Read the Official Description

Over OsgoodePD

Osgoode Professional Development is een wereldleider op het gebied van permanente educatie op het gebied van rechten. Onderdeel van de Osgoode Hall Law School, een van de oudste en beste wetenscholen in Canada, bieden we krediet- en niet-kredietprogramma's aan voor Canadese en internationale advocaten, paralegals, professionals en bedrijven en organisaties.

Onze Continuing Legal Education-programma's variëren van één uur durende briefings tot conferenties en korte cursussen die worden gegeven door praktiserende advocaten en een reeks experts in andere disciplines. Voor een grondige studie van een bepaald juridisch onderwerp of om je vaardigheden aan te scherpen, overweeg dan een van de Certificate-programma's van OsgoodePD voor advocaten of professionals. U kunt ook uw eigen groepsprogramma aanpassen om de diepgaande, praktische training te bieden die uw werknemers of team nodig hebben.

OsgoodePD's vlaggenschip academische programma's omvatten een cursus-gebaseerde Professional LLM-graad met 14 verschillende specialisaties op de campus of via afstandsonderwijs door Osgoode's bekroonde professoren, senior practitioners, rechters en beleidsmakers. De International Business Law LLM en Canadian Common Law LLM-programma's zijn speciaal ontworpen voor internationaal opgeleide advocaten. Als een graad niet je doel is, kun je kiezen uit een selectie LLM-cursussen die elk jaar worden aangeboden als losse cursussen.

De meeste van onze cursussen en programma's worden ter plaatse aangeboden en via het gemak van afstandsonderwijs via webcast en videostreaming. OsgoodePD is ook verheugd om Programma's On Demand aan te bieden, een selectie van eerder aangeboden en exclusieve on-demand cursussen die beschikbaar zijn wanneer uw schema dit toelaat.

Wat uw leerervaring ook is, het zal worden ondersteund door de niet-aflatende inzet van OsgoodePD voor kwaliteit, toegankelijkheid en klantenservice. Osgoode Professional Development opereert in het hart van de zakelijke kern van Toronto aan Yonge en Dundas Streets, op een steenworp afstand van de metrolijn, het financiële district en de overheidskantoren van de stad.

Erkenning van inheemse volkeren en traditionele gebieden

Universiteit van York erkent dat veel inheemse naties al lang bestaande relaties hebben met de territoria waarop onze campussen zijn gevestigd die voorafgaan aan de oprichting van de Universiteit van York. We erkennen onze aanwezigheid op de traditionele territoria van de Mississaugas van New Credit, de Huron-Wendat, de Haudenosaunee Confederatie en de Métis Nation of Ontario.

Maak geschiedenis met ons

Osgoode is sinds 1889 bezig met het vormgeven van de toekomst van juridische educatie.

Als grootste en meest diverse wetenschool van Canada heeft Osgoode een wereldwijde reputatie verworven door getalenteerde studenten en topfaculteiten aan te trekken.

We bereiden de leiders van morgen voor door middel van ons ongeëvenaard aanbod van cursussen en een innovatieve benadering van het onderwijs waarin juridische theorie en ervaringsleren worden geïntegreerd. Onze passie voor gemeenschapsbetrokkenheid, een ongeëvenaarde studentervaring, service aan de maatschappij, toonaangevende wetenschap en toegankelijkheid in al zijn vele vormen, is wat onze waarden en onze toewijding definieert om baanbrekend werk te maken op het gebied van juridische educatie.

Creëer je toekomst en maak geschiedenis met ons.

Ons leiderschap

Innovatie in juridisch onderwijs

Innovatie is ons kenmerk. Voortbouwend op onze al sterke basis, streven we er voortdurend naar nieuwe cursussen, programma's en andere initiatieven te ontwikkelen die Osgoode's superieure juridische opleiding bevorderen.

Vormgeven aan het publieke debat

Osgoodes denken leiders verleggen grenzen en oefenen invloed uit op academische beurzen, nationale en internationale beleidsvorming, nationale en internationale jurisprudentie, wetshervorming en publiek debat.

Diversiteit en inclusie

Osgoode is een diverse en ondersteunende gemeenschap die zijn professionele en ethische plicht om het publiek te dienen serieus neemt.

Justitie en Gemeenschap

Een belangrijk onderdeel van Osgoode's toewijding aan gemeenschapsbetrokkenheid ondersteunt de toegang tot de rechter, hetzij via de Osgoode Public Interest Requirement (OPIR), Osgoode's 19 klinische en intensieve programma's, en de vele onderzoeksbijdragen van onze faculteit aan de toegang tot het rechtsveld.

Onze geschiedenis

Bij de opening van de Osgoode Hall Law School in 1889, sprak hoofd William Reeve zijn hoop uit: "... dat we allemaal, zowel leraren als studenten, onze energie zullen buigen om van de nieuwe rechtenstudie een succes te maken."

Al meer dan 125 jaar is de missie van Osgoode het nastreven van academische en professionele excellentie en gerechtigheid door de wet. We hebben enkele van de belangrijkste innovaties geleid in de Canadese juridische opleiding. Bezoek de Osgoode History-website voor meer informatie.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Dit programma is voornamelijk bedoeld voor afgestudeerden van juridische opleidingen van buiten Canada die geïnteresseerd zijn in het volgen van afgestudeerde juridische ... [+]

Winter 2018 Toepassingen - Gesloten

Aanvragen zijn nu gesloten voor de Winter 2018-intake van het Certificate in Foundations for Graduate Legal Studies.

