Lees de Officiële Beschrijving

Het Beijing Institute of Technology (BIT) huisvest momenteel meer dan 2.200 internationale studenten uit 137 verschillende landen. De grootste studentenpopulatie komt uit Zuid-Korea, Rusland, Polen, Pakistan, Duitsland, Frankrijk, Kazachstan, Indonesië en Thailand. Sinds de lancering van het "Study in BIT" -initiatief in 2013, hebben de afgelopen vijf jaar gezien dat BIT grote vooruitgang heeft geboekt bij de internationale studenteninschrijving en -beheer, waarbij het aantal geregistreerde studenten exponentieel groeide van honderden tot meer dan 2.200, eerste plaats bij nationale universiteiten met een gemiddelde jaarlijkse groei van 20%.

Onze universiteit streeft naar het opleiden van wereldleiders op hoog niveau met internationale visie, concurrentie en samenwerkingsvermogen in de mondiale politieke economie, cultuureducatie en wetenschap en technologie. Bezeten van een wetenschappelijk en uitgebreid onderwijs- en managementsysteem, wordt het Beijing Institute of Technology nu beschouwd als een van de beste bestemmingen voor internationale studenten die in China studeren en het wordt algemeen erkend vanwege de hoge kwaliteit van de opnames, succesvolle afgestudeerden, enorme kansen op werk voor afgestudeerde studenten , volledige beursprogramma's, efficiënt dagelijks management, voldoende ondersteuning voor studentenleven en kleurrijke studentenactiviteiten.

Het kantoor van internationale studenten, als een educatief en administratief bureau van BIT, is verantwoordelijk voor het werven, beheren en doceren van Chinees als vreemde taal voor alle internationale studenten met verschillende achtergronden van over de hele wereld. Naast de gecoördineerde werkzaamheden op het gebied van toelatingsbeheer, levensbeheer, sociaal beheer en het verlenen van logistieke diensten, neemt het Bureau ook de taak op zich om internationale studenten Chinese taal- en Chinese cultuurcursussen aan te bieden en tegelijkertijd een verscheidenheid aan Chinese en Engelstalige programma's en aangepaste korte cursussen aan te bieden. -term-programma's. Hier zijn we uitgerust met een bekwaam managementteam met rijke werkervaringen en uitgebreide capaciteiten, die als een brug zullen dienen om internationale studenten een beter begrip van BIT, van Beijing als de hoofdstad en van China te geven. Het is onze oprechte hoop dat met de toewijding en toewijding van het managementteam alle internationale studenten uiteindelijk verliefd zullen worden op deze stad en comfortabel zullen leven op BIT.

Welkom bij Beijing Institute of Technology!

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Chinese

Deze school biedt ook:

LLM

Beijing Institute Of Technology

Het programma van het recht aan het BIT, met het recht als hoofdvak, heeft karakteristiek onderwijs in Jurisprudentie (met gewoonterecht en juridische methoden als kern), ... [+]

Het programma van het recht aan het BIT , met het recht als hoofdvak, heeft karakteristiek onderwijs in Jurisprudentie (met gewoonterecht en juridische methoden als kern), burgerlijk en handelsrecht (met Intellectueel Eigendomsrecht als kern), milieu en middelen uitgevoerd Protection Law (met Energy Law en Environmental Tort Law als de kern), internationaal recht (met wetten van Air Space en Outer Space en International Human Rights Protection Law als de kern) en procedureel recht (met gerechtelijke en procedurele systeem als de kern).

Studenten zijn uitgerust met de solide basistheoretheorie, de basistraining van het juridisch denken en de juridische praktijk, en de achtergrondkennis van de natuurwetenschappelijke stichting en wetenschap en techniek, die vervolgens het vermogen hebben om problemen met juridische theorieën en juridische methoden te analyseren en op te lossen. .... [-]

China Peking
September 2019
Chinese,Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands