Centennial College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Centennial College is Ontario's eerste openbare universiteit met vijf campussen in Toronto, Canada. Centennial biedt Canadees onderwijs van hoge kwaliteit dat praktisch en werkgericht is. Programma's bij Centennial bevorderen ervaringsleren met laboratoriuminstructie, coöperatief onderwijs en plaatsingen in de industrie. Centennial staat consequent op # 1 in Toronto voor studenttevredenheid! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Met zeven gespecialiseerde academische scholen biedt Centennial meer dan 160 programma's aan in Business, Engineering Technology en Applied Science, Communicatie, Media, Kunst en Design, Gezondheid, Horeca, Toerisme en Culinaire Kunsten en Transport. Centennial biedt postsecundaire en postdoctorale programma's, evenals programma's voor het leren van Engelse talen en stichtingen voor de voorbereiding van hogescholen en universiteiten.

Waarom studeren aan het Centennial College ?

  • Betaalbaar en kostenbesparend
  • Hoog niveau van onderwijs
  • Coöp en bedrijfstakverbindingen
  • Ongelooflijke diversiteit
  • Gelegenheid om in Canada te werken
  • Veilige stad en vriendelijke gemeenschap
  • Hoog niveau van onderwijs

Jij hoort hier thuis! Centennial is de # 1 College Choice voor internationale studenten in Canada! Onze 25.000 voltijdstudenten omvatten meer dan 11.000 internationale studenten uit 126 landen!
Terwijl u geniet van de academische voordelen van het Canadese universiteitsonderwijs, zal een breed scala aan mondiale perspectieven uw opleiding en ervaring verrijken.

Een bekroond Canadees instituut
Centennial ontving de gouden medaille voor leiderschapsontwikkeling bij de World Federation of Colleges and Polytechnics (WFCP) Awards of Excellence van 2018. Centennial ontving ook de 2016 Gold Medal for Internationalization Excellence van Colleges and Institutes Canada (CICan).

We zijn leiders, innovators en ondernemers
We werken samen met meer dan 800 branchepartners! Je hebt toegang tot de nieuwste apparatuur en technologie, een toonaangevende faculteit en coöperatieve mogelijkheden om je werkklaar te maken na het afstuderen. Centennial staat op de derde plaats in Canada voor het aantal studenten dat werkzaam is en betaald heeft voor toegepast onderzoek (Canada's Top 50 Research Colleges)

Meer dan 1.000 Pathways ! Centennial College programma's bieden 367 Pathways en 40 Pathways met partneruniversiteiten in Canada en het buitenland.

Bent u op zoek naar een wereldwijde ervaring? Centennial biedt unieke wereldwijde leermogelijkheden voor studenten: internationale stages, semesteruitwisselingen, facultaire leidende internationale programma's, ervaringen met wereldburgerschap en gelijkheid, leren van talen en culturen, conferenties en wedstrijden in het buitenland. Onze Suzhou Centennial College leren site biedt Canadese onderwijs in China, overschrijving Pathways , en semester uitwisselingen met onze campussen in Toronto, Canada.

Studeer, werk en leef in Canada

Centennial College verwelkomt u bij het nastreven van ongelooflijke internationale onderwijservaring. Centennial heeft een reputatie voor het succes van studenten en afgestudeerden en talloze prijzen voor internationaal onderwijsleiderschap. Internationale studenten bereiken hun doelen op Centennial en leiden de provincie in de mate van succesvol afstuderen! 92,3% van de internationale studenten die onze graduate programma's starten, studeert succesvol af.

Centennial College is een erkende overheidsinstelling voor Canada's studie- en werkprogramma's! Fulltime internationale studenten die zijn ingeschreven voor een diploma-, diploma- of certificaatprogramma kunnen parttime (20 uur per week) werken tijdens hun studie en fulltime tijdens geplande pauzes.

Met het Post-Graduation Work Permit Program kunnen internationale studenten waardevolle Canadese werkervaring opdoen na hun afstuderen aan Centennial College . Afgestudeerden komen in aanmerking voor het aanvragen van een Post-Graduation Work Permit voor maximaal drie jaar!

114206_Programsbanner.png

aanmeldingsdeadlines

Internationale studenten moeten ten minste 2-3 maanden voor hun verwachte start een aanvraag indienen om ervoor te zorgen dat u genoeg tijd heeft om een studievergunning aan te vragen bij het Canadese Visa-kantoor dat uw regio bedient. Centennial College uitgaven bieden voortdurend brieven. Nu toepassen! De verwerkingstijd van de aanvraag is ongeveer 2 weken. Er is niet een deadline voor alle programma's, maar er komt wel een deadline als je programmakeuze vol raakt voor de beoogde startdatum.

aanmeldingsdeadlines

Aanvragers worden aangemoedigd vroeg te solliciteren. Sta ongeveer vier tot zes maanden voor uw verwachte startdatum toe om voldoende tijd te hebben voor toelating en Studievergunning / Visumverwerking. Aanvragen die dichter bij de startdatum worden ontvangen, worden echter wel in overweging genomen als er ruimte beschikbaar is in het programma. Centennial biedt elk jaar drie innames:

Zomer 2020-programma's beginnen: 6 mei 2020
Herfst 2020-programma's beginnen: 3 september 2020
Programma's winter 2021 beginnen: 6 januari 2021

Solliciteer online: www.centennialcollege.ca/International

Locaties

Toronto

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Toronto, Ontario, Canada
Telefoonnr.
+1 416-289-5300

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden