Keystone logo

25 LLM Opleidingen in Rechtenstudies Jurisprudentie Rechtspraktijken 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Jurisprudentie
  • Rechtspraktijken
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLM Opleidingen in Rechtenstudies Jurisprudentie Rechtspraktijken

Een Master of Laws is een een- tot tweejarige full-time studie met wereldwijde geloofwaardigheid. Deze geavanceerde certificering biedt rechtenstudenten geloofsbrieven op een specifiek gebied die van het ene land naar het andere worden geaccepteerd. Afgestudeerden van dit programma bieden advocatenkantoren een uitgekiend gebied van kennis en kwalificaties voor werk in een multinationale juridische omgeving.

Wat is een LLM in de juridische praktijk? Deze opleiding omvat de voltooiing van de beroepsopleiding die nodig is voor een LPC, hetgeen nodig is om als jurist in Engeland en Wales te oefenen. Enkele van de bestudeerde onderwerpen omvatten basisbeginselen van het ondernemingsrecht, strafrechtelijke en civiele geschillen, eigendomsrecht en belastingen. Andere onderwerpen kunnen professioneel gedrag en regulering zijn. Deelnemers aan het programma kunnen er vaak voor kiezen om nauwere onderwerpen te bestuderen, zoals familie- of internationaal familierecht, letselschade, of commerciële geschillen.

Geleerden in dit LLM-programma kunnen waardevolle vaardigheden opdoen die ze gedurende hun loopbaan bijblijven. Denk aan verbeterde onderzoeksvaardigheden en de mogelijkheid om een ​​georganiseerd plan te maken. Andere praktische vaardigheden kunnen bestaan ​​uit een vaardigheid om te onderhandelen die persoonlijk en professioneel kan worden gebruikt.

Geïnteresseerde personen kunnen kansen vinden om een ​​LLM in Legal Practice-programma te voltooien op scholen over de hele wereld. Deze lessen zijn vaak beschikbaar als online of op afstand studeercursussen. De verscheidenheid aan locaties en formaten leidt tot een reeks kosten. Hoopvolle studenten zullen vinden dat het het beste is om individueel contact op te nemen met hun voorkeursscholen.

De afronding van een LLM in de juridische praktijk kan leiden tot niet-juristenposities, zoals docenten of onderzoekers van overheidsbeleid. Andere carrièremogelijkheden zijn te vinden in het uitoefenen van buitenlands recht in een ander land dan het land van herkomst van de student. Afgestudeerden kunnen legale banen vinden in intellectuele eigendom of conflictoplossing, werken voor commerciële bedrijven of voor openbare entiteiten.

Onderwijsinstellingen bieden veel keuzemogelijkheden voor aankomende studenten. Online lessen bieden zowel flexibiliteit als betere toegang tot academisch succes. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.