Australian National University (ANU) - Law

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

ANU is de nationale universiteit van Australië met een wereldwijde reputatie op het gebied van internationaal, constitutioneel, publiek en privaatrecht. ANU staat op de 12e plaats in de wereld voor de studie van de rechten (QS World Rankings per Subject, 2018).

Aan de hand van undergraduate, postgraduate en research degrees, biedt ANU Law School studenten een uniek inzicht in de huidige wetgeving, praktijk en beleid. De pedagogische benadering combineert academische nauwkeurigheid met praktische expertise. Studenten leren van academici en gastdocenten met echte professionele ervaring. Kleine klasgroottes bieden studenten meer mogelijkheden om te communiceren en zich bezig te houden met academisch personeel, gastsprekers en andere studenten te bezoeken.

Gedurende het hele jaar organiseert ANU Law School masterclasses die worden gegeven door toonaangevende juridische beoefenaars uit Australië en de rest van de wereld. De afgelopen masterclasses zijn gegeven door huidige en voormalige rechters van de High Court of Australia, de Chief General Counsel van de Australian Government Solicitor en de Global Director for Client

De universiteit biedt een reeks klinische cursussen en legale stagemogelijkheden in Australië, Azië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten om studenten toe te laten hun juridische kennis in praktijk te brengen en echte professionele ervaring op te doen tijdens hun juridische opleiding.

ANU heeft een benijdenswaardig onderzoeksprofiel met veel van zijn academische staf erkend als leiders in hun vakgebied en een zeer verbonden netwerk van meer dan 20.000 alumni van de wet over de hele wereld, waaronder advocaten, rechters, diplomaten, politici, chief executives, investment bankers, management consultants, beleidsanalisten, wetenschappers en leiders van internationale bedrijven.

Rechten studeren in de hoofdstad van het land

Als Australische school voor nationaal recht biedt ANU studenten een scala aan mogelijkheden die uniek zijn voor het bestuderen van de wet in de hoofdstad van het land - de stad waar federale wetten en beleidsregels worden gemaakt.

De nabijheid van ANU Law School bij het High Court of Australia, Commonwealth courts en federale agentschappen biedt studenten ongeëvenaarde toegang tot beoefenaars van juridische beroepen, leden van de rechterlijke macht en beleidsmakers van de overheid, van wie velen ANU Law alumni zijn.

Locaties

Canberra

Australian National University (ANU) - College of Law

Telefoonnr.
+61 2 6125 5111

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden