eerste Franse rechtse universiteit, is University Paris 2 Panthéon-Assas toegewijd aan het handhaven van de traditie waaruit het voortkwam, met behoud van, maar toch altijd streven naar verhoging van zijn niveau van uitmuntendheid in de volgende disciplines: privaatrecht en strafwetenschappen, publiek recht, Politicologie, Romeins recht, rechtsgeschiedenis, economie, management, informatie- en communicatiewetenschappen.

Onze uitgebreide partnerschappen, niet alleen met grote Franse, Europese en internationale agentschappen, maar ook met grote financiële en industriële bedrijven, zorgen voor verankering in de professionele wereld en garanderen de echte polyvalentie waarvoor we bekend zijn.

Aandacht voor de behoeften van de studenten, biedt de universiteit academische programma's aangepast aan en georganiseerd in het kader van LMD. Verschillende digitale diensten, tutorials, een immer groeiende en uitgebreide bibliotheekdatabase, cursus- en professionele adviesdiensten en een selectie buitenschoolse atletische en culturele activiteiten werken allemaal samen om de universitaire ervaring van elke student te voltooien en te harmoniseren.

Europese Universiteit van Parijs

Binnen University Paris 2 en als een onderdeel daarvan, brengt het European College of Paris een team samen van hooggekwalificeerde hoogleraren van Paris 2, gespecialiseerd in Europees recht, bekend om zijn uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek, evenals zijn sterke banden met het Frans, Europese en internationale instellingen, het bedrijfsleven en de advocatuur.

De universiteit ligt in het Quartier Latin, in het hart van de machts- en cultuursteden die van Parijs een unieke plek maken om te studeren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

LLM

Université Paris II Panthéon-Assas

De LL.M. (Master of Laws) in European Law geeft studenten de kans om een ​​uitgebreid begrip van Europees recht te verwerven op de meeste gebieden die onder de bevoegdhei ... [+]

De Europese Unie is een van de meest complexe en toch fascinerende sociaal-economische organisaties in de wereld van vandaag en het is tegenwoordig van essentieel belang om het functioneren en de aard van haar rechtssysteem te begrijpen. Als een van de grootste internationale spelers heeft de Europese Unie banden gesloten met landen over de hele wereld op het gebied van handel, samenwerking, financiële en humanitaire capaciteiten. De Europese Unie groeit en er zijn meer inzichtelijke experts nodig in het veld. De LLM in Europees recht van Université Paris II is een uniek en beknopt programma, volledig in het Engels gedoceerd, dat u de mogelijkheid biedt om de meest relevante rechtsgebieden grondig te bestuderen en inzicht te krijgen in de politieke, wettelijke en financiële implicaties die dit met zich meebrengt. Een echt Europees team van hooggekwalificeerde professoren leert de cursussen en stelt u in staat om de nodige vaardigheden te verwerven om de opwindende uitdagingen en kansen van onze tijd het hoofd te bieden.... [-]

Frankrijk Parijs
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Paris, Île-de-France, FR