Lees de Officiële Beschrijving

United Business Institutes (UBI) werd op 4 april 1992 opgericht als een non-profit instelling voor hoger onderwijs. UBI werd mede opgericht door de heren Lucien van Dievoet en Francois d'Anethan die samen besloten om te werken aan de oprichting van een Engelstalige Business School die een echt internationale dimensie zou combineren met een hoogwaardig bedrijfscurriculum. De kwaliteitsborgingsmechanismen van Britse universiteiten zijn altijd als de norm voor het hoger onderwijs beschouwd en daarom is de beslissing voor een Britse validering genomen en zijn de UBI-programma's sinds 1998 gevalideerd door Britse universiteiten.

Sinds haar eerste studenten in oktober 1992 heeft UBI een reputatie opgebouwd voor de hoge kwaliteit van haar onderwijsprogramma's. UBI, gelegen in Brussel en Luxemburg, biedt de mogelijkheid om Engels te studeren in een niet Engels sprekend land en studenten de mogelijkheid te bieden te profiteren van een internationale, interculturele en dynamische omgeving.

Dit succesvolle recept werd uitgebreid met het openen van nieuwe campussen. UBI - Luxemburg werd in 2013 geopend voor de exploitatie van een campus in Wiltz, Luxemburg. UBI - China werd in 2018 geopend in Shanghai (China).

UBI's klaslokalen zijn zorgvuldig ontworpen om de studenten de meest uitgebreide internationale ervaring te bieden. Met studenten en alumni uit meer dan 50 landen in de wereld, beschouwen we diversiteit in onze klaslokalen als ons concurrentievoordeel. Hoewel het programma is ontworpen om je intellectueel en persoonlijk uit te dagen en zelfdiscipline en toewijding vereist, is het tegelijkertijd een beloning en stelt je in staat om de vaardigheden, kennis en attitudes te verwerven die je in staat stellen gemakkelijk te navigeren in een multiculturele omgeving.

UBI heeft twee campussen - een in Brussel en een in Luxemburg. De Bachelor (Hons.) In Business Studies en de Master's in Business Administration-programma's worden in het Engels gegeven en gevalideerd door Middlesex University London en studenten krijgen een Middlesex University London-diploma na succesvolle afronding.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Chinese