Keystone logo

98 LLM Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies 2024

Filters

Filters

  • LLM
  • Rechtenstudies
  • Algemene Rechten Studies
  • Rechtenstudies
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (98)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

LLM Opleidingen in Rechtenstudies Algemene Rechten Studies Rechtenstudies

Inschrijven in een LLM-programma na het voltooien van een bachelor's degree geeft meestal studenten een diep, uitgebreid begrip van hun gekozen gebied in het veld van de wet. Het programma bereidt studenten voor op toekomstige carrières door hen de kennis te geven die ze nodig hebben om op te vallen in het professionele veld.

Wat is een LLM in Law Studies? Dit type programma geeft studenten meestal een dieper inzicht in hoe het recht functioneert, zowel nationaal als internationaal, van concept tot implementatie. Cursussen hebben meestal betrekking op brede onderwerpen, zoals hoe de wet wordt gevormd, hoe deze wordt ingevoerd en hoe deze het beleid beïnvloedt. Studenten kunnen ook de geschiedenis van het recht bestuderen en leren hoe ze effectief onderzoek kunnen doen om hen een completere kennis van het onderwerp te geven.

Inschrijven voor een LLM in Law Studies-programma biedt studenten meestal de mogelijkheid om sterk onderzoek en analytische vaardigheden te ontwikkelen. Beide competenties kunnen studenten betere juridische adviseurs maken en in de toekomst zelfs leiden tot jobaanbiedingen en salarisverhogingen. Communicatievaardigheden kunnen ook worden ontwikkeld en kunnen nuttig zijn in het persoonlijke leven en in de loopbaan van een student.

Als u wilt weten hoeveel het kost om een ​​LLM-programma te voltooien, neemt u rechtstreeks contact op met scholen van interesse. Omdat elke universiteit over de hele wereld een eigen reeks programma's en collegegelden heeft, kan de prijs van het diploma drastisch variëren.

Studenten met een LLM in Law Studies komen meestal in aanmerking voor een breed scala aan loopbanen. Sommigen gebruiken de kennis die zij verdienen om naar de rechtenstudie te gaan en uiteindelijk advocaten te worden. Anderen geven de voorkeur aan banen als paralegals en juridische assistenten. Velen kiezen ervoor om te werken als hoogleraren om hun kennis aan anderen over te dragen, of afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om een ​​loopbaan als juridisch onderzoek voort te zetten. Banen als juridische adviseurs en consultants zijn mogelijk ook beschikbaar.

Hoewel veel universiteiten lessen op de campus aanbieden, heeft de populariteit van online klassen ervoor gezorgd dat meer scholen op afstand cursussen gaan aanbieden. Niet alleen geven online lessen studenten meer flexibiliteit, maar ze bieden ook degenen die op afgelegen plaatsen wonen toegang tot onderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.