Keystone logo

2 PhD Opleidingen in Studies internationaal recht 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Rechtenstudies
 • Studies internationaal recht
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (2)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  PhD Opleidingen in Studies internationaal recht

  Een doctor in de wijsbegeerte is een studieprogramma dat vaak wordt uitgereikt aan wetenschappers die al acht jaar naar school gaan. In feite is een Ph.D. is een van de hoogst mogelijke academische prijzen. Dit programma alleen kan drie tot zes jaar duren om te voltooien.

  Wat is een Ph.D. in International Law Studies? Dit doctoraatsprogramma bekijkt internationaal recht. Studenten kunnen overwegen hoe cultuur en gewoonten de wet beïnvloeden. Sommige cursussen kunnen zelfs onderzoeken hoe verschillende landen samenwerken voor het welzijn van de wet. Het curriculum voor een Ph.D. programma kan sterk variëren van de ene school naar de volgende. Het kan lezingen, discussies, projecten en proefschriften omvatten. De exacte cursussen kunnen vergelijkbaar zijn met Amerikaans leiderschap en mondiale orde, bio-ethiek en wetgeving, burgerschap in crisis, corruptie en economische ontwikkeling en democratie.

  Dit hoger onderwijs bereidt niet alleen afgestudeerden voor op verschillende carrières, maar het kan ze ook aantrekkelijker maken voor sollicitanten. De verbeterde communicatie, kritisch denken en tijdmanagementvaardigheden die door de cursussen worden opgedaan, kunnen bijvoorbeeld leiden tot snellere promoties en hogere aanvangssalarissen.

  De kosten van een Ph.D. is niet op elke school hetzelfde. Locatie, programmaduur en cursusmodus kunnen invloed hebben op hoeveel een persoon moet betalen. De enige manier om een ​​goede schatting te krijgen, is rechtstreeks contact opnemen met een universiteit.

  Het bestuderen van internationaal recht op doctoraatsniveau kan leiden tot verschillende carrières. Veel Ph.D. studenten gaan rollen in de academische wereld, zoals adviseur, professor of onderzoeker. Afgestudeerden hebben echter een verscheidenheid aan andere carrièremogelijkheden, waaronder jurist in een internationaal bedrijf, journalist voor een juridische publicatie, advocaat bij een internationaal bedrijf, beleidsmaker bij de overheid of mensenrechtenmedewerker bij een non-profitorganisatie.

  U kunt zich mogelijk inschrijven voor dit type programma op universiteiten over de hele wereld. Sommige scholen bieden zelfs online cursussen aan. Wanneer je klaar bent om je aan te melden, zoek dan naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.