Ghent University - Summer School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

110790_rsz_adobestock_80501595.jpg

TRANSFERSKILLS 2019 internationale zomerschool

"Overdraagbare vaardigheden voor onderzoekers"

Universiteit Gent, Gent, België, 8-19 juli 2019

De internationale zomerschool TRANSFERSKILLS 2019 richt zich op overdraagbare vaardigheidstrainingen voor zowel master- als promovendi en postdoctorale onderzoekers. Overdraagbare vaardigheden zijn een veelzijdige reeks vaardigheden en capaciteiten, die kunnen worden toegepast op een breed scala van verschillende banen en industrieën. Hoewel overdreven 'zacht', maar vaardigheden om technische knowhow op te bouwen, zijn overdraagbare vaardigheden ongelooflijk waardevol voor werkgevers en kunnen ze vaak een voorsprong geven in beslissingen over werving en promotie. Ze laten zien dat je het best bij het team past en laten zien wat een kandidaat extra kan toevoegen aan een rol. Tijdens de training worden overdraagbare vaardigheden vaak over het hoofd gezien en master-, PhD-studenten en postdoctorale onderzoekers verwerven doorgaans niet veel bruikbare overdraagbare vaardigheden tijdens hun studie of bij het uitvoeren van onderzoek in een academische omgeving. Dat is de reden waarom deelname aan trainingsevenementen om een aantal overdraagbare vaardigheden te verwerven naast technische training zeer waardevol is!

Toelatingseisen

In de internationale zomerschool TRANSFERSKILLS 2019 wordt een veelzijdige gereedschapskist met overdraagbare vaardigheden gedemonstreerd en opgeleid met workshops door professionele trainers. Onze zomerschool richt zich vooral op studenten en onderzoekers van toegepaste (bio) wetenschappen en (biowetenschappen) engineering. Omdat de verworven vaardigheden overdraagbaar zijn en de trainingssessies zeer interactief zijn, zijn ook studenten en postdoctorale onderzoekers uit andere vakgebieden en (beginnende) werknemers uit niet-academische milieus welkom om deel te nemen! Over het algemeen wordt er minimaal een jaar onderzoekservaring gevraagd om de concepten van deze internationale zomerschool volledig te begrijpen. Engels inzicht op een niveau van B2 of vergelijkbaar is vereist.

Alle trainingsmodules van TRANSFERSKILLS 2019 zijn georganiseerd voor kleine groepen van max. rond 12-15 deelnemers om de interactiemogelijkheden te maximaliseren. Elke deelnemer is vrij om alle opleidingsmodules te kiezen die hij / zij tijdens de 2 weken van de zomerschool wil volgen (overlapping tussen modules vermijden). De zomerschool vindt plaats van 8 juli tot 19 juli aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent in Gent, België. Vervolgens worden voor de overdraagbare vaardigheidstraining verschillende sociaal / culturele activiteiten georganiseerd voor de hele groep zomercursussen. Direct na de zomerschool starten de "Gentse Feesten", zodat deelnemers de zomerschool kunnen combineren met een bezoek aan dit wereldberoemde 10-daagse stadsfestival in Gent.

Locaties

Gent

Address
Faculty of Bioscience Engineering Coupure Links 653 9000 Gent - Belgium
Gent, Vlaanderen, België

Opleidingen

Deze school biedt ook: