Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere MLS Opleidingen in Rechtenstudies 2024

1 MLS Opleidingen in Rechtenstudies 2024

Overzicht

Een Master in de juridische wetenschappen is een niet-professionele rechtenstudie. Als zodanig bestrijkt het gewoonlijk een aantal gebieden op juridisch gebied. Een MLS-programma wordt vaak in één jaar afgerond.

Wat is een MLS in Law Studies? Het is een programma ontworpen voor studenten die nauw willen samenwerken met regelgeving, juridische kwesties en onderhandelingen. Law studies kijken naar de instellingen, waarden en praktijken met betrekking tot legaliteit in een bepaald land of op mondiaal niveau. MLS-programma's kunnen verschillende leermiddelen combineren, zoals examens, lezingen en discussies, om deelnemers te helpen nieuwe informatie te verkrijgen. De exacte vakken die wetenschappers tijdens dit programma moeten volgen, kunnen per school enorm verschillen. De vereiste cursussen kunnen vergelijkbaar zijn met het Amerikaanse publiekrechtssysteem, juridische analyse op schrift en onderzoek, bedrijfsrecht, immigratiewetgeving en milieubeleid.

Veel studenten kiezen ervoor om zich in te schrijven voor een MLS-programma om hen vertrouwd te maken met juridische praktijken. Deelnemers verwerven ook vaardigheden die nodig zijn om te slagen in zowel persoonlijke als professionele omgevingen. Deze vaardigheden kunnen onder meer onderhandelingen, probleemoplossing en timemanagement omvatten.

Als aanvragers een inschatting van het lesgeld willen, moeten ze rechtstreeks contact opnemen met scholen. Het krijgen van een universele kost is onmogelijk omdat er zoveel factoren van invloed zijn op het lesgeld. De locatie van de school, de focus van het programma en de duur van het programma kunnen bijvoorbeeld worden opgeteld bij of afgetrokken van de kosten.

Na het behalen van een MLS in Law Studies, kunnen studenten een breed scala aan carrièremogelijkheden hebben. Deze beschikbare paden kunnen worden beïnvloed door het andere onderwijs en de eerdere werkgeschiedenis van de afgestudeerden. Sommige wetenschappers met deze opleiding zijn bijvoorbeeld in staat om het personeelsbestand te betreden als een wetjournalist, een wetgevend assistent, een compliance-analist, een juridisch onderzoeker, een rechtbankbeheerder, een human resource manager en een beleidsmaker.

Waar u ook woont, u kunt zich mogelijk aanmelden voor een MLS-programma. Scholen over de hele wereld bieden dit onderwijs zowel online als op de campus aan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MLS
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechtenstudies
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat