Keystone logo

13 LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies strafrecht Strafrecht 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Studies strafrecht
  • Strafrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLM Opleidingen in Rechtenstudies Studies strafrecht Strafrecht

Voordat een student een professionele loopbaan in de wet kan veiligstellen, moet hij of zij meestal een graad in de Master of Laws behalen. Dit type geavanceerde graad is bedoeld voor studenten die een intensieve opleiding op juridisch gebied zoeken. Veel van deze studenten hebben al een Bachelor of Laws diploma.

Wat is een LLM in het strafrecht? Het strafrecht is het gespecialiseerde rechtsgebied dat zich richt op criminaliteit en de juridische gevolgen ervan. Dit type van opleiding onderzoekt typisch de onderwerpen forensics, causation, delicten, charges en meer om studenten goed voor te bereiden op een toekomst in het strafrechtelijk systeem. Studenten moeten de theorieën en concepten achter het strafrecht begrijpen door middel van de studie van vakken als straffilosofie, georganiseerde misdaad, criminalisering, soorten delicten, het strafproces en meer.

Veel werkgevers uit verschillende sectoren vinden dat studenten met een geavanceerde graad in het strafrecht een assortiment van nuttige eigenschappen en kenmerken vertonen. Deze studenten hebben de neiging om sterke onderhandelingsvaardigheden te hebben naast geavanceerde communicatievaardigheden. Bovendien hebben studenten in dit vakgebied meestal een talent voor grondig, kritisch denken.

De kosten van het behalen van een diploma in strafrecht kunnen variëren van universiteit tot universiteit. Het aantal vereiste vakken, het type opleiding, de locatie van de school en andere factoren kunnen allemaal van invloed zijn op het totale lesgeld. Sommige studenten kunnen zelfs financiële steun, studiebeurzen of mogelijkheden voor werkstudie krijgen om de kosten te compenseren.

Afgestudeerden met een diploma strafrecht kunnen verschillende carrières nastreven in de private en publieke sector. Om een ​​gediplomeerd advocaat te worden, kunnen studenten het vereiste lokale licentietentamen afleggen en werken voor overheidsinstanties of particuliere bedrijven. Student kan ook werken als een crimineel lab-analist, plaats delict supervisor, preventie specialist, crimineel onderzoeker en nog veel meer.

Talloze universiteiten over de hele wereld bieden een LLM-diploma. Voor dit type graad kiezen veel studenten om lokaal te studeren, hoewel internationale opties mogelijk ook beschikbaar zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.