Keystone logo

1 PhD Opleidingen in Beleid 2024

Filters

Filters

 • PhD
 • Rechtenstudies
 • Beleid
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

   PhD Opleidingen in Beleid

   De Doctor of Philosophy degree, of PhD, is een geavanceerde postdoctorale diploma behaald door slechts een klein percentage studenten. Scholars die een PhD willen behalen, moeten ten minste drie jaar zelfstandig onderzoek verlenen die wordt ondersteund door een academisch promotor. Het promovendus is de hoogste academische graad die mogelijk is om te bereiken.

   Wat is een PhD in beleid? De meeste mensen die een promotie promoveren in het beleid doen, doen dit om in de academie of de overheid karriere in te gaan; Sommigen willen ook bij onderzoeksorganisaties aansluiten. Na het behalen van deze graad heb je een strenge training gekregen bij het uitvoeren van beleidsanalytisch onderzoek en hoe je beleid kunt creëren en implementeren. Je bent ook goed uitgerust om anderen op deze gebieden te leren. Een doctoraat in het beleid kan u de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan het nationale beleid van uw vakgebied.

   Vanwege het relatief kleine aantal mensen met een promovendus in het beleid, behaalt het behalen van deze graad niet alleen het respect van anderen die in jouw vakgebied werken maar ook je verdienpotentieel stimuleren. Het heeft ook de extra bonus om uw vermogen te verbeteren om geïnformeerde beslissingen te nemen.

   Als de kosten een beslissende factor zijn in waar u op zoek bent naar een promovendi, dan is het goede nieuws dat de opleiding voor dit type diploma sterk kan variëren van de ene naar de andere school. Locatie speelt een grote factor in prijsstelling, net als de bekendheid van de school.

   Het succesvol afronden van een doctoraat in het beleid betekent dat u op een aantal prestigieuze universiteiten een loopbaanonderwijs kan volgen. Er zijn ook veel carriereopties als analist of in beleidsgerelateerde posities voor banken, bedrijven, overheidsorganisaties en zelfs in de particuliere sector.

   Aangezien PhD-programma's streng en veeleisend kunnen zijn, zorg ervoor dat u de school en het programma dat het beste past bij uw behoeften, vindt.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.