Keystone logo

1 MBA Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht 2024

Filters

Filters

  • MBA
  • Rechtenstudies
  • Studies ondernemingsrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MBA Opleidingen in Rechtenstudies Studies ondernemingsrecht

De Master of Business Administration graad (MBA) is een type master's degree die zich richt op business en management. Het is een postgraduaat dat internationaal wordt erkend. Voor de meeste programma's moeten aspirant-studenten ofwel een GRE ofwel een GMAT nemen om zich te kwalificeren.

Wat is een MBA in Business Law Studies? Dit programma combineert traditionele bedrijfs- en managementcursussen met verschillende cursussen die het zakelijk recht benadrukken. Sommige universiteiten bieden handel en wetgeving als een interdisciplinair programma. De cursussen worden meestal ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan op hoog niveau op het snijvlak van recht en bedrijf. Cursussen die studenten kunnen tegenkomen zijn onder meer de wet en het bedrijfsleven van corporate governance, bedrijfsontwikkeling, management, vastgoedfinanciering, ondernemerschap, het onderhandelen over complexe transacties en het recht en het bedrijfsleven van mensenrechten.

Een MBA in Business Law Studies leert meestal studenten leiderschapsvaardigheden. Ze kunnen ook bedreven raken in onderhandelingen en schriftelijke communicatie. Deze vaardigheden zijn nuttig in zowel professionele als persoonlijke activiteiten.

MBA in Business Law Studies-programma's zijn populair over de hele wereld. Locatie kan van invloed zijn op de kosten van scholing. Onderzoek verschillende scholen en programma's voordat je besluit een universiteit bij te wonen. Neem contact op met de school van uw keuze voor informatie over de presentiekosten.

Omdat afgestudeerden doorgaans de school verlaten met een goed begrip van de theorie van de juridische praktijk in het bedrijfsleven, kunnen ze uniek gekwalificeerd zijn voor een verscheidenheid aan functies, zowel op zakelijk als juridisch gebied. Ze kunnen mogelijk een baan vinden bij banken, onderwijsinstellingen, kranten, internationale organisaties, werken als juridisch adviseur voor bedrijven, bedrijfsanalist, jurist en juridisch manager of als professor in verschillende studies.

Meer en meer MBA-programma's worden online aangeboden. Deze indeling biedt doorgaans een flexibeler schema voor drukke personen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.