Keystone logo

PhD Opleidingen in Jurisprudentie 2024

Filters

Filters

  • PhD
  • Rechtenstudies
  • Jurisprudentie
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

PhD Opleidingen in Jurisprudentie

Een Doctor in de wijsbegeerte is een academisch programma dat zich op vrijwel elk gebied kan richten. Filosofie verwijst in deze term naar een liefde voor wijsheid in tegenstelling tot de academische discipline van de filosofie. De meeste studenten die een Ph.D. programma hebben al een masterdiploma behaald.

Wat is een Ph.D. in Jurisprudentie? Jurisprudentie is de theorie van de wet, dus dit programma kijkt naar verschillende aspecten van het rechtssysteem om studenten een dieper inzicht in dit academische veld te geven. Elke Ph.D. programma kan enigszins afwijken. Van sommige wetenschappers kan bijvoorbeeld worden verwacht dat ze een proefschrift afronden terwijl anderen een grote stage moeten voltooien. Op dezelfde manier kunnen de cursussen die nodig zijn voor het onderwijs variëren, maar het kan ook een inleiding zijn in de rechten en economie, de basis van de juridische filosofie en rechtbanken en sociaal beleid.

Bestuderen van jurisprudentie op zo'n hoog niveau kan heel nuttig zijn. Deelnemers verbeteren hun complexe probleemoplossings-, communicatie- en onderzoeksvaardigheden. Al deze vaardigheden kunnen afgestudeerden als aanvragers van een wedstrijd promoten en tegelijkertijd hen helpen hun persoonlijke leven te verbeteren.

Hoeveel verdient een Ph.D. kosten? Dit kan variëren afhankelijk van de universiteit, de focus van het programma en de studieduur. Sommige studenten hebben tussen de drie en zes jaar nodig om een ​​Ph.D.

Een Ph.D. onderwijs kan leiden tot verschillende carrières, maar veel studenten wenden zich tot de academische wereld. Afgestudeerden met deze specifieke graad kunnen hoogleraren, juridische geleerden of onderzoeksanalisten in strafrechtzaken worden. Andere mogelijke carrièremogelijkheden zijn onder meer advocaat, adviseur wetenschappen en adviseur. Terwijl een Ph.D. vaak dient als een einddiploma voor veel studenten, sommigen kunnen ervoor kiezen om hun opleiding voort te zetten door middel van een andere Ph.D. of het masterprogramma.

Waar kun je dit soort onderwijs krijgen? Universiteiten over de hele wereld bieden Ph.D. programma's, en sommige hebben zelfs online cursussen. Wil je meer weten? Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.