The College of Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

MISSIE

The College of Law is een school voor beroepsuitoefening voor advocaten. We zijn ook de grootste aanbieder van praktijkgerichte juridische educatie in Australië.

Onze missie is om de loopbanen van juridische professionals in heel Azië te verbeteren door middel van innovatieve, praktijkgerichte juridische educatie en training.

ONS VERSCHIL

The College of Law is sinds 1974 toonaangevend op het gebied van praktische juridische educatie. Meer dan 60.000 van onze afgestudeerden werken in alle facetten van de industrie - en we zijn een van de meest vertrouwde namen in juridische opleidingen in Australië en Nieuw-Zeeland.

Maar wat ons onderscheidt, is onze focus op de praktische kant van de wet en de ware relevantie van onze onderwijsprogramma's.

Met meer dan 400 personeelsleden in Australië en Nieuw-Zeeland - van wie de meesten advocaten zijn - werken wij vanuit het beroep, voor het beroep.

In Australië is het College een van de weinige niet-universiteiten die de status van Autoriteit voor Zelfaccreditatie van het Kwaliteits- en normenbureau voor tertiair onderwijs heeft verworven.

ERKENDE AUSTRALIA TERTIËLE ONDERWIJS- EN KWALITEITSNORMENAGENTSCHAP

The College of Law is een autoriteit voor zelfaccreditatie die wordt erkend door het Gemenebest van het Australische hoger onderwijs- en kwaliteitsstandaardagentschap. Dit betekent dat het College, binnen zijn specialistische rechtsgebieden, de academische normen, het bestuur en de kwaliteit heeft bereikt die vergelijkbaar zijn met die van een Australische universiteit.

In Nieuw-Zeeland is het College geaccrediteerd door de New Zealand Qualifications Authority, die het college zeer zelfverzekerd beoordeelde in zijn onderwijsprestaties. Dit is het hoogst haalbare niveau.

The College of Law AZIË-PACIFIC

The College of Law Asia-Pacific en zijn directeur, Peter Tritt, zijn gevestigd in Kuala Lumpur, Maleisië. The College of Law Asia-Pacific werd in 2016 opgericht om de activiteiten van de Academie in Azië uit te breiden, met speciale aandacht voor de nieuwe ASEAN Economic Community. The College of Law Asia-Pacific heeft drie nieuwe rechtsbevoegdheden toegevoegd aan het LLM van de hogeschool in het programma Toegepast recht.

  • ASEAN 6 Grensoverschrijdende juridische praktijk: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-asean
  • Common Law Legal Practice (Nieuw-Zeeland): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-common-law-practice
  • Juridische praktijk in Maleisië: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-malaysia

We bieden ook Professional Development-programma's om u de praktische vaardigheden bij te brengen die u nodig hebt om een ​​succesvolle carrière in de juridische praktijk op te bouwen en te ontwikkelen. We bieden de volgende programma's:

  • Internationaal juridisch Engels en professionele vaardigheden (ILEPS): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-foundation-programmes
  • Continue professionele ontwikkeling (CPD): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-consolidation-programmes

Locaties

Sydney

Address
The College of Law New South Wales, St Leonards Corporate Head Office
2 Chandos Street
St Leonards NSW 2065
Australia

Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië

Auckland

Address
Level 8, College of Law Centre
3 City Road, Auckland 1010
New Zealand

Auckland, Auckland, Nieuw-Zeeland

Kuala Lumpur

Address
The College of Law Asia, Head Office
Level 23, Nu Tower 2
Jalan Tun Sambanthan 50470
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië

Singapore Online

Address
Singapore Online, Singapore

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden