United Business Institutes

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

United Business Institutes (UBI) is een particuliere instelling voor hoger onderwijs in Brussel, België, met aangesloten campussen in Luxemburg en China. Sinds de oprichting in 1992 biedt UBI Britse bedrijfsopleidingen van de hoogste kwaliteit op het niveau van studenten, afgestudeerden en afgestudeerden. Alle UBI-studenten studeren voor en behalen een wereldwijd erkende Britse graad door het UBI-partnerschap met Middlesex University, Londen (VK).

De opleidingen van UBI richten zich op het bedrijfsleven in een internationale context, en omvatten dus in alle cursussen verschillende aspecten van internationaal management en de wereldeconomie. De school ontwerpt verder speciale onderdompelingsprogramma's waarmee studenten uit de eerste hand wereldwijde zakelijke onderwerpen kunnen ervaren. Tijdens de Global Immersion Course in China bijvoorbeeld, gaan studenten op reis van 1 week naar Shanghai om meer te weten te komen over Azië en de zakelijke omgeving.

De cursussen van UBI zijn doelbewust ontworpen om actuele, actuele onderwerpen te combineren met de nieuwste inzichten in management. UBI gelooft in onderwijs dat zijn studenten voorbereidt op de professionele omgeving en legt daarom de nadruk op praktische projecten, loopbaangerichte activiteiten en stages.

Een ander kenmerk van de educatieve benadering van UBI is de zeer persoonlijke onderwijs- en leeromgeving die UBI als particuliere instelling aan haar studenten kan bieden. Kleine klaslokalen en directe interactie en begeleiding door faculteit en personeel stellen studenten in staat om individuele vaardigheden en loopbaantrajecten te ontwikkelen. UBI-studenten worden onderdeel van een hechte gemeenschap van medestudenten, docenten, medewerkers en onze gewaardeerde alumni wereldwijd.

Deze succesvolle combinatie van het behalen van een wereldwijd erkende Britse graad, gericht op internationaal management, loopbaanoriëntatie en een zeer persoonlijke ontwikkelingsomgeving, werd uitgebreid tot het openen van nieuwe campussen in Luxemburg in 2013 en China in 2018.

Locaties

Brussel

Address
Rue de Namur 48
1000 Brussel, Brussel, België

Wiltz

Address
Château de Wiltz
9516 Wiltz, Diekirch, Groothertogdom Luxemburg

Opleidingen

Deze school biedt ook: