Keystone logo

2 PhD Opleidingen in Studies bestuursrecht 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Rechtenstudies
 • Studies bestuursrecht
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (2)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  PhD Opleidingen in Studies bestuursrecht

  Een doctor in de wijsbegeerte kan zich concentreren op bijna elk onderwerp op academisch gebied. De Ph.D. dient als de hoogste academische prijs die beschikbaar is op vele universiteiten over de hele wereld. De duur van dit programma kan aanzienlijk variëren, waardoor wetenschappers drie tot zes jaar nodig hebben om te voltooien.

  Wat is een Ph.D. in studies bestuursrecht? Dit doctoraal niveau van studie kijkt naar de impact die de economie heeft op het gebied van het recht. Van studenten kan worden verwacht dat ze deelnemen aan lezingen, discussies, onderzoeksprojecten en proefschriften in de loop van de studie. De exacte vakken die nodig zijn voor het afstuderen zijn vaak verschillend op elke universiteit, maar kunnen vergelijkbaar zijn met de conservatieve kritiek op bestuursrecht, internationale commerciële arbitrage, arbeidsdiscriminatiewetgeving, faillissement, bedrijfsorganisaties en vennootschapsbelasting.

  Deelnemers krijgen veel vaardigheden en veel kennis door dit studieprogramma dat hen kan helpen een succesvolle loopbaan en een persoonlijk leven te leiden. Studenten kunnen bijvoorbeeld hun probleemoplossend vermogen, kritisch denken en organisatievaardigheden verbeteren. Al deze vaardigheden werken samen om van iemand een succesvolle professional te maken.

  De kosten van een Ph.D. mate kan aanzienlijk variëren op basis van de school, het programma en de duur. Sommige universiteiten hebben elk jaar iets verschillende colleges. De beste manier voor sollicitanten om meer te leren, is rechtstreeks contact opnemen met scholen.

  Wat voor soort carrière kan een persoon met een Ph.D. in Bestuursrecht Studies verwachten? Er zijn verschillende mogelijke carrièremogelijkheden na het afstuderen. In sommige gevallen kunnen iemands kansen worden ingegeven door eerdere ervaringen en andere opleidingen. Sommige afgestudeerden worden later hoogleraar, jurist, juridisch loopbaanadviseur, jurist, juristen en rechters. Hoewel er op juridisch gebied verschillende mogelijkheden zijn, kunnen sommige wetenschappers deze opleiding gebruiken om te gaan werken in bedrijven, overheidsinstellingen of non-profitorganisaties.

  U kunt zich mogelijk inschrijven voor een Ph.D. programma op universiteiten over de hele wereld. Om meer te weten te komen over uw online- en on-campusopties, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.