Osgoode Professional Development

Invoering

Toonaangevend in professionele juridische opleiding

Osgoode Professional Development biedt een uniek breed en flexibel aanbod van graduate en permanente educatieprogramma's.

Over ons

Osgoode Professional Development is een wereldleider op het gebied van levenslang leren op het gebied van rechten.

Flexibel en gemakkelijk leren

 • Klaslokaal, afstand & online opties

Maak verbinding met een invloedrijk netwerk

 • Bouw een netwerk van marktleiders op

Krediet- en niet-kredietprogramma's

 • Kies uit CPD of diepgaande studies

Wie we zijn

Osgoode Professional Development is de afdeling levenslang leren van Osgoode Hall Law School, een van Canada's toonaangevende rechtsscholen. Sinds onze oprichting in 1996 is onze missie consistent en duidelijk gebleven. We bieden een uniek breed en flexibel aanbod van interdisciplinair juridisch onderwijs op universitair niveau voor professionals met en zonder rechtendiploma en zetten ons in voor:

 • Professionals en leidinggevenden in de voorhoede houden van juridische kennis, expertise en bekwaamheid;
 • Integratie van internationaal opgeleide advocaten en afgestudeerden in de rechten in de Canadese advocatuur; en
 • Het samenbrengen van diverse professionals om vanuit multidisciplinair perspectief juridische vraagstukken aan te pakken.

OsgoodePD staat wereldwijd bekend om onze toewijding aan voortdurende innovatie in onderwijstechnologie en pedagogiek. We waren het eerste juridische programma in Canada dat afstandsonderwijs aanbood en hebben gewerkt aan het continu verbeteren van kwaliteit, toegankelijkheid en flexibiliteit. Onze visie is om centraal te staan in innovatief ontwerp en levering van professioneel juridisch onderwijs, waardoor begrip, verbinding en transformatie mogelijk wordt.

Ons aanbod

We werken continu aan het verbeteren en uitbreiden van ons aanbod voor professionele ontwikkeling. Naarmate de behoeften van de wereldwijde gemeenschap voor professionele ontwikkeling in juridisch onderwijs evolueren, introduceren we nieuwe programma's en manieren van leren om u te helpen uw professionele ontwikkelingsdoelen te bereiken.

Professionele ontwikkeling

 • Korte cursussen, conferenties en certificaten: OsgoodePD's conferenties en korte cursussen vertegenwoordigen een van de grootste collecties van Continuing Legal Education (CLE)-aanbiedingen in Canada.
 • Professionele LLM Single Courses: Onze enkele LLM-cursussen bieden professionals die nog niet klaar zijn om zich aan een LLM-programma te binden, op een flexibele manier om de programma's van hun keuze te verkennen.
 • Interne en aangepaste programma's voor organisaties: we hebben de expertise, middelen en technologie om een aangepaste versie van een bestaand programma, een certificaat of een nieuw programma te ontwerpen waarmee op kosteneffectieve wijze uw trainingsdoelen worden bereikt.

Academische programma's

 • Parttime professionele LLM: ontworpen op graduate niveau en gestructureerd om aan de behoeften van de werkende professional te voldoen, kunt u kiezen uit 15 specialisaties en een breed scala aan keuzevakken.
 • Fulltime professionele LLM: Onze fulltime professionele LLM's op graduate niveau zijn ontworpen voor internationaal opgeleide advocaten die in Canada willen studeren of rechten willen uitoefenen.
 • Graduate Diploma-programma's: Onze Graduate Diploma-programma's bieden diepgaand inzicht in specifieke rechtsgebieden.
 • Research LLM: een voltijdse onderzoeksintensieve graad, ideaal voor studenten die zich diep willen verdiepen in specifieke studiegebieden en voor degenen die overwegen door te gaan naar de Ph.D.
 • doctoraat in de rechten: een voltijds gevorderd diploma met uitgebreide, onderzoeksintensieve studie, geschikt voor studenten die streven naar een academische functie.

Internationaal opgeleide advocaten

We bieden het grootste aantal en breedste scala aan programma's overal in Canada voor internationaal opgeleide advocaten en ervaren professionals. Bij het ontwerpen van deze programma's richten we ons op de specifieke behoeften van internationaal opgeleide advocaten. We bieden een breed scala aan studentendiensten om internationale studenten te helpen academisch en carrièresucces te behalen.

 • De voltijdse Canadian Common Law LLM-, International Business Law LLM-, General Law LLM- en Tax Law LLM-specialisatieprogramma's van OsgoodePD zijn speciaal ontworpen met de internationaal opgeleide advocaat in gedachten.
 • Osgoode is de enige Canadese rechtsschool die een voorbereidingscursus van de National Committee on Accreditation (NCA) aanbiedt voor internationaal opgeleide advocaten.

Locaties

 • Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

Vragen