Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Hamburg

Als grootste onderzoek van het Noorden van Duitsland en onderwijsinstelling en de op twee na grootste universiteit G uitsland's, Universität Hamburg combineert diverse studiemogelijkheden met excellent onderzoek. Het voorziet in een brede disciplinaire spectrum met tal van interdisciplinaire kansen en streeft samenwerking met een uitgebreid netwerk van top regionale, nationale en internationale instellingen. Universität Hamburg is gewijd aan de lange termijn wetenschap en wetenschap en bevordert duurzaamheid onderzoek in alle scholen.

Als onderdeel van de Federale Excellence Initiative, Universität Hamburg kreeg een vergunning in 2007 voor een Center of Excellence in klimaatonderzoek: de KlimaCampus Hamburg is een educatief centrum voor klimaatonderzoek en aarde systemen wetenschap. Naast "Klimaat, aarde, milieu," verder bijzonder succesvol belangrijkste onderzoeksgebieden zijn: materie en het heelal, de structuur en functie van de biomoleculen, Neurowetenschappen, Meertaligheid, Governance, cultuur en technologie, evenals heterogeniteit en Education.

Universität Hamburg biedt ongeveer 150 opleidingen in de volgende zes scholen: School of Law; School of Business; Economische en sociale wetenschappen; Medische faculteit; School of Education, Psychologie en Bewegingswetenschappen; School of Humanities en de School van de Wiskunde, Informatica en Natuurwetenschappen.

Bovendien zijn diverse musea en collecties behoren tot Universität Hamburg, zoals het Zoölogisch Museum, het Herbarium Hamburgense, het Geologisch-paleontologisch Museum, de Botanische Tuinen en het planetarium in Hamburg.

Universität Hamburg werd in 1919 opgericht door de lokale burgers. Belangrijke grondleggers onder senator Werner von Melle en zakenman Edmund Siemers. Nobelprijswinnaars zoals Otto Stern, Wolfgang Pauli en Isidor Rabi waren actief aan de Universität en vele andere bekende geleerden als Ernst Cassirer, Erwin Panofsky, Aby Warburg, William Stern, Agathe Lasch, Magdalena Schoch, Emil Artin, Ralf Dahrendorf en Carl Frierich von Weizsäcker, om er maar een paar te noemen, leerde hier.

Institute of Law & Economics

Het instituut als een onderzoekscentrum begonnen met de theoretische analyse van het burgerlijk recht meer dan 40 jaar geleden. Vandaag de dag, het Instituut past de instrumenten die door de economische analyse van de wet op de meeste aspecten van het juridisch gebied, met inbegrip van openbare en internationaal recht.

In de afgelopen jaren is de empirische analyse van wettelijke normen steeds belangrijker op het gebied van de economische analyse van de wet geworden. In dit verband ook de leden van het instituut te dragen aan wetenschappelijke innovatie met cutting-edge onderzoek.

De belangrijkste taak van het instituut is het bevorderen van interdisciplinair onderwijs en onderzoek op het gebied van Law and Economics met een speciale focus op de economische analyse van het burgerlijk recht. Managing director is Prof. Dr. rer. pol Thomas Eger.


Het instituut leidt, als onderdeel van het juridisch onderwijs, het gebied van specialisatie "Economic Analysis of Law" en beheert de postdoctorale programma "European Master in Law and Economics", alsmede de "Graduate College for Law and Economics". Bovendien, het Instituut voor Recht en Economie neemt deel aan de internationale doctoraatsprogramma "Europees doctoraat in Law and Economics".

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Deze school biedt ook:

LLM

University of Hamburg, Institute of Law & Economics

Deze Europese Master in Law and Economics programma (Emle) biedt de unieke gelegenheid voor interdisciplinaire studies van recht en economie aan twee of zelfs drie Europe ... [+]

European Master in Law and Economics (Emle)

Dit Europese Master in Law and Economics (EMLE) -programma biedt de unieke mogelijkheid voor interdisciplinaire studies van recht en economie aan twee of zelfs drie Europese en niet-Europese universiteiten . Elke partneruniversiteit kent een masterdiploma toe (LL.M. / MA / M.Sc. of een joint degree). Het programma biedt studenten met een geavanceerd begrip van de economische effecten van uiteenlopende wetten en bereidt studenten voor op een professionele carrière, bijvoorbeeld in publieke organisaties, in multinationale advocatenkantoren of adviesbureaus. Afgestudeerden zijn ook goed voorbereid voor promotie-onderzoek in een PhD-programma, zoals het Europees doctoraat in Law and Economics (EDLE). De Emle is goedgekeurd door de Europese Commissie erkend als een Erasmus + Programma van "uitmuntende academische kwaliteit". Het Erasmus + label kan de Emle programma om een ​​aanzienlijk aantal beurzen (waaronder een aantal volledige beurzen aan studenten uit "partnerlanden") per jaar toe te kennen. Voor studenten in de rechten, de kennis van de specifieke reglementen van hun land van herkomst is een te smalle basis voor het adviseren bedrijven die actief zijn in de internationale handel zijn. Daarnaast is een vertrouwdheid met de economische gevolgen van de wettelijke regels onmisbaar geworden voor het begrijpen van commerciële behoeften van hun klanten. Op dezelfde manier zal de economie studenten profiteren van een juist begrip van de institutionele juridische kader van een markteconomie. Voor zowel juristen en economen, de kennis van de andere discipline en internationale contacten zijn cruciaal voor een succesvolle toekomstige carrière. Het Emle programma is de... [-]

Frankrijk Aix-en-Provence Italië Rome België Gent Israël Haifa Oostenrijk Wenen Duitsland Hamburg Nederlanden Rotterdam Polen Warschau India Mumbai Spanje Barcelona  + 16 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hamburg, Institute of Law and Economics
Address
Johnsallee 35 Hamburg, D-20148 DE
Hamburg, Hamburg, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 40 428380
Address
Barcelona, Catalonië, Spanje