Dit programma is ontworpen om u de basis te bieden die u nodig hebt voor een succesvolle juridische studie. Studenten in dit programma

onderzoek de grondslagen van het Canadese publieke en private recht in een interactieve klasomgevinghet leren en oefenen van common law juridische, analytische en schrijfvaardigheden door te bouwen van eenvoudige naar meer complexe problemen en documenten, met de mogelijkheid voor kleine groeps- en individuele feedback en tutoringleg de basis voor succesvolle prestaties in LLM-cursussen en in uw toekomstige juridische carrièreVoor wie is dit programma?... [-]
Canada Toronto
September 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

U moet dit programma nemen als u al over uw NCA-beoordeling beschikt of als uw beoordelingsresultaten in behandeling zijn en u van plan bent om uw NCA-examens in de komen ... [+]

Wil je NCA-examens doen? OsgoodePD kan u helpen met de voorbereiding.Online NCA-examen Prep

Ontworpen voor internationaal opgeleide juristen die hun NCA-beoordeling hebben of van plan zijn hun NCA-examens in de komende 12 maanden te schrijven.

OsgoodePD's NCA-examenvoorbereidingsprogramma is speciaal ontworpen voor internationaal gekwalificeerde advocaten en afgestudeerden in de rechten die van plan zijn om een ​​of meer van de vijf verplichte examens van de Nationale Commissie Accreditatie te schrijven:

Grondslagen van de Canadese wetgevingCanadese grondwetCanadese bestuursrechtCanadese strafwetProfessionele verantwoordelijkheidVoor wie is dit programma?

U moet dit programma nemen als u al over uw NCA-beoordeling beschikt of als uw beoordelingsresultaten in behandeling zijn en u van plan bent om uw NCA-examens in de komende 12 maanden te schrijven (een van de volgende drie NCA-examens).... [-]

Canada Toronto
September 2019
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

LLM

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Dit opwindende programma biedt een basisopleiding in het Canadese common law voor internationaal opgeleide advocaten en afgestudeerden in de rechten. Of je een gewoon of ... [+]

Programma overzicht

De LLM in de Canadese Common Law biedt de mogelijkheid om kerncursussen te volgen in Canadese common law-onderwerpen die worden onderwezen op graduate niveau, samen met een breed scala aan keuzevakken. De kerncursussen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de Federation of Law Societies van Canada's National Committee on Accreditation (NCA). Studenten in de Canadese Common Law specialisatie profiteren van zowel academische als loopbaanbegeleiding om te helpen bij hun overgang naar de Canadese juridische marktplaats.

Opmerking: Het voltooien van de Professional LLM in de Canadese Common Law geeft je niet automatisch recht om in Canada te werken of om toegelaten te worden tot de balie van een Canadese provincie of territorium. Raadpleeg de NCA of uw provinciale / territoriale rechtsvereniging voor meer informatie.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Kennis van belastingwetgeving is essentieel voor elke bedrijfsomgeving en de studie van deze juridische specialisatie is intellectueel fascinerend. De Professional LLM in ... [+]

Programma overzicht

Kennis van belastingwetgeving is essentieel voor elke bedrijfsomgeving en de studie van deze juridische specialisatie is intellectueel fascinerend. De Professional LLM in Fiscaal Recht biedt studenten een kans om een ​​dieper inzicht te krijgen in het beleid, de principes en de interne logica van belastingwetten in Canada en internationaal. Het behandelt alle aspecten van het belastingrecht, van de meest elementaire regels die ten grondslag liggen aan de traditionele principes voor persoonlijke belastingplanning, tot de huidige ontwikkelingen in het geavanceerde ontwerp van financiële instrumenten. Cursussen worden gegeven door een breed scala aan hooggekwalificeerde wetenschappers en praktijkmensen, die allemaal leiders zijn in hun vakgebied.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Deze eenjarige full-time specialisatie is bedoeld om juristen en professionals van over de hele wereld een geavanceerde opleiding te geven in het internationaal ondernemi ... [+]

Programma overzicht

Deze eenjarige full-time specialisatie is bedoeld om juristen en professionals van over de hele wereld een geavanceerde opleiding te geven in het internationaal ondernemingsrecht. De bekroonde faculteit leert de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internationaal handelsrecht, internationale financiën, internationale zakelijke transacties, belastingheffing op grensoverschrijdende transacties en andere gerelateerde onderwerpen. De specialisatie biedt studenten kennis van kritieke, belangrijke internationale bedrijfsrechtcursussen terwijl ze je de mogelijkheid bieden om je academische interesses na te streven via keuzevakken.

Voor wie is deze specialisatie?

Rechten afgestudeerden, bij voorkeur met juridische praktijkervaring, gerelateerde werkervaring of een aangetoonde interesse in internationaal zakelijk recht.... [-]

Canada Toronto
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

De Professional LLM in Labour Relations and Employment Law geeft studenten de mogelijkheid om een ​​dieper inzicht te krijgen in de theorie, het beleid en de principes di ... [+]

Programma overzicht

Osgoode's tweejarige, deeltijdse professionele LLM in arbeidsbetrekkingen en arbeidsrecht geeft studenten de mogelijkheid om een ​​dieper inzicht te krijgen in de theorie, het beleid en de principes die ten grondslag liggen aan arbeids- en arbeidsrecht. Studenten zullen de vaardigheden ontwikkelen om, op een geavanceerd niveau, de sociale, economische en politieke krachten te overwegen die dit dynamische veld vandaag vormen.

Voor wie is de specialisatie?

Rechten afgestudeerden met juridische werkervaring op het gebied van arbeid en werkgelegenheid.

Professionals zonder een licentiaat in de rechten die een uitstekende academische achtergrond hebben en een significante en senior gerelateerde professionele ervaring hebben.... [-]

Canada Toronto
August 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Options for Internationally Trained Lawyers

Address
1 Dundas Street West Suite 2602, P.O. Box 42 Toronto, Ontario M5G 1Z3
M5G 1Z3 Toronto, Ontario, Canada
Website