Keystone logo

1 SJD Opleidingen in Rechtenstudies Beleid 2024

Filters

Filters

 • SJD
 • Rechtenstudies
 • Beleid
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  SJD Opleidingen in Rechtenstudies Beleid

  Na het behalen van een bachelor of master in de rechten, kun je besluiten om een ​​SJD of Doctor of Juridical Science te volgen. Deze postgraduaatsopleiding is gericht op juridisch onderzoek en kan vele jaren in beslag nemen.

  Meer specifiek, wat is een SJD in beleid? Deze geavanceerde graad zou zich kunnen concentreren op de manier waarop beleid wordt gemaakt of gehandhaafd of hoe bestaande beleidsmaatregelen kunnen worden herschreven om ethischer en duidelijker te worden. Om voor dit programma in aanmerking te komen, hebt u een LLM, een master in de rechten of een gelijkwaardig certificaat met enige juridische werkervaring nodig. Het voltooien van een SJD vereist meer onderzoek en lezen dan cursussen, wat bedoeld is om je voor te bereiden op het verdedigen van een scriptie of proefschrift aan een commissie van faculteitsleden.

  Sommige vaardigheden die u tijdens een SJD-programma kunt opdoen zijn spreken in het openbaar, communicatie en vasthoudendheid. Spreken in het openbaar en communicatie kan helpen in sociale situaties en bij het smeden van relaties. Vasthoudendheid kan je helpen obstakels in het leven te overwinnen.

  Om een ​​SJD te verdienen, moet u budgetten reserveren voor boeken, registratie, reizen, eten en logeren. U kunt misschien geld besparen door online enkele lessen te volgen of door gebruikte studieboeken te kopen.

  De hoeveelheid onderzoek die je zou doen tijdens het najagen van een SJD zou je doorgaans voorbereiden op meer onderzoek, hetzij in een wettelijke setting, hetzij als een academische professor. Een grondige kennis van beleidspraktijken kan u ook kwalificeren voor hoge posities binnen de regelgevende instantie van een overheid of grote onderneming. Sommige functietitels waarnaar u kunt zoeken, zijn hoofd van de regelgevende activiteiten, de internationale juridisch adviseur en de voorzitter van de ethische commissie.

  Als u de juiste school voor u wilt vinden, kunt u overwegen waar u wilt wonen terwijl u aan uw studie werkt. Een andere factor die uw keuzes kan beperken, is het gebied waarin u zich wilt concentreren. Zoek hieronder naar uw programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.