Melbourne Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Melbourne Law School is een leider en innovator op het gebied van juridisch onderwijs en een levendige leeromgeving die ideeën, uitmuntendheid en intellectuele uitwisseling hoog in het vaandel heeft staan. De rijke geschiedenis omvat meer dan 150 jaar. Melbourne Law School levendige en actieve gemeenschap van Melbourne Law School bestaat uit bekwame en deskundige docenten, een sterk alumni-netwerk, toegewijde mentoren, gastwetenschappers van over de hele wereld, toonaangevende onderzoekscentra en -instellingen, evenals onze internationale partnerorganisaties.

Melbourne Law School rijke geschiedenis van de Melbourne Law School is verweven met de Australische en internationale politiek en de grondwettelijke hervorming van Federatie tot heden.

Sinds 1857 heeft MLS opgeleid premiers, gouverneurs-generaal, rechters, advocaten en academici, en haar alumni zijn te vinden in verschillende beroepen in Australië en de wereld. Prominente alumni zijn onder meer premiers Alfred Deakin, Robert Menzies, Harold Holt en Julia Gillard, en Victorian Premier Rupert Hamer, evenals gouverneurs-generaal Sir Ninian Stephen en Sir Zelman Cowen. Vier afgestudeerden hebben gediend als Chief Justices of Australia, waaronder Sir Owen Dixon, die wordt beschouwd als de grootste jurist van Australië, Sir Isaac Isaacs, de eerste Joodse Chief Justice, en de huidige rechter van het Hooggerechtshof van Australië, de Hon. Geoffrey Nettle QC. Het ondersteunen en besturen van alles op Melbourne Law School van Melbourne Law School is de blijvende traditie en toewijding aan innovatie.

MLS in één oogopslag

Ranking Melbourne Law School staat op nummer 1 in de Asia Pacific in de Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings per onderwerp (2016). De QS-ranglijst belicht de beste universiteiten ter wereld in 36 individuele onderwerpen, op basis van wetenschappelijke reputatie, reputatie van de werkgever en impact op het onderzoek. Internationale verbindingen Melbourne Law School levendige en actieve gemeenschap van Melbourne Law School bestaat uit internationaal gerenommeerd onderwijzend personeel, een sterk wereldwijd alumni-netwerk, toegewijde mentoren, gastonderzoekers van over de hele wereld, toonaangevende onderzoekscentra en instellingen, evenals vele internationale partnerorganisaties. Melbourne Law School JD-studenten kunnen deelnemen aan uitwisselingsprogramma's, een duale opleiding volgen aan een van onze partneruniversiteiten in het buitenland en een internationale stage aanvragen tijdens hun studie. Een Melbourne Law School diploma bereidt ook afgestudeerden voor wereldwijde carrières. Meer dan een derde van onze afgestudeerden heeft gewerkt of werkt op internationale locaties.

Belangrijkste feiten

Faculteit

 • Melbourne Law School werd opgericht in 1857
 • Het huidige Law School-gebouw werd geopend op 2 mei 2002 en bevindt zich op 185 Pelham Street, Carlton, ten zuiden van University Square
 • Academische programma's omvatten de Melbourne JD, Melbourne Law Masters en Graduate Research Degrees. De school biedt ook brede onderwerpen aan studenten, evenals studies met een enkel onderwerp
 • Melbourne Law School is een professionele graduate school met één departement die actief is in het onderzoek en onderwijs van een breed scala aan juridische onderwerpen door het werk van onze 18 onderzoekscentra en instituten.

academici

 • Meer dan 90 doorlopende leden van het academisch personeel
 • Meer dan 170 gastdocenten, fellows en gastwetenschappers uit Australië en de rest van de wereld per jaar
 • Melbourne Law School zijn actief betrokken bij internationale beurzen, lezingen en uitwisselingsprogramma's voor wetenschappers.

alumni

 • Melbourne Law School heeft meer dan 18 000 actieve alumni in meer dan 90 landen
 • Onze alumni zijn leiders in advocatenkantoren, overheid, algemeen belang, het bedrijfsleven, de academische wereld, not-for-profit en de rechterlijke macht.

Juridische bibliotheek

 • De Juridische Bibliotheek heeft een van de beste juridische collecties in Australië
 • De Juridische Bibliotheek bevindt zich binnen het gebouw van de Law School en heeft een historisch rijke verzameling juridische teksten, waaronder ongeveer 180.000 gedrukte volumes, 30 000 volumes in microfiches of microfilms
 • Er zijn drie volledig uitgeruste computerlaboratoria in de bibliotheek waar studenten kunnen werken met een uitgebreide verzameling online juridische databases
 • De bibliotheek is exclusief ontworpen om de volledige bibliotheekcollectie te huisvesten en presenteren, waardoor deze zeer toegankelijk is voor studenten, onderzoekers, academici, gastwetenschappers en het grote publiek.
 • De Juridische Bibliotheek heeft een permanente tentoonstelling van een zeldzame boekencollectie, bestaande uit zeldzame juridische voorwerpen die teruggaan tot het begin van de 17e eeuw
 • De Juridische Bibliotheek is ook ingericht met ruime studiegebieden, groepsdiscussieruimtes en postdoctorale wagens voor individueel en collaboratief werk.

Verloving

 • Melbourne Law School organiseert elk jaar honderden studenten, alumni en openbare engagement-evenementen, waaronder grote openbare lezingen, conferenties, workshops en netwerkfuncties. Bekijk onze evenementenkalender voor meer informatie over aankomende evenementen
 • Melbourne Law School communicatieteam van de Melbourne Law School biedt een scala aan diensten aan media die informatie willen over de Law School, haar faculteit, onderzoek, studenten, personeel en programma's. Alle vragen van de media moeten worden gericht aan het media- en communicatiebureau.

grJa, stuur me nu gratis info!

Locaties

Melbourne

Melbourne Law School

Address
185 Pelham Street, Carlton VIC 3053, Australia

3053 Melbourne, Victoria, Australië
Telefoonnr.
+61 3 8344 4475