Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

ANU is de nationale universiteit van Australië met een wereldwijde reputatie op het gebied van internationaal, constitutioneel, publiek en privaatrecht. ANU staat op de 12e plaats in de wereld voor de studie van de rechten (QS World Rankings per Subject, 2018).

Aan de hand van undergraduate, postgraduate en research degrees, biedt ANU Law School studenten een uniek inzicht in de huidige wetgeving, praktijk en beleid. De pedagogische benadering combineert academische nauwkeurigheid met praktische expertise. Studenten leren van academici en gastdocenten met echte professionele ervaring. Kleine klasgroottes bieden studenten meer mogelijkheden om te communiceren en zich bezig te houden met academisch personeel, gastsprekers en andere studenten te bezoeken.

Gedurende het hele jaar organiseert ANU Law School masterclasses die worden gegeven door toonaangevende juridische beoefenaars uit Australië en de rest van de wereld. De afgelopen masterclasses zijn gegeven door huidige en voormalige rechters van de High Court of Australia, de Chief General Counsel van de Australian Government Solicitor en de Global Director for Client

De universiteit biedt een reeks klinische cursussen en legale stagemogelijkheden in Australië, Azië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten om studenten toe te laten hun juridische kennis in praktijk te brengen en echte professionele ervaring op te doen tijdens hun juridische opleiding.

ANU heeft een benijdenswaardig onderzoeksprofiel met veel van zijn academische staf erkend als leiders in hun vakgebied en een zeer verbonden netwerk van meer dan 20.000 alumni van de wet over de hele wereld, waaronder advocaten, rechters, diplomaten, politici, chief executives, investment bankers, management consultants, beleidsanalisten, wetenschappers en leiders van internationale bedrijven.

Rechten studeren in de hoofdstad van het land

Als Australische school voor nationaal recht biedt ANU studenten een scala aan mogelijkheden die uniek zijn voor het bestuderen van de wet in de hoofdstad van het land - de stad waar federale wetten en beleidsregels worden gemaakt.

De nabijheid van ANU Law School bij het High Court of Australia, Commonwealth courts en federale agentschappen biedt studenten ongeëvenaarde toegang tot beoefenaars van juridische beroepen, leden van de rechterlijke macht en beleidsmakers van de overheid, van wie velen ANU Law alumni zijn.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


Australian National University (ANU) - Law

De ANU Juris Doctor (JD) is een onderscheidend programma dat is ontworpen voor afgestudeerden van niet-juridische disciplines (of niet-Australische wetstitels) en biedt d ... [+]

Programmabeschrijving

ANU is de best beoordeelde universiteit van Australië en de ANU Law School staat op de 12e plaats in de wereld voor de studie van de rechten (QS World Rankings van Subject 2018).

De ANU JD is een internationaal erkende juridische kwalificatie. Door een JD af te ronden en de vereiste praktische juridische opleiding (PLT), kun je je overal in Australië en in een aantal andere rechtsgebieden praktiseren.

Als student aan de rechten van de ANU, leer je van academici van wereldklasse en gastdocenten met professionele ervaring uit de echte wereld. Kleinere klasgroottes bieden studenten meer mogelijkheden om te communiceren met academisch personeel, gastsprekers en andere studenten te bezoeken.... [-]

Australië Canberra
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 10 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University (ANU) - Law

De ANU Master of Laws (LLM) is open voor afgestudeerden in de rechten en niet-wetenschappen en is ideaal voor diegenen die geavanceerde juridische kennis en specialistisc ... [+]

Programmabeschrijving

Werk je carrière vooruit met een Master of Laws (LLM) van een van 's werelds toonaangevende rechtsscholen.

ANU is de best beoordeelde universiteit van Australië en de ANU Law School staat op de 12e plaats in de wereld voor de studie van de rechten (QS World Rankings van Subject 2018).

De ANU LLM is een geavanceerde postdoctorale kwalificatie die is ontworpen om praktiserende advocaten, aspirant-professionals en pas afgestudeerden met gespecialiseerde juridische kennis en vaardigheden uit te rusten.

Dit postgraduate programma is toegankelijk voor zowel licentierechters in de rechten als voor niet-wetenschappen en is ideaal voor mensen die hun kennis op een specifiek rechtsgebied willen verdiepen, voor degenen die van plan zijn een nieuw gebied van de praktijk te betreden of voor degenen voor wie kennis van de wet zou zijn. gunstig in hun carrière, inclusief professionals uit het overheidsbeleid, regelgevers en managers.... [-]

Australië Canberra
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University (ANU) - Law

De Bachelor of Laws (Honours) aan de ANU is een internationaal gerespecteerd, universitair diploma van wereldklasse. ANU is de hoogst gerangschikte universiteit van Austr ... [+]

Programma beschrijving

De ANU Bachelor of Laws (Honours) is een internationaal gerespecteerde, undergraduate-rechtengraad van wereldklasse.

ANU is de nationale universiteit van Australië met een wereldwijde reputatie op het gebied van internationaal, constitutioneel, publiek en privaatrecht. ANU is de hoogst gerangschikte universiteit van Australië en staat op de twaalfde plaats in de wereld voor de studie van de rechten (QS World Rankings by Subject, 2018).

ANU Law School biedt haar bachelorstudenten een uniek inzicht in de huidige wetgeving en praktijk. Onze lesmethode combineert academische discipline met praktische expertise. Je krijgt diepgaande kennis over de rol en functie van het recht en ontwikkelt een geavanceerd begrip van hoe wetgeving bijna elk aspect van onze wereld beïnvloedt en beïnvloedt.... [-]

Australië Canberra
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 10 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Australian National University (ANU) - Law

Australian National University (ANU) - College of Law
Website
Telefoonnr.
+61 2 6125 5111