Keystone logo

1 MBA Opleidingen in Santa Clara, Verenigde Staten 2023

Overzicht

Santa Clara is gevestigd in Californië (in het hart van Silicon Valley), USA. Santa Clara is de thuisbasis van een aantal bekende universiteiten en de Santa Clara bibliotheek. Hi-tech bedrijven 's produceren veel kansen op werk voor de lokale studenten. "

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Een MBA in de wet, dat wil zeggen een Master of Business Administration, gespecialiseerd in studie rechten, is een kwalificatie door studenten die in de juridische kant van het bedrijfsleven aan te gaan nagestreefd. Het programma van de studie voor deze opleiding duurt meestal drie jaar en omvat zowel de zakelijke als de wet cursussen.

Meer informatie

Filters

  • MBA
  • Verenigde Staten
  • Santa Clara
Vakgebieden
    Business Studies Economische studies Gezondheidszorg
  • Rechtenstudies
  • Talen
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat