Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 9 Masters in Rechten  (LLM) Opleidingen in Verzekeringsrecht 2024

9 LLM Opleidingen in Verzekeringsrecht 2024

Overzicht

De Master of Laws is een academische prijs die wordt toegekend aan studenten die een specifiek rechtsbestel hebben gestudeerd. Voor het aanvragen van een LLM-programma moeten studenten al een soort van licentiaat in de rechten hebben behaald. De duur van het programma kan variëren, maar vaak duurt het een jaar om te voltooien.

Wat is een LLM in verzekeringsrecht? Dit onderzoeksgebied is bedoeld om deelnemers de mogelijkheid te bieden zich bloot te stellen aan de talloze aspecten van verzekeren en risicobeheer. Sommige programma's kunnen zich richten op internationaal of lokaal beleid. Studenten kunnen zelfs kiezen in welk land ze zich willen concentreren. Veel cursussen werken om geleerden een beter begrip te geven van de uitdagingen die worden veroorzaakt door verschillende verzekeringslijnen, zoals gezondheid, leven, eigendom en invaliditeit. Alvorens af te studeren, moeten studenten mogelijk verplichte vakken, uitwijkingen, papers, proefschriften en proefschriften voltooien, maar dit kan per universiteit verschillen.

Deze postdoctorale rechtenstudie biedt een verscheidenheid aan voordelen voor studenten, niet het minst waarvan het potentieel is om meer geld te verdienen na het afstuderen. Deelnemers kunnen hun verbeterde communicatie-, onderhandelings- en analytische vaardigheden gebruiken om situaties beter te leren kennen en te bespreken met klanten en collega's.

De kosten van een LLM in de verzekeringswet kunnen betrekking hebben op de bezochte universiteit en de duur van het programma. Omdat er varianties kunnen zijn, moeten aanvragers proberen schattingen te krijgen van de school of van de scholen die ze willen bijwonen.

Op welk type carrière bereidt een LLM in de verzekeringswetgeving een persoon voor? Met name studenten worden uiteindelijk advocaten en advocaten die zich bezighouden met verzekeringen. Er zijn echter andere carrièrekansen beschikbaar. Sommige afgestudeerden kunnen bijvoorbeeld commerciële procesadvocaten, financiële specialisten, adviseurs voor ziekteverzekeringen, adviseurs op het gebied van verzekeringspolitiek of regelgevende agenten worden. Andere wetenschappers kunnen ervoor kiezen om dit onderwijs te gebruiken als een startpunt voor nog meer scholing.

Studenten kunnen mogelijk een LLM-programma volgen aan universiteiten over de hele wereld. Klaar om te solliciteren voor een online of on-campus diploma? Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Studies economisch recht
  • Verzekeringsrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat