Melbourne Law School

The University of Melbourne

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Melbourne Law School is een leider en innovator in het juridisch onderwijs, en een levendige plek van leren dat ideeën, uitmuntendheid en intellectuele uitwisseling waarden. Haar rijke geschiedenis omspant meer dan 150 jaar.

Melbourne Law School's levendige en actieve gemeenschap bestaat uit deskundige en bekroonde onderwijzend personeel, een sterk netwerk van alumni, toegewijde mentoren, het bezoeken van wetenschappers uit de hele wereld, toonaangevende onderzoekscentra en instellingen, evenals onze partner internationale organisaties.

rijke geschiedenis van Melbourne Law School wordt geweven door Australische en internationale politiek en constitutionele hervormingen van Federatie tot heden.

Sinds 1857 MLS eerste ministers, gouverneurs-generaal, rechters, advocaten en academici heeft opgeleid, en haar alumni zijn te vinden in uiteenlopende beroepen in heel Australië en de wereld.

Prominente alumni zijn onder andere premiers Alfred Deakin, Robert Menzies, Harold Holt en Julia Gillard en Victoriaanse Premier Rupert Hamer, evenals gouverneurs-generaal Sir Ninian Stephen en Sir Zelman Cowen.

Vier afgestudeerden hebben gediend als Chief Justices van Australië, met inbegrip van Sir Owen Dixon, beschouwd als Australië's grootste ooit jurist, Sir Isaac Isaacs, de eerste Joodse Chief Justice, en de huidige Justitie van de High Court van Australië de Hon. Geoffrey Nettle QC.

Onderbouwing en rijden alles in Melbourne Law School is zijn blijvende traditie en toewijding aan innovatie.

MLS in een oogopslag

ranking

Melbourne Law School is gerangschikt No 1 in de Asia Pacific in de Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings by Subject (2016). De QS rankings wijzen op de 's werelds beste universiteiten in 36 afzonderlijke onderwerpen, op basis van academische reputatie, werkgever reputatie en de impact van onderzoek.

International Connections

Melbourne Law School's levendige en actieve gemeenschap bestaat uit internationaal gerenommeerde docenten, een sterke wereldwijde netwerk van alumni, toegewijde mentoren, het bezoeken van wetenschappers uit de hele wereld, toonaangevende onderzoekscentra en instellingen, evenals vele partner internationale organisaties.

Melbourne Law School JD studenten kunnen deelnemen aan uitwisselingsprogramma's, verbinden zich, een dual degree in een van onze partnerschap aangegaan universiteiten in het buitenland en een aanvraag voor een internationale stage tijdens hun graden. Een Melbourne Law School diploma bereidt ook afgestudeerden voor de wereldwijde carrière. Meer dan een derde van onze afgestudeerden hebben gewerkt of werken in internationale locaties.

Belangrijkste feiten

Faculteit

 • Melbourne Law School werd opgericht in 1857
 • Geopend in 2 mei 2002 wordt de huidige Law School gebouw, gelegen op 185 Pelham Street, Carlton, ten zuiden van Universiteitsplein
 • Academische programma's omvatten de Melbourne JD, Melbourne Law Masters en Graduate Research Degrees. De school biedt ook de breedte onderwerpen undergraduate studenten, evenals single-subject studies
 • Melbourne Law School is een single-afdeling professionele graduate school actief is in het onderzoek en onderwijs van een breed scala aan juridische onderwerpen door het werk van onze 18 onderzoekscentra en instituten.

Academici

 • Meer dan 90 permanente leden van het academisch personeel
 • Meer dan 170 gastdocenten, fellows en het bezoeken van wetenschappers uit Australië en de hele wereld elk jaar
 • Melbourne Law School wetenschappelijke staf zijn actief betrokken bij de internationale beurzen, lectoraten en geleerden uitwisselingsprogramma's.

Alumni

 • Melbourne Law School heeft meer dan 18 000 actieve alumni in meer dan 90 landen
 • Onze alumni zijn leiders in advocatenkantoren, de overheid, het algemeen belang, het bedrijfsleven, de academische wereld, not-for-profit en de rechterlijke macht.

Juridische Bibliotheek

 • De Juridische Bibliotheek heeft een van de beste wet collecties in Australië
 • Gelegen in het gebouw Law School, de Juridische Bibliotheek heeft een historisch rijke collectie van juridische teksten, waaronder ongeveer 180 000 gedrukte volumes, 30 000 volumes in microfiche en microfilm
 • Er zijn drie volledig uitgeruste computer laboratoria in de bibliotheek waar studenten kunnen werken met een uitgebreide collectie van online juridische databanken
 • De bibliotheek is exclusief ontworpen om te huisvesten en te presenteren de volledige bibliotheekcollectie, waardoor het zeer toegankelijk voor studenten, onderzoekers, academici, het bezoeken van geleerden en het grote publiek.
 • De Juridische Bibliotheek heeft een permanente tentoonstelling van een verzameling zeldzame boeken, bestaande uit zeldzame juridische artikelen die teruggaat tot het begin van 1600
 • De Juridische Bibliotheek is ook ingericht met een ruime studieplekken, groepsdiscussie kamers en postdoctorale carrels voor individueel en gezamenlijk werk.

Verloving

 • Melbourne Law School herbergt honderden studenten, alumni en betrokkenheid van het publiek evenementen per jaar, met inbegrip van belangrijke openbare lezingen, conferenties, workshops en netwerkfuncties. Bekijk onze evenementenkalender voor meer informatie over evenementen
 • Melbourne Law School communicatie-team biedt een scala van diensten aan de media een verzoek om informatie over de Law School, de faculteit, onderzoek, studenten, medewerkers en programma's. Alle vragen van de media moeten worden gericht aan de media en communicatie op kantoor.
gr

Ja, stuur me nu gratis info!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Law Juris Doctor » Bekijk Law LLM »

Programma's

Deze school biedt ook:

Juris Doctor

Juris Doctor (JD)

Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Australië Melbourne

De Melbourne JD (Juris Doctor) wordt op graduaatsniveau gegeven en biedt afgestudeerden een leidende rol in de hedendaagse juridische praktijk, het bedrijfsleven, de overheid of maatschappelijke organisaties. [+]

De Melbourne JD (Juris Doctor) wordt op graduaatsniveau gegeven en biedt afgestudeerden een leidende rol in de hedendaagse juridische praktijk, het bedrijfsleven, de overheid of maatschappelijke organisaties.

Door af te studeren met een diploma rechten van de wereldberoemde Melbourne Law School betekent dit dat waar je carrière je ook brengt, je diploma als uitzonderlijk wordt erkend - zowel nationaal als internationaal. Met het JD-curriculum kun je de kernvaardigheden opbouwen die essentieel zijn voor een breed scala aan juridische en professionele carrières. Het geeft je ook de mogelijkheid om je studie aan te passen aan interessegebieden via keuzevakken. Als JD-student zul je:

Vergezel andere verloofde en enthousiaste studenten in discussiegroepen en verrijk elkaars opleidingBouwen aan werkvaardigheden door samen te werken en te communiceren met andere studenten in groepswerk en door de praktische leermogelijkheden in het keuzeprogrammaDe mogelijkheid hebben om in het buitenland te studeren, en de kans krijgen om te leren van een curriculum dat de wereldwijde juridische ontwikkelingen volgt en hierop reageertMaak deel uit van een hechte community van afgestudeerden en leer samen met je ondersteunende klasgenotenDe mogelijkheid hebben om zich aan te sluiten bij samenlevingen, dagboeken te bewerken, openbare lezingen bij te wonen en deel te nemen aan culturele evenementen, moots en wedstrijdenBouw een netwerk voor het leven door connecties met je studentgenoten, alumni van de rechtenacademie, mentoren en universiteitsmedewerkers.... [-]

LLM

Master in de internationale belastingen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar February 2019 Australië Melbourne +1 more

De Melbourne Law Masters is een graduate law-programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetenschappen. [+]

De Melbourne Law Masters is een graduate law-programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetenschappen.

Melbourne Law School specialisatie van Melbourne Law School in internationaal belastingrecht stelt belastingprofessionals, academici en overheidsfunctionarissen uit Australië of andere landen in staat om internationale belastingheffing in een mondiale context te bestuderen, zij aan zij met collega's uit Australië en vele andere landen.

Het internationale belastingprogramma is een wereldwijd erkende gespecialiseerde belastingkwalificatie die afgestudeerden uitruilt voor de praktijk van het belastingrecht in een snel veranderende economische wereld. Het programma is bedoeld voor diegenen die een carrière in het belastingrecht plannen, of dit nu vanuit Australië of internationaal is, waar internationale belastingheffing een sleutelrol zal spelen.... [-]


Master of Commercial Law

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar February 2019 Australië Melbourne +1 more

uitgebreide onderwerp aanbod Melbourne Law School in handelsrecht geeft studenten de mogelijkheid om een ​​programma om hun professionele expertise en carrière pad te vullen op maat. uitgebreide onderwerp aanbod Melbourne Law School in handelsrecht geeft studenten de mogelijkheid om een ​​programma om hun professionele expertise en carrière pad te vullen op maat. Juristen en andere deskundigen zullen hun kennis van de vele aspecten van handelsrecht vanuit zowel binnenlandse als internationale perspectief te verdiepen. [+]

De Melbourne Law Masters is een Graduate Law programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor de wet en niet-juristen.

uitgebreide onderwerp aanbod Melbourne Law School in handelsrecht geeft studenten de mogelijkheid om een ​​programma om hun professionele expertise en carrière pad te vullen op maat. Juristen en andere deskundigen zullen hun kennis van de vele aspecten van handelsrecht vanuit zowel binnenlandse als internationale perspectief te verdiepen. Onderwerpen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende sectoren zoals financiën, mededingingsrecht, geschillenbeslechting, belastingen, intellectuele eigendom, bouw en energie en de wet middelen. De kwaliteit van het handelsrecht specialisatie wordt versterkt door de suite van onderwerpen omgaan met de kernvragen van het privaatrecht, dat in het hart van het handelsrecht liggen.... [-]


Master of Laws (LLM)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar February 2019 Australië Melbourne +1 more

LLM is een afgestudeerde diploma in de rechten van de hoogste kwaliteit, met een van de grootste vakgebieden in de wereld. In 2017 worden meer dan 175 onderwerpen aangeboden. Studenten in de LLM kan kiezen uit alle vakken beschikbaar zijn in de Melbourne Law Masters, waardoor ze naar de mate van hun professionele ambities en persoonlijke interesses op maat. [+]

LLM is een afgestudeerde diploma in de rechten van de hoogste kwaliteit, met een van de grootste vakgebieden in de wereld. In 2017 worden meer dan 175 onderwerpen aangeboden.

Studenten in de LLM kan kiezen uit alle vakken beschikbaar zijn in de Melbourne Law Masters, waardoor ze naar de mate van hun professionele ambities en persoonlijke interesses op maat. Studenten kunnen ook kiezen voor de Master of Laws als combinatie van coursework en een kleine scriptie.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de Master of Laws zullen:

Zijn geavanceerde en geïntegreerd inzicht in de complexe body of knowledge in geselecteerde gebieden van het recht Hebben expert, gespecialiseerd cognitieve en technische vaardigheden die hen uitrusten onafhankelijk: analyseren, kritisch reflecteren over en synthetiseren complexe informatie, concepten en theorieën in geselecteerde gebieden van het recht onderzoek en dergelijke informatie, concepten en theorieën van toepassing op de betrokken instantie van kennis en praktijk en interpreteren en geven hun kennis, vaardigheden en ideeën aan gespecialiseerde en niet-gespecialiseerd publiek Solliciteer hun kennis en vaardigheden op autonomie, expert judgement, aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheid als arts en leerling aan te tonen in geselecteerde gebieden van het recht. Onderwerp Timing en Format Alle vakken worden gegeven in een interactieve seminar stijl. Ongeveer 90% van de patiënten worden aangeboden op een intensieve basis. Semester-length onderwerpen worden aangeboden het hele semester. Klassen gewoonlijk van 20 tot 30 studenten. Alle proefpersonen hebben een quotum. Dit zorgt ervoor dat klassen zijn geschikt om een ​​optimale leeromgeving te bieden. ... [-]

Meester van de bank- en financieel recht

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar February 2019 Australië Melbourne +1 more

De Melbourne Law Masters is een Graduate Law programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor de wet en niet-juristen. De specialisatie in het bank- en financieel recht is ontworpen om studenten, artsen en andere professionals te voorzien van een verfijnde kennis van de wet- en regelgeving voor de Australische en de internationale financiële sector. [+]

De Melbourne Law Masters is een Graduate Law programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor de wet en niet-juristen.

De specialisatie in het bank- en financieel recht is ontworpen om studenten, artsen en andere professionals te voorzien van een verfijnde kennis van de wet- en regelgeving voor de Australische en de internationale financiële sector. De meeste onderwerpen hebben een praktische focus. Onderwerpkeuze omvat banking (bv leningen en bancaire producten), fondsen management, finance transacties, functioneel leeftijdsontslag, financiële diensten en kapitaalmarkten.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de Master of Banking and Finance Law zal:

Heeft u een geavanceerde en geïntegreerd inzicht in de complexe lichaam van de kennis op het gebied van bank- en financieel recht, zoals:de wettelijke en reglementaire architectuur van de Australische en de internationale financiële sector over een scala van onderwerpen; belangrijke juridische kwesties met betrekking tot de relaties tussen financiële dienstverleners en hun klanten, en de theorie en de praktijk van de prudentiële en marktintegriteit / regelgeving inzake consumentenbescherming van financiële diensten; en de gevolgen van de globalisering, e-commerce en de hervorming van de regelgeving op het verlenen van financiële diensten in Australië en internationaal. Hebben expert, gespecialiseerd cognitieve en technische vaardigheden die hen uitrusten onafhankelijk:analyseren, kritisch reflecteren over en synthetiseren complexe informatie, concepten en theorieën op het gebied van bank- en financieel recht; onderzoek en dergelijke informatie, concepten en theorieën aan het bevoegde orgaan van de kennis en de praktijk toe te passen; en interpreteren en geven hun kennis, vaardigheden en ideeën aan gespecialiseerde en niet-gespecialiseerd publiek. Solliciteer hun... [-]

Meester van het publiek en het internationaal recht

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar February 2019 Australië Melbourne +1 more

De Melbourne Law Masters is een Graduate Law programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor de wet en niet-juristen. De specialisatie in het openbaar en het internationaal recht brengt grondwettelijk, administratief en internationaal publiekrecht in de erkenning van de toenemende onderlinge afhankelijkheid van internationale en nationale recht. [+]

De Melbourne Law Masters is een Graduate Law programma van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor de wet en niet-juristen.

De specialisatie in het openbaar en het internationaal recht brengt grondwettelijk, administratief en internationaal publiekrecht in de erkenning van de toenemende onderlinge afhankelijkheid van internationale en nationale recht. Een buitengewone scala van onderwerpen over het gehele gebied van het publiekrecht biedt studenten toegang tot de nieuwste ontwikkelingen in de theorie en de praktijk in Australië en elders. Het programma zal een beroep zowel voor praktijkmensen en wetenschappers met een achtergrond of belangen bij de overheid, internationale instellingen, not-for-profit organisaties, het bedrijfsleven / overheid betrekkingen en internationale ontwikkeling. Studenten kunnen zich specialiseren in het internationaal recht, Australische publiekrecht of vergelijkend publiekrecht, of kan een scala van onderwerpen uit te kiezen in de verschillende gebieden om hun eigen belangen en behoeften.... [-]


Videos

The Melbourne Law Masters Experience

University of Melbourne - Create your own Melbourne

Contact

Melbourne Law School

Adres 185 Pelham Street, Carlton VIC 3053, Australia
3053 Melbourne, Victoria, Australië
Website http://law.unimelb.edu.au/
Telefoon +61 3 8344 4475