Keystone logo

4 SJD Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies 2024

Filters

Filters

  • SJD
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechtenstudies
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

SJD Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies

Een SJD is doctor of Juridical Science en komt het meest voor in de Verenigde Staten. Deze geavanceerde graad kan echter overal ter wereld worden nagestreefd met het doel je juridische kennis te vergroten.

Meer specifiek, wat is een SJD in Law Studies? Dit soort SJD is meer onderzoeks- en leesgedreven in plaats van cursusgestuurd. De meeste scholen zullen je koppelen aan een adviseur of je een laten kiezen uit de faculteit. Er is vaak een periode van kandidatuur voor het eerste jaar of twee voordat het werk aan een proefschrift begint. Het proefschrift moet een substantiële bijdrage leveren aan het onderwerp en verdedigd worden voor een panel van experts voordat een diploma wordt toegekend.

Het nastreven van een SJD kan bepaalde levensvaardigheden aan je overdragen, inclusief organisatie, onderhandeling en probleemoplossing. Met organisatie kunt u uw tijd beheren en meer gedaan krijgen per dag. Goede onderhandelingsvaardigheden kunnen worden gebruikt in sociale omgevingen om een ​​discussie te leiden. Probleemoplossing is handig bij het oplossen van dagelijkse problemen.

Om ervoor te zorgen dat je je diploma haalt, is het belangrijk om een ​​begroting te maken voor al je kosten. Dit kunnen boeken, registratie, cursuskosten en reizen zijn. Neem vooraf contact op met scholen om alles te weten over deze en andere kosten.

Carrières die u met een SJD kunt volgen, zijn overal ter wereld verkrijgbaar. Sommige plaatsen om te kijken zijn internationale bedrijven, advocatenkantoren, rechtsscholen, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen. Binnen deze organisaties kunt u functietitels zoeken die u kunt vinden, waaronder een internationale juridisch adviseur, een buitenlandse ambassadeur en een agent op het gebied van regelgeving. Een SJD kan ook worden gebruikt om je huidige carrière te bevorderen met een promotie of een salarisverhoging.

Rechtenstudies is een onderwerp dat op veel scholen wordt aangeboden. Elk van deze scholen met een graduate programma kan een SJD aanbieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.