Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 PhD's in Rechten Opleidingen in Internationaal recht 2024

2 PhD Opleidingen in Internationaal recht 2024

Overzicht

Als u op zoek bent naar een spannende juridische carrière, maar niet wenst te worden gebonden zijn aan een specifiek geografisch gebied, overweeg dan het nastreven van een internationaal diploma. Een doctoraat in International Law is een uitdagende opleiding bedoeld voor studenten die in staat zijn om onafhankelijk onderzoek te verrichten.

Wat Is International Law?

Het internationaal recht kan worden gedefinieerd als een set van regels beschouwd bindend te zijn in relaties tussen verschillende staten of andere landen, ondanks de verschillende wetten van deze entiteiten. Het geldt vooral voor bedrijven en landen in plaats van individuen.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een doctoraat in International Law?

Het verdienen van een doctoraat in International Law geeft je de basis die nodig is voor een carrière in het bedrijfsleven en de overheid werken die internationale grenzen overschrijdt.U krijgt een solide basis in de wetten die universeel de meeste landen zijn ontvangen.

Hoeveel kost het om een doctoraat in het internationaal recht?

De kosten voor een doctoraat in International Law zal sterk verschillen van de ene school naar de andere en van het ene land naar het volgende.

Wat zijn de vereisten voor een doctoraat in International Law?

Een doctoraat in International Law vereist undergraduate werk op het gebied van recht of bedrijf, en sommige programma's zal ook een meester 's degree of gelijkwaardig nodig ook. Een bewezen onderzoek vermogen en sterke academici zijn ook vereist. De programma's vereisen studenten om wetenschappelijke artikelen voorafgaand aan het afstuderen te publiceren.

Wat voor soort carrière kun je verwachten met een doctoraat in International Law?

Studenten met een doctoraat in International Law kan werken in een carrière met internationale zaken en mensenrechten problemen die grenzen overschrijden. Deze research-intensieve carrière vereisen vakkundige, goed opgeleide individuen. U kunt het vinden van werk in een internationaal advocatenkantoor, in overheidsinstellingen of in bedrijven die huren in-house juridische professionals.

Waarom een PhD nemen in International Law Online?

Een optie om je diploma rechten gemakkelijker te maken of helpen met een aantal van de kosten van het studeren voor een bedrijf rechtenstudie is om online te studeren. Online Studeren u niet beperkt geografisch, en veel mogelijkheden bestaan ​​om deze waardevolle diploma te verdienen vanuit het comfort van uw eigen huis.

Hoe in te schrijven in een doctoraat in International Law?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • PhD
  • Rechtenstudies
  • Studies internationaal recht
  • Internationaal recht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat