Keystone logo

6 PhD Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechtenstudies
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

PhD Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies

Geleerden die hun opleiding tot het verst mogelijke punt willen volgen, kunnen zich inschrijven voor een Doctor of Philosophy-programma. Een Ph.D. is een van de hoogst mogelijke academische prijzen. Dit soort diploma kan drie tot zes jaar duren om te verdienen.

Wat is een Ph.D. in Law Studies? Het is een doctoraatsprogramma dat alle aspecten van het juridische veld bekijkt. Studenten kunnen cursussen, proefschriften, schriftelijke examens en mondelinge examens doen gedurende dit programma. De exacte structuur varieert van school tot school. Evenzo zijn de verplichte vakken die in het curriculum worden gebruikt niet op elke universiteit gelijk, maar kunnen het ook gaan om ontwikkelingen in de juridische filosofie, hoe sociaal beleid de rechter beïnvloedt, de rol van rechtseconomie, grondslagen van bedrijfsrecht en ethiek in de economie.

Wetenschappers die zich toeleggen op rechtenstudies, leren hoe de meest recente methoden uit de rechtswetenschappen te gebruiken. Deze slimme kant kan leiden tot de ontwikkeling van kritisch denken, probleemoplossend vermogen en communicatieve vaardigheden, die allemaal belangrijk zijn voor persoonlijke en professionele aspecten van het leven.

Als aanvragers meer willen weten over de kosten van een doctoraat, moeten ze mogelijk rechtstreeks contact opnemen met scholen. Te veel factoren zijn van invloed op deze variabele, waaronder de school, de locatie, het programma, de duur en de modus van klassen.

Veel Ph.D. afgestudeerden die rechten studeren worden beschouwd als heel inzetbaar. Studenten kunnen zelfs binnen zes maanden na afstuderen hun werk beginnen. Natuurlijk kunnen alle studenten iets andere ervaringen hebben. Hoewel het diploma een grote rol kan spelen in carrièremogelijkheden, kan de eerdere opleiding en werkervaring van wetenschappers van invloed zijn op het soort banen dat beschikbaar is. Sommige afgestudeerden gaan rechtenprofessoren, juridische onderzoekers, advocaten, rechters, juridische adviseurs en beleidsmakers worden.

Ben je klaar om je in te schrijven voor een Ph.D. in Law Studies-programma? Je kunt mogelijk scholen over de hele wereld bezoeken of via online-programma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.