Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Doctor of Juridicial Science  (SJD) Opleidingen in Beleid in Boston, Verenigde Staten 2023/2024

SJD Opleidingen in Beleid in Boston, Verenigde Staten 2023/2024

Overzicht

Omdat de hoofdstad van Massachusetts, Boston is zeer grootstedelijke en de thuisbasis van meer dan 6 miljoen mensen. Het is een centrum van het onderwijs met meer dan 100 hogescholen en universiteiten bij te wonen.

Wat zijn de voordelen van beleid studeren aan de universiteit?

Beleidsprogramma's aan universiteiten zijn bedoeld om studenten juridische concepten bij te brengen en hoe het recht in verschillende vormen wordt toegepast. Een beleidsdiploma kan nuttig zijn voor mensen die in de publieke sector willen werken of een carrière in de politiek willen nastreven. Sommige mensen kiezen ervoor om beleid te studeren omdat ze geïnteresseerd zijn om betrokken te raken bij de overheid. Beleidscursussen bieden inzicht in hoe wetten worden gemaakt, hun impact op de samenleving en hoe ze individuele levens beïnvloeden. Veel beleidsgraden kunnen ook cursussen bevatten over het schrijven van beleid. Deze kunnen handig zijn voor mensen die bij de overheid willen werken of zelf wetten willen maken.

Wat kan ik doen met een diploma in beleid?

Beleid wordt vaak gezien als een ongebruikelijke studiekeuze onder studenten; het wordt echter steeds populairder. Een beleidsgraad kan worden gezien als gunstig voor mensen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière die sterk kritisch denken, creativiteit en uitstekende communicatieve vaardigheden vereist. Mensen met een beleidsdiploma kunnen na hun afstuderen ruime kansen op werk verwachten, omdat ze over deze vaardigheden beschikken. Beleid is een ideale studiekeuze als iemand in de toekomst betrokken wil raken bij de politiek, de wet of de overheid.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Advocaten die een JD en Masters of Law hebben afgerond en het hoogste juridische niveau willen bereiken dat beschikbaar is, moeten het SJD-programma overwegen. Door uitgebreid onderzoek en schrijven, bereidt een doctor in Juridische wetenschappen afgestudeerden voor om rechten te onderwijzen of een overheidsbeleid op hoog niveau vorm te geven.

Meer informatie

Filters

  • SJD
  • Verenigde Staten
  • Boston
Vakgebieden
    Business Studies Economische studies Gezondheidszorg Rechtenstudies Talen
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat